Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (25)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetelor , maine sarbatoresc cu sotul meu scump 4 ani fericiti de casnicie. trebuie sa pregatesc o surpriza. ce idei aveti? ca stiu ca aveti ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
roxy multi inainte fericiti si plini de impliniri!
o cina romantica cu lumanarele, un vin bun poate... ce zici?
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
citat din mesajul lui ioanna16 roxy ![]() ![]() ![]() ![]() mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011) Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. |
![](olala.gif)
Ally ,
![](bis.gif)
![](copilas.gif)
![](bis.gif)
![](images/user_woman.png)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui simonacip CU gradi...eu zic ca ai putea reusi sa-l inscri si la una de stat..chiar dc e mai departe putin...dar dai jumate de pret si sta program intreg..e altceva...dc totusi nu...eu iti tin pumnii sa convingi sotul... Simona, mami de baieti ![]() "Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Nu neaaparat distanta ma dezavantajeaza, cat zonele in care sunt. Amanadoua sunt la strada, intr-un bulevard super aglomerat /zgomotos/prafuit etc B-dul Basarabiei iar una din ele are langa o bodega in care de dimineata pana seara sunt stransi alcoolici cu bebe in mana. Vara-iarna ei acolo sunt de dimineata pana seara...
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/AllyLaur/AllyLaur.jpg)
AllyLaur spune:
Superba micuta Rebeca...mai, mai ce falcute are ....Imi place cum sta ea picior peste picior ca si Eddy....si super haios micul dintos creolin de la biserica
!
Ally , Mami fericita de bebe
Eduard Andrei !!! (02.04.2011)
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s neata fetele este asa urat afara si plouaaa.... cred ca nu iesim azi ca si asa n-am chef. mi-e si somn, cred ca mai dorm si azi un pic. Anastasia s-a trezit la 4.30, la 6.30 si apoi am dormit amandoua pana la 10. ally este chiar culmea cu albumul. poate a fost sters din greseala, totusi. nu cred ca ar face cineva intentionat, ar fi prea de tot. ![]() ![]() ce fain ca la tine este cald. si eu vreau calduraaaaa ![]() ![]() ![]() da, vezi ce tarziu am scris aseara? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() madutza chiar ca este cam scumput 600 lei pentru asa putine ore si fara nimic. deja m-am interesat si eu de gradinite pe la mine prin zona, am intrebat vecinele de pe aici care au copii, ca sunt foarte multe cu copii, si am si gasit una super chiar la 5 min. bine, pana ajunge Anastasia la gradi mai este dar vroiam eu sa stiu ![]() ![]() ![]() ![]() ioanna ce pui mic si frumos am vazut. ce-mi place poza in care doarme printesica in carucior, ce fatuca dulce are ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
da roxy, in capitala sunt cele mai scumpe gradinite, ca cica si salariile sunt mai mari
![](chatterbox.gif)
![](chatterbox.gif)
Stiu ca yasmi este la particulara dar plateste muulte mai putin decat aici. Yasmi cat mai e gradi particulara la voi?
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
mada...de fapt eu ma gandesc pe termen lung...ca la un moment dat incepi sv si va trebui sa il lasi la program complet...si atunci ce faci?? il schimbi sau platesti 10-11 mil?? Plus ca si dc iti raceste si nu-l duci tot platesti...ca sora-mea l are la particulara si ii e greu cu banutii...dar acum pana in sept se muta langa mine si l-am inscris deja si pe al ei la gradinitza lui Matei...desigur cu bani...Totusi gandeste-te poate nu merita atatia bani, e vorba de cel putin 3 ani de zile, macar incearca la stat si dc nu poti aia e...
Deea, nu stiu ce voi face cu cei mari, ma gandeam sa-i las cu mama dar sa vad cand are si fratele meu sedintza la seminar..mi-e ca nu ma descurc cu toti 3 singura ca cei mari vor sa alerge ...Nr meu e cel cu 85 la sfarsitNu va auzim sa stii...nu prea stam pe terasa cu vremea asta
Roxy asta-i avantajul de a locui in capitala...sunt multe posibilitati...ce de somnic ati avut...al meu e cam obosit...
madutza_bra spune:
citat din mesajul lui roxy_s fetelor , maine sarbatoresc cu sotul meu scump 4 ani fericiti de casnicie. trebuie sa pregatesc o surpriza. ce idei aveti? ca stiu ca aveti ![]() ![]() Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
felicitari!! la multi, multi ani inainte!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bonjovi.gif)
![](zana.gif)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
ally da, asta clar. dar surpriza asta a mai fost facuta.
eu ma gandeam la o baie romantica. pregatesc frumos vana cu lumanarele parfumate, niste petale de flori ceva si spuma si am si o sampanie asa ca nu mai trebuie sa ies azi sa iau. pregatesc chiar paharele din care am baut noi la nunta, ca am avut din acelea personalizate. cred ca asa o sa fac.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ioanna16/ioanna16.jpg)
ioanna16 spune:
citat din mesajul lui AllyLaur Superba micuta Rebeca...mai, mai ce falcute are ![]() ![]() ![]() Ally , ![]() ![]() ![]() |
da ally o trag in jos falcutele
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)
Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
fetelor va multumesc de urari
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)