Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna dimineata!
Multumim Mari de cafeluta, acum o beau si e tare buna.
Fetelor care mai alaptati, cum mai sunt sanii vostri? La mine daca inainte se incarcau in maxim 4 ore, se faceau piatra si acum abia dupa o zi intreaga se fac asa. Bine, ca si David papa mancare destul de bine si nu-i mai stimuleaza asa tare sa produca. Ziua suge de vreo 3 ori dar nu foarte mult, in schimb noaptea.. ma rupe, dimineata am sanii foarte moi. Ma gandesc daca e normal sa fie asa..ca vreau sa-l alaptez cel putin un an.
Sa aveti o zi frumoasa!

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

la fel e si la mine, rar sunt mai tari/plini, ca s-a reglat productia dupa cum ii trebuie copilului.

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186" target="_blank">Poze Vlad

Asa este si la mine.....rar se mai umplu, dar laptic am cat sa il satur/alint

-editez aici...ca deja umplu pagina singura vreau si eu mailul si parola plssssssss.....mariuk mi-ai trimis pt picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna!
Vanesa multumesc!
Bebecris asa sunt si ai mei. Stai linistita ca ai lapte sa alaptezi cat vei vrea!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

La multi ani Elena Elisa! Sa-ti traiasca fetita, Oramona.

Vanny, vrei sa mor de invidie???? Ce sunt orele astea de somn? Nici nu indraznesc sa sper la asa ceva :))

Mergi la inceput

a fost ft obosit.....a fost la o zi d nastere si s-au jucat toti copii aia cu el ...a adormit in masina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns summertime spune:

Vanny, si pana la ce ora ati stat si cati copii erau? ca eu am ajuns sa stau in parc pana la 10 seara si tot degeaba, nu oboseste. Apoi m-am gandit sa incerc s ao bag in casa mai devreme, ca la caret, la 19.30 baita. Rezultatul tot acelasi a fost :(

Mergi la inceput

vreo 6....l-au luat toti la joaca, a adormit la 11 seara intr-adevar......de ex si in parc noi stam de la 7 la 9 , si pe la max 10 el doarme.are zile cand se trezeste la 7-7juma , si are zile cand se trezeste la 8 jumate

edit: noi cand stam in parc il dau cand in leagan...cand ne dam in topogan...cand il invat sa dea cu picioru in minge...si eu il obosesc destul ....ca sa doarma bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

ma scuzati ca dau buzna peste voi, vin cu un apel umanitar:
Darius are urgent nevoie de doar 200 ron!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163521&whichpage=1

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare,
Pit adoarme destul de devreme ...10-10.30 seara, insa ma trezeste de 3-4 ori sa mai suga putin...si sunt in urma cu somnul.
si ziua ma smotoceste ca nu vrea sa pape, a devenit pretentios, nu-i mai place nimic decat cerealele de seara, fructe nu vrea supa, legume nu...
La multi ani , Elena Elisa! Sa-ti traiasca fetita, Oramona
nastasie pupam pe calin si la multi ani

deja ne apropiem de 1 an??!! poate la anul facem intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

e postare luata de pe alt forum dar postata astazi....

atentie, se fura copii. in parc in BUCURESTI, a sunat-o pe o mamaica mama ei si i-a zis ca ieri a vzt pe strada in giulesti, ziua in amiaza mare, cum niste mascati au coborat dintr-o masina fara nr si i-au smuls unei tipe copilul, au fugit si dusi au fost. lucruri similare cica se petrec in parcul kiseleff. cica traficul de organe e la mare moda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

Las o cafea tare, tare cu lapte. Azi noapte nu stiu daca am dormit o ora intreaga Abia astept sa mergem la doctor, poate ne da ceva pentru dintisori sau poate o fi de la altceva nu stiu ce sa mai zic, dar vreau sa dorm

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput