Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***
Raspunsuri - Pagina 15
chatonel spune:
strumfilache bine ca mi-adusesi aminte de anaan, ca uitasem si ca e zi de spiralat si ca tre sa urmez ora ro :) tnx!
nu stiu unde ma mut, de ce? de fapt, chiar ma mut undeva?
bebe_shtrumf spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel strumfilache bine ca mi-adusesi aminte de anaan, ca uitasem si ca e zi de spiralat si ca tre sa urmez ora ro :) tnx! nu stiu unde ma mut, de ce? de fapt, chiar ma mut undeva? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
pey citisem de bagaje, insemana ca vii in romania...asa intelessesem..(acu vazui ca plan aveai tu cu motanul) cred ca nu m-am trezit, that's why, baby.don't worry be happy!
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
anamariame spune:
Buna dimineata,Am trimis linkul cu fotografii de aseara pe mailul comun. O saptamana usoara va doresc!Intru mai tarziu, acum iesim in parc.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
pisigri spune:
Neatza !
Chato, ia da tu un raport ce planuri aveti in concediul din RO, ca noi sintem in concediu exact asa, de pe 20-22 august pina pe aprox 14 sept.
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
chatonel spune:
gata, vine fata cu raportul :))
de pe 24 pe 26 sintem in bucuresti
apoi plecam la valcea (de pe 26 apare si motanul in peisaj vreo 10 zile)
in jur de 10/09 ne intoarcem in bucuresti
sintem perpedes si fara cort, dar daca aveti vreo idee de drumetie (undeva sa fie cazare), ne-ar incinta
chatonel spune:
citat din mesajul lui Floric Ana, multa bafta. Fa-i praf pe toti. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
sint convinsa ca ii va face praf, dar nu acum, ci la sustinere... acum e doar de antrenament.
Floric spune:
Bianca, de mult vroiam sa te intreb....Ce e chestia aia din par (in poza de pe facebuc)?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
novus spune:
Neata !!!
Ilinca, un mare si o
Anaan,succes, sper ca deja i-ai facut praf pe toti din comisie !! Andrei e superrr tare abia astept sa ne vedem sa ne faca o demonstratie cu spalatul corect pe dinti
Chatonel, eram precisa ca iasa cum vrei tu !! si asteptam itinerariul vacantei ca sa vedem cum punem de-o intalneala comuna
O sa ma uit la poze cand ajung acasa
La noi iar a venit toamna, ieri a fost vreme buna si azi iar s-a racorit si ploua !
Intru in sedinta, am un cheeef !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Floric Valeu, Ana, cu dreptate a intrebat casiera cu ce spalati copilul Iar cu limbile straine ce sa mai zicem... Hai sa va mai pun nitel la treaba, la scomonit prin amintiri...Caut pahar pliabil din plastic. Stiti ca exista pe vremea copilariei noastre. 3 lei bucata. Era format in mai multe cercuri sa zic, si intrau unul in altul se facea pahar, apoi in pliai si in puneai in cutiutza. Sigur va amintiti. Ei, din ala vreau si eu pt baut in deplasari. Nu eu, Ci pt Rares. El nu stie sa bea cu paiul iar din sticla...ne trebuie schimburi imediat. In fine, eu tot umblu cu paharele de plastic dupa mine dar is naspa tare, ba se strivesc, ba se indoaie...in fine....Mi-a venit gandul despre acele pahare ca ar fi ideale pt ce imi trebuie mie acum. Si cred ca nu as fi singura...Numai ca unde as putea gasi... Am dat aseara o catare pe net si am zis ca nu se poate...am vazut unele din inox....80 lei... Hai, las-o ca nu is de aur... Daca stiti, vazut pe undeva dar la preturi umane va rog sa ma anuntati Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Am eu pahar d-ala, dar din metal.
E foarte bun, dar nu pentru copii. cea mai mare distractie este sa il stranga si nu cred ca ai vrea sa se faca fleasca din 2 in 2 secunde.
Gasesti la magazinele cu articole de camping.