Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Fetelor, voi cum gatiti ficatul? Eu pt mine il fac simplu, la cuptor sau in vas yena, dar pt bebe? Parca i-as mai da si altceva in afara de piept de pui.

Cami, l-ai pus in cosul mare in locul din fata sau in cosuri din alea care au in fata un fel de masinuta (real)? Am fost si eu tentata sa o pun in fata la cosurile alea mari, dar ea cum e copilul atomic sigur i-ar fi trebuit sa plece la plimbare si cred ca incheiam rondul de cumparaturi cu ea direct in cos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Multumesc fetele!
CAMI mama nu sta la tara! Sta la casa,in Mehala,aproape de piata(ocico)

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

buna dimineata.
Va invit la o cafea, iar mai tarziu la o prajitura cu visine si pentru cine vrea, cate o bere(sampanie nu avem, dar poate facem rost). Azi facem 1 an de la casatorie
Noi nu am dormit bine, Vlad a plans asta noapte din cauza dintisorilor, cred ca vor mai iesi si altii nu doar cei 2 ce au spart deja gingia sus.
O zi frumoasa va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Mari, multumim de tratatie si la cati mai multi ani cu sanatate, intelegere si impliniri pe toate planurile

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

Mariuk, LA MULTI ANI!!! Multa intelegere si iubire! Multumim pentru tratatie

Si eu am experimentat pusul copilului in caruciorul de la supermarket si M a fost foarte incantat, se simtea ca Leonardo Di Caprio pe Titanic Azi mergem din nou la cumparaturi si vom aprofunda

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5623188814819769282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Mariuka, multi ani fericiti impreuna, sa va dea DD tot ce aveti nevoie, putere, iubire si armonie in familie

Pianna, l-am pus in cosul mare de la Auchan (are o parte in care sa pui copilul in fundulet). Si Tudor este f. energic, dar i-a placut ...(mai putin mie cand a vrut sa roada landul de prindere)

Ana, scuze de confuzie ... tot ai spus de gaini de tara de la mama si am crezut ca sta la sat ... hai ca si in Mehala este soare si bine

Cameluska, mai "aprofundati" cumparaturile si poate o sa-i placa. Nici T. nu are rabdare o vesnicie, dar nici nu ne propunem cu el sa stam prea mult.

Acum asteptam sa se trezeasca si mergem la "porumbei" ... adica prin centru (stam in afara Timisoarei si la noi centrul este punct de atractie)

O intrebare pentru fetele din TM: stiti vreun medic ORL-ist bun, ca l-as duce pe Tudor la un consult. De mic i se infunda f. des nasul si respira pe gura, ceea ce nu-i OK.

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetelor,

La multi ani Mari pt anisor sa fiti sanatosi si sa aveti o viata frumoasa inaintesi, multumim de tratatie, .

Intrebare: aveti idee daca e normal sa se faca roz o conopida fiarta la aburi? Ma gandesc ca o fi fost crescuta cu cine stie ce substante, nu cred ca e normal sa-si schimbe culoarea. Am fiert sa-i pregatesc Ioanei mancarica, dar in situatia asta nu mai folosesc conopida si fac repede alta mancarica. Daca nu sunt sigura mai bine nu o folosesc. Ce ziceti, ati patit stiti ceva?

camisv, nu cunosc ORL-ist, dar poate te ajuta un search pe google sa vezi pareri. Exact problema cu lantul de prindere e si la noi, si nici nu-l pot ascunde cumva dar ajunge foarte bine la el. Cu masinuta -cos nu am incercat inca.

Sa aveti o duminica frumoasa.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

La multi ani Mari!!!!!

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Deocamdata ficatelul doar fiert si pus in piure-ul de legume. Dar am gasit si rete cu ficatel la cuptor, asa ca am sa-i fac si ei.

Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

la multi ani, Mari! Multa sanatate si fericire va doresc!

up-date la greutate si inaltime: am reusit sa ne cantarim ieri. Avem 74 cm si 8500 de grame

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze

Mergi la inceput