Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am vazut pe net poze cu kids' planet din city mall (eroii revolutiei) si arata bine, dar nush cum e ca nu fui acolo:

http://www.kidsplanet.ro/biggest-playground

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, eu tre' sa plec si nu o sa mai am acces la net. Ramane la 18 la Herastrau - planul A - si pt planul B pe cine sun?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Pe mine ma gasiti in Herastrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Iaca pozele din conced https://picasaweb.google.com/Ioana.sima/VacantaGrecia2011?authkey=Gv1sRgCOi049uJhvHZFg

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Si eu vin in Herastrau.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu stiu cand si unde se intalnesc tufetele, dar sper ca vor face poze sa le vedem impreuna.
Azi a fost o faza iesita din comun. Am coborat cu Sophia sa mergem la joaca si o chemasem si pe soacra-mea. Cand am ajuns jos ea venea spre noi, era la ceva distantza, ii facea cu mana. Si Sophia i-a zambit, a alergat efectiv spre ea, i s-a cerut in brate si cand a luat-o a cuprins-o cu manutele de dupa gat si s-a lipit de ea.
A fost un fel de shoc pentru mine, am simtit ca un cutzit in inima pe moment. Sa nu ma intelegeti gresit, normal ca vreau ca Sophiphi sa tina mult la bunica-sa dar pe moment nu ma puteam gandi decat:"sigur, acum o sa fie singura bunica pe care o s-o iubeasca...in timp ce cealalta va fi mereu la 2 m sub pamant, uitata..."
De ce a fost shocul asa mare? Cred ca v-am zis ca de vreo 6-8 luni intai cand o vedea pe soacra-mea Sophia plangea de numa (cred ca asociase cu faptul ca noi plecam, ca o lasam cu ea, desi se intampla rar). Cand venea la noi sa stea cu ea intai era bai, plangea ca din gura de sharpe si statea lipita de maica-mea. Cand o intalneam jos varia de la smiorcait/ suparare cateva minute pana la plans in toata regula. Cateodata nu suporta s-o vada urcand in masina cu noi. Normal ca dupa un timp, maximum 20 de minute, n-avea nicio treaba, dar aproape mereu o intampina morocanoasa sau plangacioasa, spre disperarea soacra-mii.
Si azi...nu ne asteptam niciuna. Va dati seama ca soacra-mea era in extaz.
Imi inchipui ca asta s-a datorat si ultimelor evenimente, ceva de genul:"ce bine ca ai ramas macar tu!". Trebuie sa ma obisnuiesc, chiar e o chestie super pozitiva care ar trebui sa ma bucure, dar pe moment m-a rascolit rau

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Tufete, v-am povestit ca maica-mea era pasionata de numerologie, adica-si inventa propria numerologie, o pasionau cifrele, gasea mereu tot felul de coincidente si de interpretari (de ex. zicea de cifrele duble ca au semnificatie pt. familia noastra si-mi dadea exemple: ea nascuta-n 44, casatorita-n 66, m-a nascut in 77, fratele meu s-a nascut in data de 22 etc, avea o multime de de-astea:)).
Si azi ce ma apuca din senin, sa fac si eu calcule, sa vad la ce varsta mai exact m-a nascut (stiam ca intre 33 si 34 dar nu m-a preocupat sa stiu exact:). M-a nascut la 33 de ani si 8 luni. A murit cand am implinit eu 33 de ani si 8 luni. Practic maica-mea a trait jumatate de viata fara mine si jumatate de viata fara mine. Imi dau seama ca nu e nicio "interpretare", dar ma impresioneaza coincidentza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ilinca, inteleg sentimentele, @cutitele@ din inima cnd ai vazut reactia lui Sophi. Sunt firesti si cel putin pe moment justificate. Bine ca Sophi a cunoscut-o pe mama ta si fii convinsa ca reactia ei de astazi a fost ceva de genul "macar tu ca pe buni cealalta nu am mai vazut/o prin preajma". Copilul stie ca are 2 bunici.
Sper ca nu te/am necajit ca nu ma pricep la explicatii dar inteleg si trairea ta si gestul Sophilicai.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Hello,

Ilinca, nu am ce sa zic ca nu stiu ce. Dar la numerologie si eu caut fara sa vrea tot felul de explicatii.

Am fost in Herastrau. Poze a facut doar AnaMaria. Eu, si de as fi avut cu ce sa fac poze tot nu aveam cum. Mai mult am alergat dupa Valdimir care a incercat toate tipurile de vehicule cu roti din parc.

Ianis e demential si a crescut mult.
Eva m-a lasta muta pentru ca mi-a spus "imi pale bine" cand am facut cunostinta.
Cristi e simpatic tare si vorbeste bine si el. A spus chiar ca il cheama Cristian.
Ana a venit umflata de somn si parca pusa pe nazbatii, dar noi nu am mai stat ca deja se facuse 8.10.

A fost frumos.

Mergi la inceput

Wow, cand ma gandesc ca Eva e mai mare doar cu 1 zi...si eu ieri eram in extaz ca a zis Phiphi "bavo"

Mergi la inceput