Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Am inteles ca e un loc de joaca sus la Unirea, stii ceva de el?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Is destul de mici.Ala pt copii sub 3 ani are doar o mini-piscina cu bile si niste lego si e moca. Celalalt e pe bani, dar e mai mare si mie mi se pare pt copii ceva mai mari ca ai nostri, ca e de catarat p-acolo. Is niste tobogane (gonflabile, parca), niste perdele sa faca bau, totul pe o suprafata destul de mica. Mie nu prea imi place acolo ca e cam inghesuit - si nu ma refer numai la jocuri, is mese de crashma imediat langa ele si si-alea-s cam inghesuite - si alaturi is tot felul de jocuri electronice, pt copii si mai mari, care fac o harmalaie...

Daca ar fi in zona Unirii, e pe la Piata Alba Iulia un loc de joaca ceva mai mare, nu mai stiu cum se numeste, kid's dream sau kid's planet.

Stiu ca ikea e destul de departe de dristor, dar nu stiu unul mai aproape de herastrau. Pisik sta in zona, poate ne mai ajuta ea cu detalii.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Ce vremeeee

IKEA e full pe vremea asta si in week-end, dar alta solutie nu prea vad in zona. Mai este locul de joaca din Baneasa Shopping City - pe bani - 35 ron/copil. Daca e pe din astea pe bani mai e cel din AFI Palace, de sus, altele nu mai stiu...

Noi venim, dar dati-mi sms cu ce s-a hotarat pt ca nu stiu daca mai intru. GAZA nu e in Bucuresti, daca ne hotaram, o sun eu pe ELA, dar sa stiu intai ce sa ii zic.

Astept semne

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Eu ma gandisem sa fie aproape de Herastrau ca poate prindem si un pic de vreme buna. Dat fiind ca deocamdata suntem 5 pe lista, votati va rog. Eu nu cunosc celelalte locuri de joaca de care zice Pisik si n-as vrea sa recomand pe neve, asa ca votez cu Ikea. Ma gandesc ca acum, in perioada concediilor, poate n-or fi asa multi oameni acolo...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Eu una as fugi de locuri aglomerate, si imi inchipui cam ce e acum in Ikea. Iar vreme buna nu prea cred ca mai prindem astazi. Dar putem astepta sa se faca ora 4 si sa decidem atunci, in functie de vreme.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Eu ma gandisem sa fie aproape de Herastrau ca poate prindem si un pic de vreme buna. Dat fiind ca deocamdata suntem 5 pe lista, votati va rog. Eu nu cunosc celelalte locuri de joaca de care zice Pisik si n-as vrea sa recomand pe neve, asa ca votez cu Ikea. Ma gandesc ca acum, in perioada concediilor, poate n-or fi asa multi oameni acolo...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

La Ikea este groaznic de aglomerat in weekend inclusiv jos la crenwursti. Restaurantul a fost inchis o perioada (nici nu stiu daca l-au redeschis). La locul de joaca cu bile nu primesc copiii sub 3 ani si nici pe cei cu pampers.

Chiar daca se face vremea buna, in parec vor fi balti, iar Vladimir va intra inele si eu o sa il las. Ceilalti copii se vor lua dupa el asa ca fiti pregatite sufleteste:)).

La Unirea e de cacao, asa cum zicea Monn. In zona de nord eu nu cunosc alte locuri in afara aceluia din mall.

Mergi la inceput

Super tare, Bianca!Pai nu putem stabili o alta zona?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Alt mall cu loc de joaca nu exista?Sau cafeneaua aia verde, unde v-ati intalnit voi candva...Sau aia era cu rezervare?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

De fapt eu nu ma feresc de zona aia deloc...ca ma aduce oricum frate-meu cu masina. Asa ca unde vreti voi e foarte bine.Sper numai sa se trezeasca Eva si sa nu intarziem prea tare.Apropo de asta, puii vostri cum dorm la pranz?Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Bianca, daca e de Herastrau eu bag deja cizmele de cauciuc in bagaj :)

Vreti in Afi, cum zicea Pisik?

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

De fapt eu nu ma feresc de zona aia deloc...ca ma aduce oricum frate-meu cu masina. Asa ca unde vreti voi e foarte bine.
Sper numai sa se trezeasca Eva si sa nu intarziem prea tare.
Apropo de asta, puii vostri cum dorm la pranz?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Eu habar n-am de locuri de joaca acoperite pentru nu am fost niciodata in vreunul...in nicio zona...

Mergi la inceput