Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare fete dragi

Cu intarziere urez multi ani fericiti pentru Mada si Costin, un cuplu f frumos, alaturi de delicioasa Adela

Ilinca m-a impresioneaza fiecare mesaj al tau si tare as vrea sa fiu langa tine

Abia astept si eu intalnirea de maine.

Va pup tare!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, intalneala cu Anamariame ramane maine, in jur de 18, in Herastrau, intrarea dinspre televiziune? Dati-mi un feedback, ca daca e sa fiu numa' io cu Ana-Maria renegociez locul de intalneala.

Alooo, cine mai vine?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Tufete, intalneala cu Anamariame ramane maine, in jur de 18, in Herastrau, intrarea dinspre televiziune? Dati-mi un feedback, ca daca e sa fiu numa' io cu Ana-Maria renegociez locul de intalneala.

Alooo, cine mai vine?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Io vin insa ma gasiti la locul de joaca cu cauciuc (ala de la Gradina Japoneza).

Eu vin de la Arcul de Triumf si nu are sens sa plimb copilu pana la TV ca apoi nu mai sta. O sa fiu acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Alooo, cine mai vine?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Io vin insa ma gasiti la locul de joaca cu cauciuc (ala de la Gradina Japoneza).

Eu vin de la Arcul de Triumf si nu are sens sa plimb copilu pana la TV ca apoi nu mai sta. O sa fiu acolo

Ala la care ne vedeam de obicei, nu? Cu movilele alea de cauciuc, nu? In apropierea lui is niste mese de ping-pong parca si un loc de joaca pt copii mai mari, cu pietricele? Intreb fiindca nu-s sigura ca stiu unde e gradina japoneza.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Alooo, cine mai vine?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Ala la care ne vedeam de obicei, nu? Cu movilele alea de cauciuc, nu? In apropierea lui is niste mese de ping-pong parca si un loc de joaca pt copii mai mari, cu pietricele? Intreb fiindca nu-s sigura ca stiu unde e gradina japoneza.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Ala, ala.
Eu ii zic locul de joaca cu cauciuc.
Altii ii zic locul de joaca de la Gradina Japoneza.

Vorbim despre acelasi lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Si eu vin maine!!!

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

iai poua! ce locuri de joaca is aprope de herastrau?

eu o sa intarzii un pic, tre' sa trec inainte pe la filantropia, a nascut o prietena

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna, fetelor! Am ajuns si noi in Bucuresti si ploua :(Ne vedem tot in Herastrau?Am venit ieri cu trenul, si apropo de scutec, Eva s-a speriat foarte tare de baia din tren (era foarte puternic zgomotul acolo) si de fiecare data cand cerea pipi si o rugam sa faca in pampers, se punea pe plans. Asa ca odata dezvatati, greu te descurci cu ei. A avut si Eva o perioada in care nu suporta olita, desi stia foarte clar pentru ce e, am lasat-o in pace.Noi sper sa putem fi punctuale, din pacate i-am cam dat programul peste cap cu drumurile astea, si vreau sa o culc neaparat la pranz, dar s-a trezit la 10, deci va adormi destul de tarziu. Oricum, de venit vin sigur, numai sa ziceti unde mergem daca ploua...Abia astept sa ne vedem Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Anamaria, bun asa, ca si eu o sa intarzii un pic.

Ramasese la 18 la intrarea dinspre televiziune, dar daca ploua nush, o idee mai buna decat Ikea nu-mi vine in minte (daca ai masina, in 5-10 minute ajungi de la parc). Are jocuri faine, la o adica ii putem baga si in toboganul din magazin, si la bilute si mai e inca un loc de joaca, putem si noi sa luam o cafea si o praji in timpul asta [:8] iar alaturi e un alt mall care are si el un loc de joaca, deci odata ajunsi in parcul ala comercial avem mai multe variante.

Mada si Gaza nu-s in Buc, mai astept raspuns de la Pisik, poate ii da cineva un sms si Elei, ca eu nu am nr ei.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Am inteles ca e un loc de joaca sus la Unirea, stii ceva de el?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput