Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

merci novus, sa spiralati si pentru mine, cind aveti timp si va aduceti aminte in week-end ca acum se tin negocierile

facui o parte din bagaje, acum astept ora 2 sa incep sa misun pe la dragoana prin camera, pina atunci o las sa doarma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, Gianina, saracuta de Micsu, cum s-o tot doara atata stomacelul? Dati-i de cap cumva, sa redevina balerina zambitoare!
Anaan, m-ai emotionat cu cartofii...Spiralez si pentru presustinerea ta, si pentru munca de convingere a lui chatonel...si pentru tot ce mai trebuie.
Azi am tot umblat pe la banci sa vad care-i faza, macar am fost pe drumuri, ca parca nu mai suport sa stau in casa, mi-e urat, prefer sa bat drumurile...Cat de curand trebuie sa ma mobilizez pentru sesiune, ca am de gand de-acum inainte sa fac tot ce-ar fi bucurat-o pe maica-mea, ce mandra a fost ea ca sesiunea trecuta am fost singura cu 10, nu ma pot lasa acum de izbeliste...
Impresionanta a fost si povestea ta, Simply, parca-l si aud pe taica-tau, "ce plangeti, ma?", ce scena dulce-amara...
Bebe-shtumf, degeaba era constienta daca tensiunea ii era mentinuta artificial si ruptura era atat de mare...de mirare e n-a murit pe loc dar eu stiu ca e doar fiindca maica-mea nu si-ar fi dorit o asemenea despartire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

merci novus, sa spiralati si pentru mine, cind aveti timp si va aduceti aminte in week-end ca acum se tin negocierile

S-a facut, spiralam spiralam

Spor la bagaje !!vezi sa nu le uiti acasa

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Ilinca acum am citit si eu ce s-a intamplat. E foarte emotionant cum s-a dus mama ta. Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Am vazut pozele din Grecia, ghioceii superbi, mamicile frumoase foc, taticii la inaltime, peisaje superbe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Buna!

Ilinca: nici eu nu ma pricep prea mult sa exprim in cuvinte tot ce mi-as dori, iti spun ca sunt cu sufletul alaturi de tine si datorita tie si mamei tale pretuiesc mai mult clipele petrecute cu cei dragi

Si eu am trait o drama cand l-am pierdut pe tata, v-am mai povestit eu, ca a facut un accident vascular si a cazut pe strada si neavand actele de identitate la el nu ne-a anuntat nimeni de cele intamplate, a mai trait cateva ore in spital si noi nu am fost alaturi de el in ultimile clipe , l-am gasit dupa ceva zile cand deja era inmormantat, datorita autoritatilor incompetente din tara asta Nu va spun cat de groaznic a fost, ce am trait eu si familia mea, cata durere si mustrari de constiinta

Gianina: imi pare rau ca treceti prin asa momente, insanatosire grabnica Micsunicii

Chato: tinem pumnii sa iasa bine

Anaan: succes maxim

La noi ploua tareee, ce mai timp pentru luna iunie

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Offf, Ilinca...nu stiu, de cand a murit mama ta ma simt fara cuvinte, nici nu stiu ce sa-ti spun, insa iti sunt alaturi. Le admir pe fetele care ti-au adresat asa vorbe frumoase, eu nu stiu ce am, parca s-a scurt-circuitat legatura dintre ganduri si cuvinte. Cred ca vine si de la faptul ca ti-am auzit glasul cand mi-ai dat vestea si ti-am simtit toata deznadejdea.

Eu nu-s buna la gasit cuvinte potrivite nici in mod normal, dar acum stiu atat de bine momentele, incat... nu gasesc nici 2 cuvinte...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Vai, de cate ori nu ma enervam ca ma suna prea des!!! Si acum, sa-i aud vocea, cand nu mai speram...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonapro

Si eu am trait o drama cand l-am pierdut pe tata, v-am mai povestit eu, ca a facut un accident vascular si a cazut pe strada si neavand actele de identitate la el nu ne-a anuntat nimeni de cele intamplate, a mai trait cateva ore in spital si noi nu am fost alaturi de el in ultimile clipe , l-am gasit dupa ceva zile cand deja era inmormantat, datorita autoritatilor incompetente din tara asta Nu va spun cat de groaznic a fost, ce am trait eu si familia mea, cata durere si mustrari de constiinta

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Aoleu ce intamplare !! no, din astea nu am mai auzit pana acum !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Spiralam luni la 10 pt Anaan!

Spiralam si pt Chatonel, sa fie convingatoare!

Sanatate, Micshunicii!

Bine ai revenit, Monn!

Mergi la inceput