Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Ilinca, si io-s aici...citesc si sunt alaturi de tine cu un umar virtual. Si daca vrei sa plangi in hohote sau sa urli nu ai decat ca noi te sprijinim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Multumesc
Poate vreti sa ascultam impreuna una din piesele favorite ale maica-mii:
http://www.youtube.com/watch?v=AUn3_cdxkT0

Ca tot suntem noi "alaptaresele" pe-aici, sa vedeti cum am descoperit aseara exact cat am fost alaptata.
Stiam de prin liceu (sau mai devreme, de fapt) ca am fost alaptata 2 ani (de aia mie nu mi s-a parut niciodata ciudat cand auzeam de-astea, gravida fiind, caci mie aia mi se parea norma:)) si m-ar fi alaptat mai mult dar a fost internata cu o sarcina extrauterina si la intoarcere n-am mai vrut, adica ma uitam la pansamentul de pe burta (a pierdut o trompa) si ziceam ca "mami are buba".
In fine, in ultimul timp chiar aveam o curiozitate legata de tema asta, ma gandeam ca daca nu mai stie maica-mea cand a fost asta, bun, in 79, dar daca pe la inceput si aveam doar 1 an si cateva luni?
Si aseara am gasit un bilet ingalbenit in cutie: biletul de iesire din spital al mamei mele, fusese internata in 26 decembrie 79 si externata in 5 ianuarie 1980, deci in alea 9 zile m-am intarcat eu Doi ani si 2 luni aveam. Fix doi ani si 2 luni avea Sophia in ziua in care a murit maica-mea...
Cu ocazia asta mi-am dat seama ca eu vorbeam chiar bine la varsta Sophiei, mereu imi spunea maica-mea cum vorbea cu mine la telefon din spital si o chemam acasa si plangeam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Of, Ilinco...

Simona, ce aiurea, mie mi se pare subiect de Eugen Ionescu ce zici tu acolo...

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Sa va anunt ca de unde Vladimir urla cand vedea olita, acum a devenitchiar pasionat de ea. Ziua nu mai folosim pampers/happy. ii mai pun doar noaptea cand face o tona de pipi.
Iesi chiar am experimentat pipi la copac de 2 ori si a fost tare incantat. Astazi am udat un gard.

Chiar spune cand face si pipi si caca si se tine pana cand ajungem la olita/copac/wc/gard.

Mergi la inceput

Eu de cand i-am aratat olitza si i-am explicat ce se face cu ea refuza sa mai spuna dupa ce face kk, sta ca nesimtzita cu el in scutec; si inainte sa-i arat nenorocita de olitza anuntza mereu chiar dupa ce facea (pe la 1 an si 7 luni a avut o perioada cand anunta inainte, dar n-am profitat).
Cand o las fara scutec face pishu pe jos intr-o veselie. Aseara am vazut-o ca se pregatea de kk si-i tot aratam olitza, mama, ce se enerva si dadea din maini s-o las in pace.
Stie care-i faza cu olitza, de vreo 3 ori doar s-a pus, imbracata, zicand "fuuuu, caca! caca, pfuuuuu!" dar n-a facut nimic.
Oare de ce-o enerveaza asa rau olitza, ca n-a fortzat-o nimeni sa stea pe ea?...

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Ilinca- Poate ar trebui sa nu insisti cu olita in perioada asta. E un stres suplimentar. Uit-o pentru putin timp si dupa o perioada reincepeti joaca.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Eu de cand i-am aratat olitza si i-am explicat ce se face cu ea refuza sa mai spuna dupa ce face kk, sta ca nesimtzita cu el in scutec; si inainte sa-i arat nenorocita de olitza anuntza mereu chiar dupa ce facea (pe la 1 an si 7 luni a avut o perioada cand anunta inainte, dar n-am profitat).
Cand o las fara scutec face pishu pe jos intr-o veselie. Aseara am vazut-o ca se pregatea de kk si-i tot aratam olitza, mama, ce se enerva si dadea din maini s-o las in pace.
Stie care-i faza cu olitza, de vreo 3 ori doar s-a pus, imbracata, zicand "fuuuu, caca! caca, pfuuuuu!" dar n-a facut nimic.
Oare de ce-o enerveaza asa rau olitza, ca n-a fortzat-o nimeni sa stea pe ea?...

Eu nu stiu care efaza cu olita asta. Dar la gradi l-au dat pe brazda. Si acum anunta...
Am avut si noi perioada in care face pipi pe unde apuca si se mai si distra...

Mergi la inceput

Fetelor, va dau o leapsa.

http:// bookbytero.blogspot.com/

Mergi la inceput

Of, Bianca, am scris la leapsa ca o handicapata Se intelege ceva?:((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hello fetele!

ILINCA, tot citesc ce scrii si ma impresioneaza f tare. M-a impresionat extraordinar cum te-a asteptat mama ta si abia apoi a plecat..... Te imbratisez cu drag

Si noi suntem in pline ostilitati cu dezvatarea de pampers. La noi mai bine decat cu olita merge cu reductorul, pt ca si la gradi au wc mic si atunci cam tot aia e. De luni suntem cam fara, punem la drumuri mai lungi, la somn si cand ne e lene sa schimbam si sa stam cu gura pe ea (dar incercam sa invingem lenea. Astazi ne-am incumetat si la somnul de zi si a fost ok. Nu cere, dar de ieri vad ca usor usor nici nu mai face in pantaloni (s-a scapat de cateva ori si a zis cand incepuse deja sa faca), o pun eu regulat. Am facut si tinuta de picioruse de mami deasupra WC-ului (la coafor, la restaurant, etc) si langa copacel ieri in parc, etc. In curand nu o sa ii mai pun nici noaptea si o sa incerc treaba cu paturica happy, sa vedem...

ILINCA, si eu zic sa o lasi pe Sophi acum. Eu una am fost f relaxata cu treaba asta, acum insa am vazut-o ca (,) coopereaza si am zis sa profit. Cata vreme nu a cooperat deloc, am lasat-o balta.

Foarte norocoasa e Phiphi ca o alaptezi inca. Cred ca in aceste momente e f f importanta legatura pe care simte ea ca o aveti, alinarea pe care i-o oferi. Mult mai importanta decat este oricum.

Asteptam cu drag intalneala de maine, cum a ramas pana la urma? Vad ca si vremea tine cu noi.

Mami de minune mica

Mergi la inceput