Strugurasi de Sept-Oct 2011 (79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

andreea
..super pretul la ap la cheie, noi in 2007 am dat 47000 68 mp semifinisat la parter si periferie de cluj.. in cluj nici de 50 m nu gaseai la banii aia... oricum nu imi pare rau dar de facut investitii acu e mom.. eu nu sunt sigura ca l-am vinde la 45 000, si am investit in el poate peste 15000... asta e noi sa fim sanatosi..

la mine azi full de contractii, nu am luat no spa ca nu am avut si mi-a fost lene sa merg la farma.. insa contractii f dese..

30+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Merci, merci, nu ma stresez de col. Daca e inchis, eu sunt happy :D ziceam ca si chestie.
Jade, da, creca Iosup o sa gaseasca el ceva :))
Mi-a facut si dopler sa vada daca placenta functioneaza bine. Pe cordon a facut. A zis atat : perfect

26+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

andreea
..super pretul la ap la cheie, noi in 2007 am dat 47000 68 mp semifinisat la parter si periferie de cluj.. in cluj nici de 50 m nu gaseai la banii aia... oricum nu imi pare rau dar de facut investitii acu e mom.. eu nu sunt sigura ca l-am vinde la 45 000, si am investit in el poate peste 15000... asta e noi sa fim sanatosi..

la mine azi full de contractii, nu am luat no spa ca nu am avut si mi-a fost lene sa merg la farma.. insa contractii f dese..

Seidana, sanatosi sa fim, restul nu mai conteaza!
Te rog mergi la farmacie pentru no spa.

29+ Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Intrebare de incepatoare:
Cui ar trebui sa trimit datele mele?
UM - 27/12/2010
DP - 03/10/2011
26 saptamani
+7 kg
Cum trebuie sa merg astazi la laborator pentru niste analize, m-am sculat cu noaptea in cap sa va citesc.Mi-e foame, desi nu ar trebui sa mananc inainte de analiza, asa ca incerc sa mai dorm inca doua ore si apoi sa plec la analize.
O zi cu spor!

26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Seidana, si eu de ieri stau cu contractiila greu. ieri seara am bagat pe gat un no spa forte,peste noapte ina unul de 40...nu sta fara no spa.eu acus ma duc si dupa magne.oricum parca s-au mai linistit...aseara numarasem vreo 8 intr- o ora si mi se parea ca parca incep sa doara...:D...paranoia asta!!!azi stau in pat. nu ma mai ridic...scuze daca scriu aiurea...scriu de pe tel. va pup pe toate!

Oana 27+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna dimineata!Eu m-am trezit de foame, sunt ceva de groaza, cum deschid ochii ma bag in frigider.
Imi pare rau fetelor ca aveti probleme cu aceste contractii, stati cumintele in patut, nu va mai agitati atat cu tot felul de treburi

27+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hayat_Kh spune:

Buna dimineata!

Va invit la o cu lapte, un ceai, ce doriti si o feliuta de prajitura sau placinta cu branza sau cornulete cu nuca...

Eu, raportez deja 3 nopti aproape nedormite... Azi-noapte la 4 fara ceva , faceam ture prin casa...se trezeste sotul si vede ca nu dorm, sa se apuce sa imi dea ceva de facut ....Daca tot nu dormmmm Sunt rupta de somn.As face si nu pot dormiiii....Ce sa fac?????

Bebe , in sfarsit foarte miscacios, de-mi da dureri pe sub burtica acum..

La multi ani! fetitei tale Elly!

Lali,va urez mult succes in strunirea unui copil rebel.Si cum ziceai si tu, o metoda drastica aplicata probabil este raul cel mai mic ..cu riscul sa va urasca acum, dar mai bine sa va multumeasca mai incolo. Acum este viteaza, crede ca se poate descurca singura in jungla asta , insa cand va da cu capul de prag, tot "acasa" va gasi alinarea si sprijinul.

Andreea , Rach , felicitari pentru casuta noua. DD sa va dea putere sa realizati tot ce v-ati propus la termen. Viata lunga si fericita sa aveti in noile camine.

Sei ori eu sunt ori tu meriti zdravana. Stiu cum e cu lenea asta, dar mamicule, ai grija de tine si nu mai sta asa cu contractii, griji si dureri. Fuguta la farma sau ...roaga pe cineva . Take care, ca ne trebuiesti

26+ cu minune de

Mergi la inceput

Deci neatza.. mi-a veni sotu si am avut o noapte de sforaiala.... da m-am odihnit... era si el f obosit si burzulit si greu m-am tinut sa nu il iau la harta...

Multu fetelor pt grija.. o sa merg la farma pana una alta azi sunt bine, am avut abia 1-2 contractii de cand m-am trezit , am luat magne si e mai bine..la 5 il intreb pe dr de sunt normale asa dese contractiile fie ele si fara no spa sau cu.. am si cu no spa dar mai rare...

Eu azi schimb saptamana.. iar pe cantar -0.5 kg fata de saptamana trecuta.. eu practic de la 24 saptamani m-am ingrasat un kg.. atunci aveam cam 10.7 plus...acu 11.9 cand pun cand dau jos...

Alex2011 te trec eu in listuta.. ce ai? baietel sau fetita.. scuze da nu am tinere de minte..deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata

O zi frumoasa va doresc

Azi noapte a plouat si la noi

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Vai fetelor ce emotii am. aseara a mai nascut o vecina de odisee, acu se pregateste alta.. in capul meu e deja vraiste.. ce cum candcu cine?

La noi acu e soare.. pitik iar e agitata, mie imi e rau si tre sa ma epilez ca merg la dr si imi e asa de groaza sa fac si echilibristica asta...

31+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput