Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)
Raspunsuri - Pagina 7
Mari-Mariuk spune:
DOINA, intre 2 ,,eruptii'' dentare a trecut o luna. pana la urmatorii dinti nu cred ca va trece atat de mult deoarece deja e gingia umflata sus la incisivii laterali.
V-am mai spus cum bea Vlad apa? Am cumparat o sticluta de suc tedy, am baut sucul si lui i-am pus apa in sticluta. bea foarte bine din ea, si pot spune ca in 2 zile a baut 350ml apa.
vanyy2009 spune:
La no a durat destul de mult...primii 2 au iesit la 5 lunite si urmatorii la 8 lunite....acum sper ca utrmatorii sa nu mai dureze asa mult
Si lui Dimitris ii lace tare mult apa.....m-am chinuit intr-adevar sa il fac sa o bea...cu lingurita, cu seringa si acum bea din bibe....cat ii trebuie....si beaaaaaa
acum usor usor ii dau si suculet fresh.....la fel seringa si usor sper sa bea din bibe....acum ca e vara e ft important sa il hidatez....
eveline spune:
Salutare!
Darian bea apa cu lingura, bibe nu-l vrea si cu cana/paharul se uda. Paiul il roade... Acum 5 min am avut o revelatie: cand era Bia mai mica ii dadeam apa cu o sticla de la nu-s ce suc ce avea un dop care se tragea/se impingea si curgea un debit mic. Am sa caut o sticla dintr-aia sa-i pun si lui Darian apa in ea, cred ca ar fi ideal...
In alta ordine de idei: Darian arata cu degetul Imi arata ce ii atrage lui atentia si eu ii numesc... de ex: arata spre taica-su care vine de undeva de mai departe si eu ii zic "tata", sau arata spre pisoi si-i zic "pisica" etc.
Noua ne-au iesit cei 2 dinti de jos la fix 6 luni si de atunci...pauza..si nici vreun semn ca ar mai aparea ceva curand.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
Mari-Mariuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline Salutare! Darian bea apa cu lingura, bibe nu-l vrea si cu cana/paharul se uda. Paiul il roade... Acum 5 min am avut o revelatie: cand era Bia mai mica ii dadeam apa cu o sticla de la nu-s ce suc ce avea un dop care se tragea/se impingea si curgea un debit mic. Am sa caut o sticla dintr-aia sa-i pun si lui Darian apa in ea, cred ca ar fi ideal... In alta ordine de idei: Darian arata cu degetul Imi arata ce ii atrage lui atentia si eu ii numesc... de ex: arata spre taica-su care vine de undeva de mai departe si eu ii zic "tata", sau arata spre pisoi si-i zic "pisica" etc. Noua ne-au iesit cei 2 dinti de jos la fix 6 luni si de atunci...pauza..si nici vreun semn ca ar mai aparea ceva curand. mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
Figo se numeste sucul (si mai era unul dar nici eu nu-l mai stiu), si noi am avut sticluta de aceea la inceput, dar am schimbat-o dupa o saptamana, nu ca nu ar fi fost ok de baut din ea, dar pe principii de igiena....
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Figo se numeste sucul (si mai era unul dar nici eu nu-l mai stiu), si noi am avut sticluta de aceea la inceput, dar am schimbat-o dupa o saptamana, nu ca nu ar fi fost ok de baut din ea, dar pe principii de igiena.... Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
Noi ii puneam apa in sticla aia si apoi refoloseam doar dopul....se potrivea la orice sticla...i-l puneam la sticlute mici de apa plata. La un timp luam alt suc.. si cand nu gaseam fierbeam (sterilizam) dopul. Mai...dar parca nu Figo ii zicea...sau da???!! Iti dai seama ca dupa atatia ani m-am ramolit...da nu conteaza, dopul sa fie
eveline spune:
Tot eu: m-am uitat la poze cu sucul Figo...ala e...saru mana!
camisv spune:
Ceau fetele,
copilasii mofturosi, dar si pe cei nemofturosi.
De vreo 2 luni, Tudor mananca f. bine, fara mofturi, fara jucarii si in max 30min cele doua feluri de mancare de la pranz, plus ca a acceptat biberonul. Eu nu l-am fortat deloc (nici nu aveam cum, ca daca nu-i trebuie ceva, nu deschide gura nici cu slujbe) si uite ca incet, incet a inceput sa manance....asa ca mult curaj si rabdare, ca se dau ei pe brazda. Acum cam stiu ce-i place si ma ghidez si dupa asta: fructele nu trebuie sa fie dulci, in piure nu prea mult morcov etc. In schimb nu-i dau sa rontaie intre mese si nici el nu-i pofticios, chiar daca mananca copiii langa el (asta in parc).
sa aveti un weekend frumos!
Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie
cameluska spune:
Ana, am cerut de la farmacie "crema preparata pt fundulet iritat" dar de la farm veche de langa Judetean, ma gandesc ca o fi si in centru la cea de langa Eminescu, astea noi nu prea fac preparate. Am vazut ca scrie pe ea Unguent Baby. Si mie mi-a spus o mamica in parc sa cer preparat de la farmacie si am zic ca nu pierd nimic daca incerc.
Distractie placuta la parintii tai si sa va simtiti bine acolo.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
camisv spune:
Cameluska,ieri am fost cu T.la cumparaturi si l-am pus in cos, in locul pentru copii: i-a placut f. mult si a stat cuminte ...dezavantajul fata de carut este ca cineva trebuie sa stea langa el. Incearca, poate o sa-i placa si Ioanei!
Ana, sa va simtiti bine la tara, sa vina Maia bronzata si cu pofta de mancare ... plus cu cateva sute de grame
Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie
cameluska spune:
camisv, am pus-o si eu in cosul de cumparaturi, sta dar am lista de cumparaturi gata facuta iau repede ce trebe si gata, daca vreau sa mai studiez preturi, dureaza prea mult si se plictiseste. Dar vom incerca metoda "porumbelul" pt scoica de masina.
Legat de laptele de mama, am gasit ca se poate incalzi pe bain marin dar nu se fierbe.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]