Strugurasi de Sept-Oct 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatza, si eu de azi dim citesc la cealalta odisee despre fete...si ma gandeam ca gata, va dati seama,de luna viitoare incepem noi....

Sei, ai grija la echilibristica..eu nu mai am nici o sansa, io nu situ cum va mai epilati voi pe la dansa prin zona..ca mie mi-e imposibil,am incercat cu oglinzi,da nu merge cu nimika..si sot a zis ca in weekend ma alearga prin casa sa ma epileze el,dar mi-e rusine d emorrrr

Hayat..si io am inceput sa am insomnii si ma enrveaza...m-am terezit dim la 6..am stat pana pe al 7 si ceva si m-am perpelit,si ma tot gandeam la nsite piersici, pana l aurma, m-am ridicat, am papat 2 piersici, am venti inapoi in patut,si pe la 8 m-a laut somnul, la 9 m-am trezit definitiv,si normal ca azi sunt zoombieee

Zubi, mami30+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Am vazut si eu ca fetele de la odiseea vecina s-au pus serios pe nascutse ingroasa gluma
Si eu ar trebui sa incep sa ma epilez, poate pana saptamana viitoare cand merg la dr reusesc sa termin, incet-incet cu aparatul. De ceara m-am saturat dupa ce mi-am varsat-o pe mine ultima data.Mai nasol e cu zonele...nevazute, nu stiu ce o sa ma fac.
Bafta la medic, seidana.
Eu ma pregatesc sa merg la un examen si nu am niciun chef, bine macar ca centrul de examinare e la 5 minute de casa..

27+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

neata si de la noi!
felicitariu May pt rezultatele bune la eco.

fetelor ce se recomanda in sarcina pt constipatie? ma ingrijoreaza major pb asta.probabil lipsa de miscare isi spune cuvantul...

Lori 31+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Sei bafta la dr,te asteptam cu vesti super bune si Mikka, bafta la ex

Zubi, mami30+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

mikka bafta la exam.. ioi cu aparatul....

Lore.. la mine functioneaza f bine chestiile verzi si multe legume si fructe , daca mananc spanac sigur merg la baie, la fel si dupa ciorba de salata verde...
Poti manca cereale integrale ( gen musli), prune uscate, o lingurita miere dimineata pe stomacul gol,iaurt mult.. mai ales chefir..

Am reusit sa ma epi dep da zici ca a fost razboi pe acolo.. iar eu epuizata de atata munca.. data viitoare ma epi al meu..

Multu pt incurajari fetelor.. eu sunt chitita acu pe o chestie, mai ales dupa ce am citit de uncaz al mortii unui bebe la natere dupa suprapurtare, vb cu dr si ii zic ca nu vreau sa supraport la 39 de sapt de nu nasc sa imi induca nasterea sau sa ma taie.. eu va zis sincer ca as innebuni de ar pati piti ceva.. la ce nervi slabiti am, la faptul ca ea m-a scos din depresie .. nu stiu daca as fi suficient de tare... Doamne te rog ajuta-ne pe toate sa fim bine si sa nu avem probleme..!!

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Fetele,voi ce doza de magne luati pe zi?l-am tris pe al meu la farmacie si mi- a luat magneb6 efervescent forte...de300.oare daca rup pastiluta in 2 e bine? Ca sa iau si dimi si seara..

Oana 27+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Fetele,voi ce doza de magne luati pe zi?l-am tris pe al meu la farmacie si mi- a luat magneb6 efervescent forte...de300.oare daca rup pastiluta in 2 e bine? Ca sa iau si dimi si seara..

oana eu iau 1 pastiluta de magne b6.. si am citit ca are concentratie de 100 mg magneziu...
Nu iti poti suna dr?

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

neata si de la noi!
felicitariu May pt rezultatele bune la eco.

fetelor ce se recomanda in sarcina pt constipatie? ma ingrijoreaza major pb asta.probabil lipsa de miscare isi spune cuvantul...

Lori 31+ fericita cu Mara

Neata,

Lori, inceraca cu miere simpla sau pe paine cu unt si magiun de prune, este unul vestit, bio, dar nu stiu daca pot sa ii dau numele aici

28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Seidana, si eu de ieri stau cu contractiila greu. ieri seara am bagat pe gat un no spa forte,peste noapte ina unul de 40...nu sta fara no spa.eu acus ma duc si dupa magne.oricum parca s-au mai linistit...aseara numarasem vreo 8 intr- o ora si mi se parea ca parca incep sa doara...:D...paranoia asta!!!azi stau in pat. nu ma mai ridic...scuze daca scriu aiurea...scriu de pe tel. va pup pe toate!

stai in pat cu picioarele putin ridicate (pe perne, pilota...ceva) - vor trece contractiile, iar daca nu cedeaza asa mergi la medic sa-ti dea tratament.

29+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatzaaaaaaa
ultima zi de munca
de maine ramane doar sa ma gandesc la meu

ce beti in cinstea concediului meu de maternitate?

26+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput