Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010! (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_1984 spune:

LA MULTE LUNITZE, SARBATORITILOR! Donna, multumim pentru tratatie
LA MULTI ANI, ANCA! Multumim pentru tratatie!

Eveline, eu deschid geamul, poate arunci si incoace niste dulceata . Eu am vrut sa cumpar ieri dulceata de nuci verzi, dar nu mai aveau - cica aduc azi. Apropo, ati vazut ca in real este un stand cu produse bio - gemuri, sucuri etc. oare chiar or fi naturale? Oare verifica cineva?

Ieri am avut foarte multe probleme cu mancatul - dimineatza nu a vrut sa manance fructele, a inceput sa planga, sa se agite, l-am lasat 30 de minute si i-am dat legume cu branza. La 2 i-am dat acelasi meniu, iar 6 cereale. Nu stiu ce nu i-a priit ca pana acum a facut de 3 ori kk si cam moale Ma gandesc ca e posibil sa fie si de la dinti, dar eu stiu....
Maine mergem si la analize si pentru ca ii fac mai multe trebuie sa-i ia sange din vena

Mami lui Matei Mihai 26.10.2010

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5623188814819769282

Mergi la inceput

Am pus o poza la semnatura cu noua achizitie

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Imi cer scuze pentru deranj

Ma gandeam ca poate unele dintre voi sunt interesate de
colacei de gat pentru bebelusi

Perfecti atat pt cada cat si pentru mare, sau piscina

Pentru bebelusi intre 1- 18 luni

Culori : bleo, roz, verde

Pret 35 de lei

Pentru detalii sau comenzi, ma puteti contacta prin PM

Poze colacei

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata!

Buna cafeluta si multumim pt tratatii

Donna, LA MULTI ANI puiului mic, sa creasca mare si frumos, iar Elisa ii trimite un pupic cadou

La multi ani si celorlalti sarbatoriti si multi ani fericiti impreuna de cei dragi pentru Mari si Anca.

Mari , ti-as fi luat un carucior, dar si noua ni l-a luat un coleg de-al taticului si din 5 , cat ne-a sunat nu a mai ramas decat cel din mana lui si vreo doi in jurul lui sa vada daca il ia sau nu .
Noi am fost la mama, sora si bunica. Pisicul mic e fascinat de pui si rate, sta in carucior si se uita la ele mult timp, cat o las si o ora cred

Sa aveti o saptamana frumoasa. LORA de azi s-a intors la munca, sa aiba o zi usoara si o revedere frumoasa a bolfoseniei cand termina programul.

Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Buna dimineata,

Anca, multi ani impreuna! sa fiti fericiti, sa va iubiti mereu si sa va bucurati de tot ce aveti!

speciali pentru Anca, Tudor, George si Tiberiu care au mai implinit o luna. Sa fie sanatosi si sa creasca mari.

Lora, cum a fost la mare? asteptam sa te dezmeticesti dupa servici si sa ne spui impresii.

Camelia, mami de Tudor (10.09.10)
poze iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

la multi ani, Ancamak! sa va fie de bine!

Moshulik , mami fericita de Maria Alexandra( 23.09.2010)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
La multi ani Anca!
Noi am serbat ieri 4ani a lui David si 7 ani de casnicie! Am petrecut acasa.
Poze cu noi!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Buna!

Ghiciti ce a mancat M dupa ce vizionati pozele https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625465071090226978

Alynta, LA MULTI ANI!!! Sunteti o familie frumoasa Felicitari pentru curajul de a face 3 copii

https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5625377869982969298

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare!
N-am facut dulceata de cirese amare, abia daca am curatat un pumn...promit ca atunci cand va fi gata arunc in toate directiile catre voi. Intre timp daca vreti de visine, a iesit absolut delicioasa!
Azi au venit ai mei pe la mine si am profitat: am schimbat asternuturile, am sters si aspirat in toata casa, am facut o oala maaare de pilaf cu legume (si cand a trebuit sa-i dau papa lui Darian am realizat ca n-am nimic pentru el asa ca a mancat pilaf de-al nostru cu un galbenus de ou...a mancat tot tot tot...nici nu ma mai chinui sa-i fac separat de acum inainte) si nici nu stiu ce am maio facut ca a trecut ziua....

DOINA - M-as risca sa zic pepene rosu
ALYNTA- La multi ani pentru David! Sa creasca mare si sa fie sanatos!
LORA - Bafta la serviciu!
ANCAMAK - Multi ani fericiti impreuna!
Indata sper sa-l adorm pe Darian si sa mai curat ceva cirese...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

Salutare,
avem 11 luni!Doamne ce repede au trecut! cata bucurie si cat nesomn!!!!!!!!!!!!!!

stam in picioruse si ne sprijinim doar cu osinguramana,ne ridicam de pe spate in fundulet, apoi ne agatam si ne ridicam in picioare, ne aplecam dupa obiecte, cicnim obiectele si vorbim mult,cat sa nu se plictiseasca mami.ne dam pamapersul jos, sosetele,ascundem jucariile,ca, daca ni le ia cineva.
am contat pe ajutorul de cateva ore al mamei sau al tatei,ori nepotului, cat sa-l plimba sau sa se joace, restule eu, si am facut asa(tineti-va bine): dulceata de cirese amare, dulceata d enuci verzi, suc de muguri de brad, lichior de nuci verzisi muguri de brad.

Mergi la inceput