Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Floric, dar de ce nu iei tu o canuta d-aia cu cioc/pai si cand vrea copilu sa bea apa o desurubezi si ii dai ca din pahar? si aia sta si inchisa, nu curge, nu se indoaie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, cum fu ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan
Mergem ieri la supermarket unde era foarte aglomerat (ca doar e musai sa te faci de minune in public). Andrei vede pe un raft tuburile de pasta de dinti - iar el e fascinat de tot ce presupune spalatul pe dinti - si-l apuca instantaneu entuziasmul. Pastei de dinti el ii spune "patza-n dinti", dar ce stiu eu ce conexiuni lingvistice s-au bruiat in acel moment, ca numai ce incepe sa strige in gura mare: "putza-n dinti", spre hazul general. Il luam cu chiu cu vai de acolo, dupa ce mai repeta voios aceeasi chestie si ajungem la casa. Acolo, casiera, amuzata, ne intreaba:- Dar cu ce-l spalati pe copilul asta pe dinti? La care subiectul discutiei sare imediat cu gura, punand si prepozitia necesara: -Cu putza-n dinti!...Dupa cum vedeti, nu ne plictisim!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Am scapat si de stresul bacului: ucenicii - si cei de acasa, si cei de la scoala - s-au descurcat onorabil, asa ca pot sa spun ca mi-am facut datoria anul asta. Ma bucur ca a fost- in sfasit!!!- un examen mai corect!

Macar de i-ar tine si la anu'....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui novus

Chatonel, eram precisa ca iasa cum vrei tu !! si asteptam itinerariul vacantei ca sa vedem cum punem de-o intalneala comuna

daaa, ar fi frumos daca am putea sa ne vedem toate

Pai cum sa nu putem? Punem de-o intalneala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas
Ne zice Magda ca s-a trezit intr-o zi cu Gabitzu ca vine si-i zice: "mami, Maria vrea p*la". Ce inseamna in nemteasca bebluseasca si colocviala? P*la zic ei la biberon. Inclusiv oamenii mari, bona lui Gabi si pediatra. Pediatra care i-a zis lu' Magdy ca Maria trebuie sa bea, la culcare, o p*la zdravana.

Mergi la inceput

Fetele, unde ziceti ca sunt pozele de la intalneala de aseara? dupa cum s-a observat, noi nu am reusit sa ajungem...

Novus, receptionat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetele, unde ziceti ca sunt pozele de la intalneala de aseara? dupa cum s-a observat, noi nu am reusit sa ajungem...

Novus, receptionat?

pe mailul comun a pus anamariame linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Novus, receptionat?

Pe mailul comun e un link

Si eu sper ca mamutul a fost savurat deja.

Scuzati pt falfabetismul de mai devreme, asta micu' imi impingea tastatura si se distra grozav. Eu azi am treaba si el o tinea una si buna ca "Chiti nu nani".

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!!!

Multumesc tare mult ca v-ati gandit la mine: spiralarile voastre si-au facut efectul, fiindca totul a fost foarte bine: nu mi s-a facut niciun fel de observatie, nu trebuie sa modific absolut nimic, am primit doar complimente si discutiile s-au invartit in jurul intrebarii "la ce editura ar fi cel mai bine sa-mi public opera(aka mamutul)?! Singurul lucru care imi displace este ca sustinerea publica va fi doar la inceputul lui septembrie, fiindca onor membrii comisiei nu se pot intruni decat atunci (nu in iulie, cum mi-as fi dorit eu). Oricum, una peste alta, sunt multumita si simt ca mi s-a luat o greutate de pe umeri. In plus, maine plecam in vacantaaaa la vecinii nostri bulgari. O sa dormim maine noapte in Bucuresti, tare mi-ar fi drag sa va intalnesc, dar cred ca o sa ajungem abia pe la zece seara, iar dimineata pe la opt-noua o tulim spre Bulgaria.

Mergi la inceput