Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
Va astept la cafea!
Noi ne-am apucat de treaba de devreme: spalat, aspirat, gatit...asta pentru a avea restul zilei special pentru joaca si plimbare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

neatzaaaaaaaaaaaaaaaa!

savuram si noi cafeluta! NE-am trezit doar din patru in patru ore..
Office, daca mai vrei, mai am niste tarta cu visine.

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Buna dimineata!
Multumim Mari de cafeluta, acum o beau si e tare buna.
Fetelor care mai alaptati, cum mai sunt sanii vostri? La mine daca inainte se incarcau in maxim 4 ore, se faceau piatra si acum abia dupa o zi intreaga se fac asa. Bine, ca si David papa mancare destul de bine si nu-i mai stimuleaza asa tare sa produca. Ziua suge de vreo 3 ori dar nu foarte mult, in schimb noaptea.. ma rupe, dimineata am sanii foarte moi. Ma gandesc daca e normal sa fie asa..ca vreau sa-l alaptez cel putin un an.
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

Buna dimineata!
Multumim Mari de cafeluta, acum o beau si e tare buna.
Fetelor care mai alaptati, cum mai sunt sanii vostri? La mine daca inainte se incarcau in maxim 4 ore, se faceau piatra si acum abia dupa o zi intreaga se fac asa. Bine, ca si David papa mancare destul de bine si nu-i mai stimuleaza asa tare sa produca. Ziua suge de vreo 3 ori dar nu foarte mult, in schimb noaptea.. ma rupe, dimineata am sanii foarte moi. Ma gandesc daca e normal sa fie asa..ca vreau sa-l alaptez cel putin un an.
Sa aveti o zi frumoasa!

Cristina, mami de bebita David
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/Bebecris26?locked=true#

la fel e si la mine, rar sunt mai tari/plini, ca s-a reglat productia dupa cum ii trebuie copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Buna dimineatza!

Savurez si eu o cafea pentru ca mi-a adormit gogoshica.

Ieri i-am luam rezultatele la analize - totul este ok, mai putin MCV si MCHC, care din cate am inteles (de pe internet) ar fi legate de tipurile de anemie. Dar totusi sideremia i-a iesit bine... acum sa vedem ce ne zice doctorul vineri. Sper sa nu ne mai dea fier

Legat de dintisori, inca nu i-a spart gingia, dar cred ca-l doare rau de tot la cat de agitat e si cat se maraie ... ooofff... sa scapam cat mai repede

O zi buna!

LA MULTE LUNITZE, SARBATORITILOR DE ZILELE ACESTEA! (am uitat sa zic)

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata! Am savurat si eu o cafeluta, chiar a doua pe azi.

Va servesc si pe voi cu cafeluta, frape, suculete, chec si crema de zahar ars si pastai cu fripturica, mamaliguta si mujdei de usturoi. Fata mea face 9 lunite. Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ce mare e

Stau si ma gandesc ca luna viitoare primii nostri bebelusi fac 1 an .Bine o fetita va face chiar luna asta 1 an , Diana Elena de andre_flo.

Va pup si va doresc o zi minunata.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata si de la noi
puiul meu a dormit pana la 9 s-a trezit doar p la 7-8 sa manance....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Buna dimineata! Am savurat si eu o cafeluta, chiar a doua pe azi.

Va servesc si pe voi cu cafeluta, frape, suculete, chec si crema de zahar ars si pastai cu fripturica, mamaliguta si mujdei de usturoi. Fata mea face 9 lunite. Ma uit la ea si nu-mi vine sa cred ce mare e

Stau si ma gandesc ca luna viitoare primii nostri bebelusi fac 1 an .Bine o fetita va face chiar luna asta 1 an , Diana Elena de andre_flo.

Va pup si va doresc o zi minunata.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

la multe lunite puisor!!!
asa este..... cat de repede a trecut timpul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

tot ce va pofteste inima dam si noi pt 11 lunite implinite azi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

tot ce va pofteste inima dam si noi pt 11 lunite implinite azi.

adriana&razvan-mihai 01.11.04&calin-ioan 07.08.10
varsta lui razvan

hehe intr-o luna face anul.....La multi ani puiut!!!!

Mergi la inceput