Gravidute&Mamici de IASI (127)
Raspunsuri - Pagina 8
LenaC spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Katyuscha21 fetele avreau sa va intreb daca cineva o cunoaste pe DR. DAVID CRISTINA GINECOLOG? am nevoie urgent de un nr de tel ceva adresa. va rog mult sa ma ajutati MULTUMESC MULT SUNT O MAMICA FERICITA SI IMPLINITA!!! Poze cu puisorii mei scumpi Un copil este o Binecuvantare de la Dumnezeu!!! Nu da cu piciorul la sansa de a fi mama!!! Avortul este o CRIMA!!! |
Salut Katyuscha21,
Uite am gasit aici o adresa http://www.firmepenet.ro/Cabinet-Medical-Obstetrica-Ginecologie-Drdavid-Cristina-Cod-Fiscal-12047074.html
Lena - 31+
LenaC spune:
citat din mesajul lui byu Buana fetelor, eu ma simt foarte bine multumesc, mai am greturi seara, dar astea...asta e, am fost si am facut eco, am ascultat inimioara,deci bb e in crestere,mi-a dat sa iau si utrogestan, mi-am facut o serie de analize...si cam atat.Aaaa, in seara asta plecam un pic la munte... Kriss concediu placut si distractie maxima. 6+ Byu cu CASIAN ANDREI Poze |
Byu, felicitari si multa sanatate.
Distractie placuta la munte... ce m-as duce si eu la munte
Ai grija mare de tine, pentru ca primul trimestru este cel mai important
OMG, acum am vazut ca sunt a treia pe lista..., sunt putin speriata...
Lena - 31+
andreea_mdm spune:
Buna dragele mele! ce mai faceti? eu am cam lipsit din peisaj, pana m-am dezmeticit si eu din rolul de mamica...sunt foarte fericita, daria creste foarte frumos si peste o saptfacem 4 luni. Va pupam dulce, dulce
Ps: felicitari fetelor pentru noile burtici, sanatate multa!
...asteptand o minune in viata mea!
Daria
37+
kmy_black spune:
citat din mesajul lui andreea_mdm Buna dragele mele! ce mai faceti? eu am cam lipsit din peisaj, pana m-am dezmeticit si eu din rolul de mamica...sunt foarte fericita, daria creste foarte frumos si peste o saptfacem 4 luni. Va pupam dulce, dulce Ps: felicitari fetelor pentru noile burtici, sanatate multa! ...asteptand o minune in viata mea! Daria 37+ |
bine ai revenit printre noi!!!!chiar ma intrebamm ceva rtimp in urma cum o duceti!!! ma bucur ca fetitza este bine, si tu la fel!!!
ps: tre sa schimbi semnatura!!!
kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
andreea_mdm spune:
Eu alaptez exclusiv , deci papa va veni dupa 6 luni. Crestem foarte frumos la san si daca ar fi am manca pana ni se face rau. Mai nou am descoperit si a manutele sunt delicioase si daca s-ar putea le-am baga concomitent in gurita. Nu prea dormim ziua si o chinuim pe mami ca ne place numai in brate, dar noaptea ne-am facut un program si ne odihnim bine. Tocmai ce am scapat de colici si speram sa ne reglam si orarul de somn. As vrea sa plecam undeva in vacanta , dar ma tot gandesc ca inca e prea mica si mi-e putin frica, nu stiu de ce.
Mamica fericita si foarte mandra de Daria Maria - un copil voios si frumos!
kmy_black spune:
citat din mesajul lui andreea_mdm Eu alaptez exclusiv , deci papa va veni dupa 6 luni. Crestem foarte frumos la san si daca ar fi am manca pana ni se face rau. Mai nou am descoperit si a manutele sunt delicioase si daca s-ar putea le-am baga concomitent in gurita. Nu prea dormim ziua si o chinuim pe mami ca ne place numai in brate, dar noaptea ne-am facut un program si ne odihnim bine. Tocmai ce am scapat de colici si speram sa ne reglam si orarul de somn. As vrea sa plecam undeva in vacanta , dar ma tot gandesc ca inca e prea mica si mi-e putin frica, nu stiu de ce. Mamica fericita si foarte mandra de Daria Maria - un copil voios si frumos! |
stai linistit, k esti persoane kre au fost cu bebe de o luna la munte!!!!
si noi vom pleca la sf lunii macar cateva 3 zile la munte!!!
ma gandesc k pt mare suntem prea mici( aiurea, k am colege care au foat cu bebe de 4 luni la amre si totul ai fost ok), de fapt ditanta ar km fi de vina, muntele pare mai aproape decat marea!
bebe strumph
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
kmy_black spune:
ce bine de tine k ai piept sa hranesti fata!!!
eu deja cred ca am intarcat de la 3 luni, dar multumim lu d-zeu k crestem frumos si cu lapte la cutie!!
din acest motiv (lipsa alaptarii) eu deja au incpeut sa ii doversific meniul zilnic!!!!
bebe strumph
kmy_black spune:
andreea_mdm
iti raspund aici la pm!!! vacciunurile le-am facut pe cele de la stat, si continui pe aceeasi schema, nu am facut vreme la nici unul si nici mare tam-tam!!!
eu multumesc lu d-zeu nu prea am avut treab acu colicii, de dormit in doarme si mie la fel , noaptea ii somnul cel mai lung si dulce, ziua dormim rar cate o ora in continuu, iar in rest sunt km in aceeasi oala cu tine, nu prea are cine sa ma ajute, deci ma descurc cam singura, la mine am o grij ain plus k stau la casa si am gradina, de kre trebuie sa ma si ocup knd mai prind cate o fereastra cu cu bebe!
bebe strumph