Strugurasi de Sept-Oct 2011 (79)
Raspunsuri - Pagina 6
ralu-24 spune:
Fetelor , marti ma duc la eco sa il vad pe bebe. Vreau sa va intreb voi dupa 28 de saptamani veti merge de 2 ori pe luna la eco>??
28+ cu
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiasi Fetele,voi ce doza de magne luati pe zi?l-am tris pe al meu la farmacie si mi- a luat magneb6 efervescent forte...de300.oare daca rup pastiluta in 2 e bine? Ca sa iau si dimi si seara.. Oana 27+ cu Maria Ecaterina Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen! |
da , poti sa o rupi sa iei doua doze din ea
eu iau magne b6 PREMIUM , are 100 mg si iau in functie de zile , intre 1 si 3
exista si magne b6 (normal , nu premium) care are 50 mg
_
28 +
ralu-24 spune:
citat din mesajul lui May3 neatzaaaaaaa ultima zi de munca de maine ramane doar sa ma gandesc la meu ce beti in cinstea concediului meu de maternitate? 26+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
eu o sa beau un pahar de bere cand ajung acasa, si de la 1 august intru si eu in concediu prenatal...
28+ cu
JadeJador spune:
citat din mesajul lui May3 ce beti in cinstea concediului meu de maternitate? 26+ cu Beatrice Ana zebraroz.ro |
eu vreau niste proseco
si tort de cioco si inghe de cioco
_
28 +
ralu-24 spune:
fetelor voi de pe ce site-uri mai cumparati una alta pentru bebe???as vrea si eu ceva recomandari daca aveti , thxxxx
28+ cu
JadeJador spune:
andreea am uitat sa te intreb
in ce zona o sa va mutati ?
este in complex de blocuri noi ?
lore ai grija cu constipatia in situatia ta , ca nu e bine sa te scremi
daca nu merge si nu merge cu alimentatia , nu sta pe ganduri si baga supozitor cu glicerina
si eu cam am probl , chiar m am plans si eu pe aici acum ceva vreme
pe mine ma rezolva asta : zilnic , mananc de mai multe ori pe zi , inclusiv seara ininte sa adorm , combinatie de cirese , piersici si caise
de cand cu stomacul , le am sevit facute compot , nu le mai pot manca crude
si apropo , sunt lesinata de foame , nu mai stiu ce sa mai mananc cu stomacul asta
_
28 +
seidana spune:
May eu as bea apa de mare in incercarea e a inota
va invidiez eu mai am 2 sapt de mers la munca, nu credeam ca pot fi asa lenesa vreodata... si 2 sapt plineee.. ar putea fi mai multe ca asa ar vrea sefa dar eu abia astept patul..
Ralu depinde de medic eu nu am mai fost de la 27 s... acu am 31.. vedem azi cum o sa merg...
31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
seidana spune:
daca azi dr imi da numai vesti bune imi scot sotu la pizza hut
31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !
andreea_t spune:
neatza burtici si de la noi,
mikka11 - eu daca nu pap in maxim 10 min de cand ma trezesc mi se face rau. O sa-mi manance urechile bebe
foarte bune ceaiul si cornuletele Hayat_Kh multumesc pentru urari
succes la medic seidana, sa vii numai cu vesti bune!
loredanar - incearca cu prune uscate, fulgi deovaz cu lapte, iaurt si daca nu reusesti numai cu acordul medicului poti folosi supozitoare cu glicerina.
eu iau 3 mange b6/ zi oanaiasi, sunt drajeuri, nu scrie de cat...
pe net: Compozitie si Mod de Prezentare
Magneziu lactat dihidratat 470 mg Piridoxina clorhidrat (vitamina B6) 5 mg Excipienti q.s. ad 1 drajeu 1 drajeu contine 48 mg Mg++ (1,97 mmoli)
50 drajeuri pe 5 blistere.
E adevarat ca mai trisez si iau 1-2/ zi. La gynipral in schimb, il iau chiar la ore fixe
felicitari may pentru ultima zi , eu beau un ceai de fructe de padure
ralu-24 si eu merg la medic tot marti :)M-a chemat la 2 sapt, dar eu am ceva probleme cu colul.
tort cioco, inghe... Jade imi trezesc sotul sa mearga dupa praji ceva ca nu mai pot...am inebunit de 2-3 zile mi-e foame din 3 in 3 ore si as manca mereu ceva dulce.
Ne mutam in confort city, este pe splai, dupa targul de masini, dupa rin hotel spre centura - e complex de blocuri noi.
Acum am emotii cu actele ca vad ca ne tot amana tipa ce reprezinta proprietara si ma enerveaza rau.
Legat de job, eu lucrez de acasica din pat. Echipa mea e tare scumpa, ieri au iesit toti la masa si m-a sunat patronul si mi i-a dat pe toti la telefon...unii plangeau ca le e dor de mine si mie de ei.
O sa intru cam pe 8 aug in prenatal, pana atunci ma descurc asa. O sa imi bag si concediu de odihna ca am multeeee zile.
Vai fetele nu v-am spus ca are fratele meu nunta pe 16 iulie si eu sunt atat e trista ca nu stiu daca o sa ma lase dr sa ma duc
cat am scris...
29+ Doamne ajuta!
JadeJador spune:
andreea cunosc complexul
am si eu o garsoniera in celalalt complex al lor , cel de pe vitan din spatele hotelului rin
poate ma crezi nebuna , dar eram sigura ca acolo cumparati
_
28 +