Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

adelina si eu zic sa ne luam de mana sa ne dam de pereti! Acu dupa-masa am reusit sa-i dau jumatate de banana cu 2 biscuiti,dar masa a tinut mai mult de o ora !! nu vroia sa inghita nicicum din gurita! sta cu mancarea in gura si 10 min,pana inghite de nevoie ca nu mai poate,si atunci ii vine greatza!! Doar cine are asa copil nemancacios poate sa inteleaga cat e de frustrant si in acelasi timp enervant! ca dupa un timp si cel mai calm om isi pierde rabdarea! Eu recunosc,ca dupa atatea luni in care m-am tot chinuit cu mancatul asta,nu mai am rabdare. Ma mai enervez,mai ridic tonul,o mai las... iar incerc.. e ffff greu! De ce nu am si eu un copil care sa manance normal? papica,un biscuite,un pufulete...... vise...
Noapte buna si copilasi cuminti!!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

Gata cafeaua
Noi am avut o noapte mai linistita, cu o singura trezire

Adelina, Ana -am bebeii mofturosi.

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5623188814819769282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Multumim Doina de cafeluta. Eu as dori doza dubla daca se poate. Aseara am avut vreo 2 tentative de a ajunge la urgenta, deoarece nu puteam sa-l linistesc in niciun fel, plangea si plangea. Intr-un final la ora 1 am reusit sa-i dau Ibalgin si a adormit, dar dimineata avea febra 38.
Inca sunt pusa in garda.......

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

anca, multa sanatate! De ce nu mergeti la medic?

Cand plange seara, eu ii dau un ceai de la Humana de noapte, il linisteste in cele mai multe cazuri. Bine, cred ca are dureri de burtica.

Nu-mi vine sa cred ca in dimineata asta mi-am baut cafeaua linistita - am pus gogoshica in tarc cu toate jucariile si de la 8.15 nu a carait deloc Sper sa se mai repete figura

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5623188814819769282

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Multumim de cafea!
Referitor la mancat: eu ,,fac crize" daca nu mananca in mai putin de 20 minute, nu stiu ce as fi facut de ar fi fost mai mofturos, cred ca il duceam la soacra-mea si o lasam pe ea sa ii dea
ADELINA, si noi stam ,,prost'' cu greutatea, nu am trecut inca de 8,5kg si nici nu stiu daca vom trece prea usor deoarece n-are stare, e foarte activ. Mai nou, se catara pe marginea patutului dinspre pat si trece peste ea in patut, fara probleme. Norocul lui (si al meu) ca am lasat salteluta mai jos decat nivelul patului si invers nu poate ,,actiona''
I-au spart si incisivii centrali de sus...sper sa treaca perioada cu scancete si frichineli noaptea, sa mai dorm si eu...
Despre carutul de la Kaufland, am sunat eu la noi in oras sa intreb si nu au, a fost doar o promotie locala. Asa ca: ORAMONAAAAA trimite si la Tulcea unul!!! serios vorbesc!!!

Mergi la inceput

Doina, acum el doarme cu tasu de gat. Iar 38 nu este o febra de speriat. L-am masat cu otet de bebelusi

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

anca, eu ma panichez foarte repede, pe noi ne-a ferit Dumnezeu de febra pana acum. Chiar zilele trecute ma gandeam ca eu nu am in casa nimic pentru febra
mariuk, cat timp a trecut de cand i-au iesit dintii de jos? Ca noi pe 19 facem 2 luni, dar marait e de acum. Bine, nu cred ca este o regula.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui doina_1984

anca, eu ma panichez foarte repede, pe noi ne-a ferit Dumnezeu de febra pana acum. Chiar zilele trecute ma gandeam ca eu nu am in casa nimic pentru febra
mariuk, cat timp a trecut de cand i-au iesit dintii de jos? Ca noi pe 19 facem 2 luni, dar marait e de acum. Bine, nu cred ca este o regula.

Indicat ar fi sa ai Ibalgin sau supozitoare cu paracetamol( de Doamne fereste). De multe ori medicul de familie ma intreba ce mai am nevoie ca sa-mi puna pe reteta.

Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata

referitor la vigantol...eu nu i-am dat deloc...doctorul a zis ca nu e nevoie, aici este ft ft mult soare si nu e nevoie.
Anyway mi se pare mult sa dai 6-7 pic de vigantol pe p[erioada verii...parerea mea(nu aruncati cu rosii).....dar daca vreti sa opriti sau sa dati mai putine picatruri trebuie sa informati doctorul( again nu dati cu rosii)

oramona ...wow chiar ca super oferta sa il folositi sanatosi
mari....papa in 20 minute?????????? nici in visele cele mai frumoase
Noi avem zile cand mananca ft bine toto ce ii dau ....dar dureaaza mai mult de 30-45 minute si avem zile( ca astea ) cand mananca intr-o ora cateva lingurite si alea cu .....

Mergi la inceput

anca, supozitoare am dupa fiecare vaccin i-am pus cate unul, preventiv...

Legat de mancare, acum am terminat masa de fructe - 200gr, dar nu va spun ce era pe haine, pe scaunel si pe mine . Eu cred ca mananca mai bine daca descoperim ce le place si il introducem la fiecare masa - de exemplu (am mai spus, sper sa nu plictisesc pe cineva) lui M ii place sucul de mandarina, asa ca la masa de fructe, indiferent de ce fructe ii dau, pun si sucul de la o mandarina. Pentru ca nu prea bea apa, ii pun 30 ml suc de mandarina si 70 ml apa si uite asa mi-a baut 100ml de "limonada" fara sa rasufle

Mergi la inceput