Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***
Raspunsuri - Pagina 18
Anaan spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denisamada
Macar de i-ar tine si la anu'.... Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Si eu sunt cam sceptica, mai ales daca se schimba oranduirea
Anaan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monnvas Ne zice Magda ca s-a trezit intr-o zi cu Gabitzu ca vine si-i zice: "mami, Maria vrea p*la". ![]() Ce inseamna in nemteasca bebluseasca si colocviala? P*la zic ei la biberon. Inclusiv oamenii mari, bona lui Gabi si pediatra. Pediatra care i-a zis lu' Magdy ca Maria trebuie sa bea, la culcare, o p*la zdravana.www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Anaan spune:
Chatonel, ma bucur ca ai reusit sa convingi motanul si ca veniti in Romania
Ma duc sa trag un pui de somn, ca sunt rupta si mai trebuie sa fac in seara asta si nenorocitul ala de portofoliu
+ bagaje
Anaan spune:
Vazut poze

...ce au crescut copiii nostri, tufete! (si-s frumosi, si destepti, si simpatici
)
Monnvas spune:
| citat din mesajul lui Anaan Salutare!!! Multumesc tare mult ca v-ati gandit la mine: spiralarile voastre si-au facut efectul, fiindca totul a fost foarte bine: nu mi s-a facut niciun fel de observatie, nu trebuie sa modific absolut nimic, am primit doar complimente . In plus, maine plecam in vacantaaaa la vecinii nostri bulgari. O sa dormim maine noapte in Bucuresti, tare mi-ar fi drag sa va intalnesc, dar cred ca o sa ajungem abia pe la zece seara, iar dimineata pe la opt-noua o tulim spre Bulgaria. |
Pai rataciti-va mai mult p-aci la intoarcere. Aveti unde dormi in Buc?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
olishka spune:
Salutare fetelor,
Felicitari Anaan pentru mamut
Nici nu ma gandeam ca n-o sa fie bine 
Fetelor ma iertati ca nu am ajuns la intalnire, dar mi-a fost f rau si abia tarziu am vazut ca m-ati sunat. Nici azi nu m-am simtit mai bine.
Ne bagam si noi la intalneala din septembrie ![]()
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
7+
Monnvas spune:
Tufete,
O fata de la zmeurici aduce in tara niste port-bebe-uri care mie mi s-au parut ingenioase. Popularizez dezinteresat, pe mine ma bate gandul sa iau unul pt bb2/nepoti de pe acum, fata de alte port-bebe-uri mi se pare ca are niste accesorii in plus si pretul e cam acelasi:
Port bebeuri tip Ergo:
http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/
Wrapuri din bambus bio:
http://s1105.photobucket.com/albums/h360/WearMeMommy/Wraps/
Daca e vreo fata interesata, PM la freedelia.
CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3
Dodo-pui spune:
citat din mesajul lui olishka 7+ |
FELICITARI

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
Monnvas spune:
OLGAAAAAAA

Felicitari 

CRISTIAN (7.03.2009)
cioburi de viata in 3

fericita de