Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata.
RAMONA, multumim pentru bunatatile de ieri! sa creasca ,,pisoiul'' maaaaare si frumoasa!
DOINA, incearca sa dormi ziua cand doarme si M, eu asa am facut in ultima vreme si mi-a prins bine.
Azi am doar de calcat rufe, asa ca de nu va fi prea cald, ne vom plimba mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamak spune:

Buna dimineata!

Pun si eu de o cafea, ca tare prost am dormit azi noapte.
o zi superba!

Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Andrei-Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna! Multumesc de cafea! O zi buna!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

'neata!
ne inscriem in clubul celor care nu au dormit azi-noapte, dar speram sa se desfiinteze acest club

Noi acum venim din parc si ne pregatim de somn. Poate "fur" si eu cateva minute, daca nu sigur somnul de dupa-amiaza il vom face impreuna ... eu si juniorul

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Am revenit...
..mult mai odihnita - l-am culcat la 7.15 si am adormit si eu cu el, s-a trezit la 8.15, vreo 45 de minute s-a jucat pe langa mine care incercam sa ma fac ca dorm si la 9 a adormit iar pe burta mea , ultima trezire s-a dat la 10. Ce bine ca am recuperat si eu, acum ma simt in forma

O zi buna!

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata si de la noi...multumim de cafeluta
-si eu dorm la pranz cu baiatul si tare bine imi mai prinde

-pogonici.....offfffffff nu vine sa cred in ce lume traim....trebuie sa avem mare grija , peste tot sunt hotti de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai fetelor, nu luati de bune stirile astea de 2 bani, cu furatul copiilor pt. organe - hai sa fim seriosi, astea-s subiecte de otv. Parerea mea.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Va rog sa incetati cu raspandirea de zvonuri aiurea. Nu mai credeti tot ce auziti la tanti vecina de la 5 care stie sigur de la colega care i-a spus nasa'sa ca i s-a intamplat sigur unei cunostinte. Creati panica aiurea. Exista dezmintiri oficiale ale politiei. Plus ca in afara de zvonuri, nimeni nu a venit cu o dovada, cu un caz concret, o poza. Sunt doar baliverne.

http://www.realitatea.net/bucurestenii-terorizati-de-mesaje-in-care-sunt-anuntati-ca-mai-multi-copii-au-fost-rapiti_851057.html
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-9313183-politia-capitalei-zvonurile-privind-cazuri-copii-rapiti-pentru-trafic-organe-sunt-false.htm

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Mai fetelor, nu luati de bune stirile astea de 2 bani, cu furatul copiilor pt. organe - hai sa fim seriosi, astea-s subiecte de otv. Parerea mea.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

exact asta mi-a zis mama acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

Fetelor pe unde umblati? Afara nu cred ca sunteti, ca doar e canicula. Nici pe balcon nu poti sa stai

Dau la improspatari la pagina... si tot nu are nicio postare noua...

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput