Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

De-abia astept si alte relatari de la intalneala din parc, ca mi-e dor!

Ilinca, sunt normale sentimentele tale, nu inseamna deloc ca esti egoista, ci doar ca incerci sa te obisnuiesti cu schimbarea si nu e usor!

Stiu ca poate parea aiurea ca trec asa de la una la alta, dar sper sa va smulg un zambet. Mergem ieri la supermarket unde era foarte aglomerat (ca doar e musai sa te faci de minune in public). Andrei vede pe un raft tuburile de pasta de dinti - iar el e fascinat de tot ce presupune spalatul pe dinti - si-l apuca instantaneu entuziasmul. Pastei de dinti el ii spune "patza-n dinti", dar ce stiu eu ce conexiuni lingvistice s-au bruiat in acel moment, ca numai ce incepe sa strige in gura mare: "putza-n dinti", spre hazul general. Il luam cu chiu cu vai de acolo, dupa ce mai repeta voios aceeasi chestie si ajungem la casa. Acolo, casiera, amuzata, ne intreaba:- Dar cu ce-l spalati pe copilul asta pe dinti? La care subiectul discutiei sare imediat cu gura, punand si prepozitia necesara: -Cu putza-n dinti!...Dupa cum vedeti, nu ne plictisim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am scapat si de stresul bacului: ucenicii - si cei de acasa, si cei de la scoala - s-au descurcat onorabil, asa ca pot sa spun ca mi-am facut datoria anul asta. Ma bucur ca a fost- in sfasit!!!- un examen mai corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

De-abia astept si alte relatari de la intalneala din parc, ca mi-e dor!

Ilinca, sunt normale sentimentele tale, nu inseamna deloc ca esti egoista, ci doar ca incerci sa te obisnuiesti cu schimbarea si nu e usor!

Stiu ca poate parea aiurea ca trec asa de la una la alta, dar sper sa va smulg un zambet. Mergem ieri la supermarket unde era foarte aglomerat (ca doar e musai sa te faci de minune in public). Andrei vede pe un raft tuburile de pasta de dinti - iar el e fascinat de tot ce presupune spalatul pe dinti - si-l apuca instantaneu entuziasmul. Pastei de dinti el ii spune "patza-n dinti", dar ce stiu eu ce conexiuni lingvistice s-au bruiat in acel moment, ca numai ce incepe sa strige in gura mare: "putza-n dinti", spre hazul general. Il luam cu chiu cu vai de acolo, dupa ce mai repeta voios aceeasi chestie si ajungem la casa. Acolo, casiera, amuzata, ne intreaba:- Dar cu ce-l spalati pe copilul asta pe dinti? La care subiectul discutie sare imediat cu gura, punand si prepozitia necesara: -Cu putza-n dinti!...Dupa cum vedeti, nu ne plictisim!

Hai ca m-a apucat rasul de era sa-l trezesc pe Vladimir. Foarte tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ana,

Daca mi-e iertat si mie limbajul licentios, va povestesc faza intalnelii nemtesti.

Ne zice Magda ca s-a trezit intr-o zi cu Gabitzu ca vine si-i zice: "mami, Maria vrea p*la". Ce inseamna in nemteasca bebluseasca si colocviala? P*la zic ei la biberon. Inclusiv oamenii mari, bona lui Gabi si pediatra. Pediatra care i-a zis lu' Magdy ca Maria trebuie sa bea, la culcare, o p*la zdravana.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Asa, de intalneala. Io ma laudam ca intarzii, dar am ajuns relativ la timp (adica doar cu 10 minute intarziere) si am fost intampinata de niste bronz grecesc. Ela si Dan, veseli si bruneti, si Ianis un pic maraici-bolnavici. Si el a crescut mult si vorbeste deja inteligibil. Am gasit-o pe Bianca la locul de joaca, Vladimir halea si nu s-a lasat pana n-a testat tot parcul auto :)) chiar si chestiile mai mari. Apoi au aparut si fetele frumoase din nord, care sunt si mai frumoase in realitate - Ana-Maria si Eva. Eva vorbeste incredibil de bine si de corect, zici ca are pe putin 3 ani, face conexiuni, pune intrebari... La final, ca sa plecam fara scandal, am facut schimb de copii - Ana l-a luat pe Cristi in brate si eu pe Eva. Si Eva intreba: "mami, unde il duci pe baietelul asta frumos?". Va dati seama ca mi-a crescut inima... La final au aparut si Pisikii,cu Ana pusa pe shotii. Asa ca am mai tras o tura de poze si de joaca... Pisicii bronzati si ei si relaxati dupa concediu...

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Salutatreee, salutareee
Ne mai tineti minte , oare???
Imi cer scuze ca n-am mai intrat pe la voi, dar sunt fff rare momentele in care 'navighez "pe net

Din pura intamplare am eschis forumul exact la pozele din Grecia, Aasta a fost semn de la Dumnezeu, ca tare mult m-am gandit la voi saptamana trecuta, cand eram la mare si tremuram de frig, si ma gandeam:"ce bine o fi acu in Grecia!!!"

Va lasam si noi niste poze din concediu

In rest suntem ff bine. De vreo luna am scapat de pampers ziua, mai folosim doar noaptea

Fetele, cand mai organizati o intalnire in parc , undeva, pls un semn la fata, ca tare mi-e dor sa mai ies cu voi. un tel, un PM.... va rog

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

cu putina intarziere si mii de scuze ca nu a fost la timp , spun si eu :

LA MULTI ANI GINA!!!!!!!. Sa fii fericita!!!!

fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Valeu, Ana, cu dreptate a intrebat casiera cu ce spalati copilul

Iar cu limbile straine ce sa mai zicem...

Hai sa va mai pun nitel la treaba, la scomonit prin amintiri...Caut pahar pliabil din plastic. Stiti ca exista pe vremea copilariei noastre. 3 lei bucata. Era format in mai multe cercuri sa zic, si intrau unul in altul se facea pahar, apoi in pliai si in puneai in cutiutza. Sigur va amintiti.

Ei, din ala vreau si eu pt baut in deplasari. Nu eu, Ci pt Rares. El nu stie sa bea cu paiul iar din sticla...ne trebuie schimburi imediat. In fine, eu tot umblu cu paharele de plastic dupa mine dar is naspa tare, ba se strivesc, ba se indoaie...in fine....Mi-a venit gandul despre acele pahare ca ar fi ideale pt ce imi trebuie mie acum. Si cred ca nu as fi singura...Numai ca unde as putea gasi...
Am dat aseara o catare pe net si am zis ca nu se poate...am vazut unele din inox....80 lei... Hai, las-o ca nu is de aur...
Daca stiti, vazut pe undeva dar la preturi umane va rog sa ma anuntati

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Ana,

Daca mi-e iertat si mie limbajul licentios, va povestesc faza intalnelii nemtesti.

Ne zice Magda ca s-a trezit intr-o zi cu Gabitzu ca vine si-i zice: "mami, Maria vrea p*la". Ce inseamna in nemteasca bebluseasca si colocviala? P*la zic ei la biberon. Inclusiv oamenii mari, bona lui Gabi si pediatra. Pediatra care i-a zis lu' Magdy ca Maria trebuie sa bea, la culcare, o p*la zdravana.

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

bey foarte tare povestirile voastre!
frmoasa intalneala. ce tare ca va gasiti mai multe din Buc.
Anaan..se apropie ora H
Chato tu unde te muti?
Denisa pentru casnicie!

Ilinka foarte impresionante coincidentele cu numerele. Bravo tie ca poti alapta cu atata stres si amaraciune in suflet...of

A fost si al noi un wk ok, acasa, prajiturele, cu nepotica, joaca numai ep afara chiar nu a plouat decat dimineata si noaptea.
Astept un paketel din Spania sunt emotionata ce a mai primit fi-mea..
in rest...inghit cafea.poftiti, va rog!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Am venit din deplasare, am reusit si actul de convingere, avem biletele luate deja Merci de spiralari

poate ne vede la sf de august ori la mijloc de septembrie?

Mergi la inceput