Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***
Raspunsuri - Pagina 7
Anaan spune:
Salutare!
Gianina, imi pare rau ca Micsu nu-i bine, dar stiu ca o sa vii tu de hac problemelor - cum ai facut-o de fiecare data, de altfel!
Am pus la fiert niste cartofi si m-am gandit la mama Ilincai, fiindca de la ea am preluat sfatul de a pune la fiert cartofi de aceeasi dimensiune. Mintea omeneasca functioneaza tare surprinzator: nu intelegeam de ce imi vine sa plang cand alegeam cartofii aia, pentru a-mi da seama ulterior de unde mi se trage.
M-au anuntat de la scoala ca azi si maine trebuie sa merg la un curs de formare: parca suntem astronauti, atat ne tot formam. Va dati seama ca mi-au dat tot programul peste cap, acum trebuie sa o rog pe tanti sa ramana pana mai tarziu cu Andrei si stric si programul femeii, plus ca raman in urma cu hartoagele mele. Luni am presustinerea, sa spiralati un pic si pentru mine.
Anaan spune:
Fiu-meu de cand s-a vindecat de enterocolita aia are o pofta de mancare de speriat ( drept e ca si a slabit aproape un kg atunci, in doar patru zile): toata ziua rontaie cate ceva, noaptea viseaza mancare ( azi noapte a "mancat" iaurturi non-stop, in sensul ca visa ca mananca si plescaia tacticos ca si cum ar fi mancat, primele vorbe azi dimineata au fost: Adu pizza!)
Anaan spune:
Si iar am gandit-o, dar n-am spus-o - scleroza, bat-o vina!: Bine ati venit acasa, Monn!
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan primele vorbe azi dimineata au fost: Adu pizza!) |
asta e tare :) miine poimiine cere si pizza si bere
tnx, cred ca o sa fie :)
Gianina34 spune:
daaaa, bine-ai venit acasa Munica
si pe tine te asteptam symplisorule
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Luni am presustinerea, sa spiralati un pic si pentru mine. |
pusei cu bold, ca sa se vada mai bine :)
sigur ne gindim la tine, e de dimi, sau??
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
pusei cu bold, ca sa se vada mai bine :) sigur ne gindim la tine, e de dimi, sau?? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Dimineata de la zece. N-am cine stie ce stresuri, dar o spiralare din partea voastra prinde intotdeauna bine.
Gianina34 spune:
anaan - spiralam cum sa nu
s-a retinut: luni incepand cu ora 10
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
novus spune:
Gianina, sanatate multa Micsunicii
Anaan, pofta buna Andreiului , spor la treaba tie !!
luni la 10 suntem in formatie
Chatonel, distractie placuta si succes la negocieri
Monnvas, bine ai revenit si pe aceasta cale !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)