Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Valeu, Ana, cu dreptate a intrebat casiera cu ce spalati copilul

Iar cu limbile straine ce sa mai zicem...

Hai sa va mai pun nitel la treaba, la scomonit prin amintiri...Caut pahar pliabil din plastic. Stiti ca exista pe vremea copilariei noastre. 3 lei bucata. Era format in mai multe cercuri sa zic, si intrau unul in altul se facea pahar, apoi in pliai si in puneai in cutiutza. Sigur va amintiti.

Ei, din ala vreau si eu pt baut in deplasari. Nu eu, Ci pt Rares. El nu stie sa bea cu paiul iar din sticla...ne trebuie schimburi imediat. In fine, eu tot umblu cu paharele de plastic dupa mine dar is naspa tare, ba se strivesc, ba se indoaie...in fine....Mi-a venit gandul despre acele pahare ca ar fi ideale pt ce imi trebuie mie acum. Si cred ca nu as fi singura...Numai ca unde as putea gasi...
Am dat aseara o catare pe net si am zis ca nu se poate...am vazut unele din inox....80 lei... Hai, las-o ca nu is de aur...
Daca stiti, vazut pe undeva dar la preturi umane va rog sa ma anuntati

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Floric, dar i-ai o sticle de Tedi Wateeeeeeer, sau Prigat Activ daca mai exista si folosesti dopul de la ea. Il pui la o sticla de jumate de apa si gata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Bianca, de mult vroiam sa te intreb....Ce e chestia aia din par (in poza de pe facebuc)?

Poze Raru
Poze noi

Este o palarie din anii 60.
Exista pe facebook o pagina, palarii vintage (exista si blog).

Asta am pozat-o la "Femei pe Matasari". Mi=a placut mult, i nsa era 120 de ron si nu ma lasa inima sa dau atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chato, noi avem in plan in saptamina 21-27 sa ajungem pe la niste "bai" in secuime (am cochetat cu Fagarasi dar mi-e si de distanta si de frig, ca-s satula de 10 grade in iulie...), apoi intre 22 si 29 sintem la un district de la Drumuri la Potoci, "pe malul" lacului Bicaz (aici avem citeva locuri de cazare libere, dar e cu apa la fintina si buda in curte), apoi am vrea sa plecam la mare (luam si cort la noi, insa e f posibil sa inchiriem pina la urma o garsoniera in "blocurile" construite intre Mamaia si Navodari, ne orientam la fata locului, in functie de cit e de aglomerat campingul care ne e noua pe plac.
A, pe 3 sept ar trebui sa avem o nunta cu specific popular la Varatec, dar inca nu sintem hotariti, pe de o parte sintem f curiosi sa vedem cum e, pe de alta parte ma cam stringe in spate cind ma gindesc la cheltuiala, chiar in mijlocul concediului....

Deci...ne orientam, in afara cazarii de la Potoci (care e cu programare...) restul e program de voie.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

wow, pisigri, nunta cu specific popular asta da :)

pacat ca nu poti lua cu tine si "invitati personali"

noi la mare nu avem de gind sa mergem... poate prin tara sa ne vedem.

nu am inteles prea bine cum faceti cu baile si cu lacul bicaz, care-s pe aceeasi saptamina... va mutati de la unele la altele?

acolo unde aveti cazare, e cu masa sau posibilitatea de a avea masa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel, eram precisa ca iasa cum vrei tu !! si asteptam itinerariul vacantei ca sa vedem cum punem de-o intalneala comuna

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

daaa, ar fi frumos daca am putea sa ne vedem toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Chato, scuze, Potoci-ul e de pe 29 august pe 2 septembrie...asta e batut in cuie. Iar pt mine zona e cu mari semnificatii si nostalgii, abia mi-am convins consortul sa mergem, nu as renunta..
Daca vrei, eu pot sa intreb de nunta... insa ti-am zis, calculind si darul, si doua nopti de cazare (e nunta de zi, tine practic simbata de la 10 la...cit o fi) ma cam stringe in spate.
Oricum, mirii vor fi in costume populare bucovinene, rudele apropiate la fel, si am inteles ca se incurajeaza initiativele invitatilor de a se imbraca mai degraba traditional decit "de seara"...

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bianca la utilitatea asta a paharului nu m-ama gandit ( sa il faca acordeon cand e plin). dar ma bazez pe "cumintenia" copilului meu. Si tot vreau pahar. Zici ca la camping...

Cat despre sticla cu tash-bash...nu merge...a avut si nu poate sa bea. I se umple gura de apa si nu stie sa inghita sau in fine...am ales apoi sa nu il deschid de tot dar tot nu ne-am descurcat. Fie era prea putin deschis fie prea mult si apoi stateam sa frec tash barsh si nu eram mereu spalata pe maine.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bianca, mi-a placut pagina si produsele. Acum caut blogul. Multumesc.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetele!

Noi am ramas singurei de vineri si parca nu ne mai revenim din strarea de cacao... Stefan tot intreaba "tata" de cum se trezeste dimineata... i-am spus ca tati a plecat la serivici cu avionul - cum vede un avion Zice "tata" . O sa fie cam dificil sa comunicam cu el pana isi cumpara un alt laptop, doar telefon si computerele de pe vas care nu au camera web sau microfon.

Ca sa scap de stress ca nu pot merge la servici, am inceput sa navighez pe net sa vad cum pot face ceva banuti... am incercat cu PTC-uri dar nu e avantajos, acum am descoperit ceva investitii in perol si marfuri. Se pleaca de la sume mici (eu o sa depun un 20 $) si profitul e bunicel... Daca imi iese ceva o sa pun o filmare sa vedeti si voi sin cine vrea sa riste un pic sa intre ca mine... Un coleg de-a lu` frate`meu a facut bani frumosi din investii...

Gata, ma duc la compotul de visine si la dulceata de pe foc
Pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:

Bianca la utilitatea asta a paharului nu m-ama gandit ( sa il faca acordeon cand e plin). dar ma bazez pe "cumintenia" copilului meu. Si tot vreau pahar. Zici ca la camping...

Cat despre sticla cu tash-bash...nu merge...a avut si nu poate sa bea. I se umple gura de apa si nu stie sa inghita sau in fine...am ales apoi sa nu il deschid de tot dar tot nu ne-am descurcat. Fie era prea putin deschis fie prea mult si apoi stateam sa frec tash barsh si nu eram mereu spalata pe maine.

http://picasaweb.google.ro/mart.apr09/FloriCambur#Poze Raru[/url

Poze noi

au la avent
pahafre cu capac
nepliabillr

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput