Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)
Raspunsuri - Pagina 15
vanyy2009 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Mari-Mariuk
la fel e si la mine, rar sunt mai tari/plini, ca s-a reglat productia dupa cum ii trebuie copilului. Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)http://picasaweb.google.com/102527437167244304186" target="_blank">Poze Vlad |
Asa este si la mine.....rar se mai umplu, dar laptic am cat sa il satur/alint
-editez aici...ca deja umplu pagina singura
alynta27 spune:
Buna!
Vanesa multumesc!
Bebecris asa sunt si ai mei. Stai linistita ca ai lapte sa alaptezi cat vei vrea!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
summertime spune:
La multi ani Elena Elisa! Sa-ti traiasca fetita, Oramona.
Vanny, vrei sa mor de invidie???? Ce sunt orele astea de somn? Nici nu indraznesc sa sper la asa ceva :))
vanyy2009 spune:
a fost ft obosit.....a fost la o zi d nastere si s-au jucat toti copii aia cu el ...a adormit in masina![]()
summertime spune:
Vanny, si pana la ce ora ati stat si cati copii erau? ca eu am ajuns sa stau in parc pana la 10 seara si tot degeaba, nu oboseste. Apoi m-am gandit sa incerc s ao bag in casa mai devreme, ca la caret, la 19.30 baita. Rezultatul tot acelasi a fost :(
vanyy2009 spune:
vreo 6....l-au luat toti la joaca
, a adormit la 11 seara intr-adevar......de ex si in parc noi stam de la 7 la 9 , si pe la max 10 el doarme.are zile cand se trezeste la 7-7juma , si are zile cand se trezeste la 8 jumate
edit: noi cand stam in parc il dau cand in leagan...cand ne dam in topogan
...cand il invat sa dea cu picioru in minge...si eu il obosesc destul ....ca sa doarma bine
vias spune:
ma scuzati ca dau buzna peste voi, vin cu un apel umanitar:
Darius are urgent nevoie de doar 200 ron!!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=163521&whichpage=1
Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
mari_paun spune:
salutare,
Pit adoarme destul de devreme ...10-10.30 seara, insa ma trezeste de 3-4 ori sa mai suga putin...si sunt in urma cu somnul.
si ziua ma smotoceste ca nu vrea sa pape, a devenit pretentios, nu-i mai place nimic decat cerealele de seara
, fructe nu vrea supa, legume nu...
La multi ani , Elena Elisa! Sa-ti traiasca fetita, Oramona
nastasie pupam pe calin si la multi ani
deja ne apropiem de 1 an??!! poate la anul facem intalnire![]()
pogonici1977 spune:
e postare luata de pe alt forum dar postata astazi....
atentie, se fura copii. in parc in BUCURESTI, a sunat-o pe o mamaica mama ei si i-a zis ca ieri a vzt pe strada in giulesti, ziua in amiaza mare, cum niste mascati au coborat dintr-o masina fara nr si i-au smuls unei tipe copilul, au fugit si dusi au fost. lucruri similare cica se petrec in parcul kiseleff. cica traficul de organe e la mare moda.
doina_1984 spune:
Buna dimineatza!
Las o cafea tare, tare cu lapte. Azi noapte nu stiu daca am dormit o ora intreaga 

Abia astept sa mergem la doctor, poate ne da ceva pentru dintisori sau poate o fi de la altceva
nu stiu ce sa mai zic, dar vreau sa dorm 

Mami lui Matei Mihai
26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)