Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***
Raspunsuri - Pagina 8
chatonel spune:
merci novus, sa spiralati si pentru mine, cind aveti timp si va aduceti aminte in week-end ca acum se tin negocierile
facui o parte din bagaje, acum astept ora 2 sa incep sa misun pe la dragoana prin camera, pina atunci o las sa doarma.
Ilinca_M. spune:
Vai, Gianina, saracuta de Micsu, cum s-o tot doara atata stomacelul? Dati-i de cap cumva, sa redevina balerina zambitoare!
Anaan, m-ai emotionat cu cartofii...Spiralez si pentru presustinerea ta, si pentru munca de convingere a lui chatonel...si pentru tot ce mai trebuie.
Azi am tot umblat pe la banci sa vad care-i faza, macar am fost pe drumuri, ca parca nu mai suport sa stau in casa, mi-e urat, prefer sa bat drumurile...Cat de curand trebuie sa ma mobilizez pentru sesiune, ca am de gand de-acum inainte sa fac tot ce-ar fi bucurat-o pe maica-mea, ce mandra a fost ea ca sesiunea trecuta am fost singura cu 10, nu ma pot lasa acum de izbeliste...
Impresionanta a fost si povestea ta, Simply, parca-l si aud pe taica-tau, "ce plangeti, ma?", ce scena dulce-amara...
Bebe-shtumf, degeaba era constienta daca tensiunea ii era mentinuta artificial si ruptura era atat de mare...de mirare e n-a murit pe loc dar eu stiu ca e doar fiindca maica-mea nu si-ar fi dorit o asemenea despartire...
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel merci novus, sa spiralati si pentru mine, cind aveti timp si va aduceti aminte in week-end ca acum se tin negocierile |
S-a facut, spiralam spiralam
Spor la bagaje !!vezi sa nu le uiti acasa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
iuca spune:
Ilinca acum am citit si eu ce s-a intamplat. E foarte emotionant cum s-a dus mama ta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.
iuca spune:
Am vazut pozele din Grecia, ghioceii superbi, mamicile frumoase foc, taticii la inaltime, peisaje superbe...
simonapro spune:
Buna!
Ilinca: nici eu nu ma pricep prea mult sa exprim in cuvinte tot ce mi-as dori, iti spun ca sunt cu sufletul alaturi de tine si datorita tie si mamei tale pretuiesc mai mult clipele petrecute cu cei dragi
Si eu am trait o drama cand l-am pierdut pe tata, v-am mai povestit eu, ca a facut un accident vascular si a cazut pe strada si neavand actele de identitate la el nu ne-a anuntat nimeni de cele intamplate, a mai trait cateva ore in spital si noi nu am fost alaturi de el in ultimile clipe , l-am gasit dupa ceva zile cand deja era inmormantat, datorita autoritatilor incompetente din tara asta Nu va spun cat de groaznic a fost, ce am trait eu si familia mea, cata durere si mustrari de constiinta
Gianina: imi pare rau ca treceti prin asa momente, insanatosire grabnica Micsunicii
Chato: tinem pumnii sa iasa bine
Anaan: succes maxim
La noi ploua tareee, ce mai timp pentru luna iunie
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Offf, Ilinca...nu stiu, de cand a murit mama ta ma simt fara cuvinte, nici nu stiu ce sa-ti spun, insa iti sunt alaturi. Le admir pe fetele care ti-au adresat asa vorbe frumoase, eu nu stiu ce am, parca s-a scurt-circuitat legatura dintre ganduri si cuvinte. Cred ca vine si de la faptul ca ti-am auzit glasul cand mi-ai dat vestea si ti-am simtit toata deznadejdea. |
Eu nu-s buna la gasit cuvinte potrivite nici in mod normal, dar acum stiu atat de bine momentele, incat... nu gasesc nici 2 cuvinte...
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Vai, de cate ori nu ma enervam ca ma suna prea des!!! Si acum, sa-i aud vocea, cand nu mai speram... |
novus spune:
citat din mesajul lui simonapro Si eu am trait o drama cand l-am pierdut pe tata, v-am mai povestit eu, ca a facut un accident vascular si a cazut pe strada si neavand actele de identitate la el nu ne-a anuntat nimeni de cele intamplate, a mai trait cateva ore in spital si noi nu am fost alaturi de el in ultimile clipe , l-am gasit dupa ceva zile cand deja era inmormantat, datorita autoritatilor incompetente din tara asta Nu va spun cat de groaznic a fost, ce am trait eu si familia mea, cata durere si mustrari de constiinta Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Aoleu ce intamplare !! no, din astea nu am mai auzit pana acum !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
denisamada spune:
Spiralam luni la 10 pt Anaan!
Spiralam si pt Chatonel, sa fie convingatoare!
Sanatate, Micshunicii!
Bine ai revenit, Monn!