Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Eu de fapt venisem sa va servesc cu un pahar de shampanie si un tort virtual, dar mi s-a cam skimbat starea de spirit citind ultimele postari...

Astazi implinim 4 ani de la casatorie, dar peste cateva zile se implinesc tot 4 ani decat tata s-a dus... Nashul nostru spunea atunci ca a plecat la mama, dar a mai ramas sa fie sigur ca sunt bine si are cine sa aiba grija de mine mai departe...

Ma duc sa-mi termin pregatirile pentru diseara... "tema" e greceasca, sa nu ne iesim complet din atmosfera. Daca ies frumoase, le pozez si ma laud cu ele, daca nu, le pitesc in frigider.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Pupam Miscuneaua suferinda

Monnvas, bine ati revenit acasa! Chiar ca au fost super nenii aia belgieni la care ati stat ! Dar chiar cu pete pe pereti si dopuri pe tevi, nicaieri nu-i ca acasa, dupa cum povestesti ca se manifesta Chiti Abia astept sa-l vad si pe piticul meu regasind jucariile din tinerete!

Anaan, multa bafta luni la 10!

Denisamada, La multi ani!
Si fie-i tarana usoara tatalui tau!

Chatonelo, distractie placuta si spor la negocieri! Imposibil sa nu iasa treaba!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro
[

Si eu am trait o drama cand l-am pierdut pe tata, v-am mai povestit eu, ca a facut un accident vascular si a cazut pe strada si neavand actele de identitate la el nu ne-a anuntat nimeni de cele intamplate, a mai trait cateva ore in spital si noi nu am fost alaturi de el in ultimile clipe , l-am gasit dupa ceva zile cand deja era inmormantat, datorita autoritatilor incompetente din tara asta Nu va spun cat de groaznic a fost, ce am trait eu si familia mea, cata durere si mustrari de constiinta

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Simona, cumplita situatia. Unimens pentru tine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Eu de fapt venisem sa va servesc cu un pahar de shampanie si un tort virtual, dar mi s-a cam skimbat starea de spirit citind ultimele postari...

Astazi implinim 4 ani de la casatorie, dar peste cateva zile se implinesc tot 4 ani decat tata s-a dus... Nashul nostru spunea atunci ca a plecat la mama, dar a mai ramas sa fie sigur ca sunt bine si are cine sa aiba grija de mine mai departe...

Ma duc sa-mi termin pregatirile pentru diseara... "tema" e greceasca, sa nu ne iesim complet din atmosfera. Daca ies frumoase, le pozez si ma laud cu ele, daca nu, le pitesc in frigider.

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mada, hai, sus moralul, e o ocazie minunata de sarbatorit si sunt convinsa ca ai tai exulta pe undeva, pe sus, vazandu-te fericita alaturi de un om care te iubeste asa de mult si alaturi de Cornuletu' cel fermecator.

Mergi la inceput

Eu numai ce-am revenit de la formarea aia idioata: aproape cinci ore de tampenii, si mai am si un la fel de tampit de portofoliu de facut...scuze de rabufnire, da's nervoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Mada & Costin

Sa va iubiti la fel de mult si sa imbatraniti sanatosi impreuna !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Eu numai ce-am revenit de la formarea aia idioata: aproape cinci ore de tampenii, si mai am si un la fel de tampit de portofoliu de facut...scuze de rabufnire, da's nervoasa!

Anaan, multi sa-ti treaca nervii desi eu cu greu mi te imaginez rabufnind la nervi, tu esti mereu calma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Denisamada: la multi si fericiti ani impreuna!

Eu sunt la munca, abia astept sa plec, sa ma relexez si eu cu piticii mei. Sper maine sa fie timp mai frumos sa mergem putin la plaja.

sa aveti weekend frumos!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multi Ani fericiti impreuna, denisamada! Sunteti o familie super, va potriviti grozav toti 3!
Simonapro, ce traumatizanta trebuie sa fi fost istoria cu tatal vostru, ingrozitor!
Aici parca e noiembrie. Ploaie, ploaie, ploaie, intuneric, frig tare. Cica "luna lui cuptor".
Saptamana trecuta pe vremea asta ajunsesem la mami.
Am rascolit prin "cutia de comori" (acolo tinea maica-mea actele dar si tot felul de poze alb negru de prin anii 60 si tot felul de amintiri) si m-am rascolit si eu.
Am gasit certificatul de nastere al bunicii mele Ilinca, certificatul de casatorie al bunicilor, certificatul de deces al fratelui meu Marius care a trait o luna fara doua zile...
Cam stiam eu care e continutul cutiei ca de multe ori am cautat acte acolo impreuna cu maica-mea si ne mai amuzam cu poze din trecut, dar abia acum am vazut tot ce e acolo...
Am gasit un pliculet pe care era scrisul lui maica-mea:"amintiri din concediu". Erau acolo niste hartiute ingalbenite de vreme: bilete de tren la Sovata, bilete de intrare la manastirea Varatec, Agapia, la muzeul de istorie din Iasi..Ce bine trebuie sa se fi simtit, saracii, in concediul ala, de-au simtit nevoia sa pastreze "amintiri"...Unde naiba se duc toate amintirile astea dupa ce mori?!
Scuzati ca sunt intr-o pasa de asemenea filosofie ieftina...stiu ca in weekend oricum nu intra lumea pe aici, cred ca o sa-mi insir eu gandurile sa nu-mi bubuie numai in tartacutza.
Huzband s-a dus cu serviciul in alta localitate, dar bine ca se intoarce seara.
A, in alta zi am cautat in "oala". "Oala" era obiectul de maxima importanta al maica-mii, o supiera in care pastra chiar cele mai importante acte (si aur, cand mai aveam:))). Mereu imi zicea sa nu cumva sa uit ca acolo-s chitantele pentru locul de veci din cimitir. Cautandu-le am dat peste un plic albastru, cu o shuvitza de par inauntru. Stiam ca a pastrat "motzul" lui Sophiphi dar m-a busit plansul cand am vazut cum scrisese cu majuscule pe plic:"Parul lui Fifi, 24 aprilie 2010"

Mergi la inceput

Ilinca, eu sunt aici si ma pufneste si pe mine plansul citind ce scrii, off off , tu chiar ai avut o familie minunata cum nu multi au ocazia sa aiba
Te pup

Mergi la inceput