Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***328***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Revin si cu rugamintea de a intra pe mail-ul comun sau sa-mi scrieti mie PM si sa dati si voi o mana de ajutor, cat de mic e binevenit !
Va astept mesajele pana luni, marti

Multumesc fetelor care au raspuns prezent la apel in frunte cu Chatonel , Andiaroro, Symplianna, Olga, Pisik, Monnvas, Anaan , Adrisimo, Dodo-pui, Simonapro, Floric, Ramona7575, Bianca, Carla28 , Gina2008, Anamariame, Cris_tinaus

Edit ca sa upgradez multumirile cu ultimele info

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neatza!
?

ilinka m-ai sokat de-a dreptul, si totusi ma intreb chair nu se mai putea face nimik? la bucuresti undeva, adika fiind atat de lucida, mey?
Doamne asta chiar e peste normal, inseamna ca ai fost tare inspirata si ai mers repede la ea, iar ea, cum numai o mama stie sa astepte sa aiba rabdare te-a asteptat, ca stia ca apoi vei regreta dc nu te duceai la cj.
Sophiphi cred ca reactioneaza cu muscatul si bataia,ca si cum gata opriti-va nu mai fiti tristi, nu plangeti, hai sa fie ca inainte, sa treaca mai repede.
Iar ginerele jos palaria, pentur ce a facut, cinste lui.
inseamna ca erati o echipa frumoasa.
Asa ma enerveaza si ep mine maica-me aca suna ba pentru lucruri marunte, ba daca nu stiu ce i-amn dat Arianei, insa cand mi-e rau sau sunt suparata si vad ca suna ea, nu ma mai apuka nervii si de abia astept sa ma confesez. ce tembela sunt...of.
ai grija de tine si multa sanatate.

Chato chiar esti neinfricata cherie! deci de care cafea basusesi?

intrebare de baraj: voi spalati copiii pe dinti zilnic, adika seara de seara musai?
ca asa mustrare am primit de la o cocoana ca vai sa nu neglijez, ca vad eu apoii...pey o spal si eu insa nu zilnic ca nu sta mereu shtrumfitza mea...ciao dragelor!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor

ilinkuta draga te pup si te imbratisez tare tare
in momente de astea am un gol in cap si nu reusesc sa exprim bine tot ce simt asa ca tac dar sa stii ca sunt cu tot sufletul meu alaturi de tine

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput

bianca - la mare e frig de-ti ingheata chilotii pe tine - exprimarea plastica a unei colege care acum e pe acolo

novusel -

bebe-strumph - noi ne spalam pe dinti de 3 ori (inclusiv la gradi dupa masa de pranz)
cand am vizitat dr stomato ne-a spus ca-i musai de 2 ori de acum inainte

si... nu mai stiu

avem 2 anisori

Mergi la inceput

meniul de astazi:

-Ceai de fructe cu lamaie; Figurine din ou fiert; Tartine cu branza telemea
-Fructe asortate
-Ciorba de zarzavat; Musaca de cartofi cu carne de vitel; Salata de cruditati; Chec cu rahat
-Cornulete de casa cu gem de piersici

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Gianina, cum se simte Micsunica ?

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete!

Miine se anunta 27°C, cu 5-14 in timpul noptii, asa ca ma imbrac cu decolteu la nunta... sper sa nu ma intorc bolinda :) tre' sa iau si de schimb, ca sa putem dormi in saci, in caz ca

Cred ca pina la urma venim in ro, am si facut un plan sa ii prezint motanului, sa il ademenesc noi sa plecam, dupa citeva zile sa apara si el si sa stea o saptamina cu noi, apoi sa plece iara in deplasare (daca vine si pleaca in deplasare iar, biletul de avion ii e platit de la servici, ca nu i-l mai platesc pina acasa la toulouse, pt ei tot drak ala e)... si asa am sta iar 3 saptamini, ca anul trecut Sa-mi tineti pumnii, sa iasa cum dorim (io si fie-mea, lool).

Azi e zi de plecari masive in vacanta, asa ca va trebui sa ne organizam altfel pt plecare: mergem sa luam motanul de la aeroport si apoi o tulim direct... e pe la 3, sper sa iesim rpd din oras, ca ni s-a mai intimplat sa stam 2 ore in circulatie, pina sa reusim sa iesim

Casa noastra e vraiste, nu imi dau seama cum se descurca mamele singure cu copiii, pur si simplu nu e timp si de joaca si de cumparaturi/curat/mincare... asa ca noi am lasat ce e mai putin important, cum ar fi cumparaturi si curatenie...

Mergi la inceput

rau si foarte rau
in urma siropurilor de tuse am restarnit problemele ei cu refluxul, hiperaciditatea... si acum vad ca nu mai raspunde nici la medicamentele ei de stomacel
are dureri mai tot timpul (si ziua si noaptea) nu mananca mai nimic
are si o tuse urata rau de la acidul acre a "ars" esofagul
diseara mergem iarasi la dr sa vedem ce sa mai facem

avem 2 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

rau si foarte rau
in urma siropurilor de tuse am restarnit problemele ei cu refluxul, hiperaciditatea... si acum vad ca nu mai raspunde nici la medicamentele ei de stomacel
are dureri mai tot timpul (si ziua si noaptea) nu mananca mai nimic
are si o tuse urata rau de la acidul acre a "ars" esofagul
diseara mergem iarasi la dr sa vedem ce sa mai facem

avem 2 anisori

Aoleu, saracuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Gianina, multa sanatate lui micsu

Mergi la inceput