Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 8
carola spune:
Luny, multa sanatate socrului.
Mad, insanatosire grabnica pentru Emily.
mie nu imi place vremea asta fara soare. mi se pare trista si nici nu imi gasesc locul in pat.
Pica, te duci maine la inmormantare?
20+
www.flickr.com/photos/carola456
carola spune:
Brambu, ne-ai speriat. :)
eu nu sunt chiar asa de nerabdatoare sa nasc. imi doresc cel mai mult sa trec de 30 de saptamani si sa incep sa cumpar hainute si ce mai trebuie pentru piticot.
20+
abramburika spune:
Nu am vrut chiar sa va sperii, ci sa imi fac simtita prezenta . Si cum nu aveam altceva mai inteligent de zis, am glumit si eu ...
Deci, eu astept cu ff mare nerabdare sa nasc. De as putea sa ma teleportez cumva in nov., bine ar fi. Mi-e ciuda ca nu pot trai aceasta sarcina cu asa seninatate ca celelalte doua, desi aparent sunt ok. Insa linistea mea si grijile vor inceta (oare?) cand imi voi tine puiul in brate. Sanatos. Nu am ce face, nici o eco, nici o parere medicala nu ma poate linisti pe deplin .... Deci, da, as vrea sa treaca timpul asta mai repede. Dar fac eforturi sa traiesc cumva bine sarcina. Nici poze nu am chef sa imi fac (intreaga, la burta), desi stiu ca o sa regret ... am si o oarecare teama. Eu nu m-am mai privit in pozele cu G. pt. ca ma apuca nebuniile.
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!
abramburika spune:
Si sincer, fizic vorbind, am obosit sa fiu insacinata ... eu de 2 ani tot asa sunt (cu o pauza ff mica). Am obosit sa traiesc cu aceste mici neplaceri ale sarcinii, arsuri, miscari greoaie, sistem imunitar scazut cand nu pot lua nimic pt. o simpla raceala, insomnii, pipi des etc. Da, am obosit sa fiu insarcinata, mai ales ca aceasta sarcina a fost un pic mai greoaie decat celelalte.
carola spune:
brambu, nici eu nu am poze din sarcina asta, pana acum.
in sarcina trecuta am apucat sa fac cateva dar nu ma pot uita la ele. imi amintesc momentele si bucuria si ma apuca plansul.
cred ca, din cauza ca trebuie sa stau numai in pat imi traznesc fel de fel de ganduri de iesit. saptamana asta am "iesit"doar la urgenta, dar duminica vreau sa merg la biserica. am o biserica, de fapt este o manastire sau ceva de genu Radu Voda, care este f veche si ma simt f bine acolo. la biserica aia am fost in ziua cand a murit David si m-am rugat la Dumnezeu sa face ce e mai bine. dupa ce am iesit, m-au sunat de la spital sa imi spuna ca a murit :(. o chestie si mai ciudata a fost ca David a murit intr-o zi in care in calendar apare pomenirea lui David din Tesalonic, lucru pe care l-am remarcat la ceva timp de la inmormantare cand m-am uitat intr-un calendar care era atarnat intr-o biserica.
20+
madabout2003 spune:
Brambu, Carola sa treaca repede gravidenia asta si sa va tineti bebelusi sanatosi in brate de Craciun!
Eu deja imi imaginez cum o sa fim Craciunul asta toate cu ochii in stele, langa brad, minunandu'ne de minunile noastre..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+
abramburika spune:
Asa e, faptul ca esti consemnata la pat nu te ajuta. Iti trec tot felul de ganduri prin cap. EU ies, mai intalnesc alte pers., mai un shopping [:D, Silvia, gradinita ei unde mai socializez cu careva, aici, cu voi (pe bune ca pe mine m-a ajutat sa "vorbesc" pe forum despre necazul nostru), de aia spun ca aparent sunt ok. Mai glumesc cu voi, e altceva. Insa in capul meu sunt 1001 de ganduri si griji.
Sper sa imi fac curaj pt. poze macar spre finalul sarcinii. Stiu ca as regreta si eu, dar si Lizuca mea mi-ar reprosa cand va fi mare (glumesc). Pt. ca o sa fie mare si sanatoasa, alaturi de surioara ei.
Nici eu nu imi pot vedea bucuria din ochi, zambetul de pe buze din pozele cu sarcina nr. 2. Fiecare gravida emana o stralucire aparte in sarcina ... ei, aia nu pot eu sa o vad, plus ce vise imi/ne faceam ... Acum am mai acceptat sa fac poze de la bust in sus, cu Silvia, in diverse momente importante (serbare, Paste etc.). Dar nu pt. ca as avea o placere deosebita sa apar in poze, desi sunt ff pasionata de foto (sa imi fac si sa fac la altii). Asta e, de-ale vietii, daca ni s-au dat, le ducem mai departe ...
carola spune:
mad, uff cat mai e pana atunci... :)
eu am primit o propunere de la un amic fotograf profesionist sa imi faca poze cu burtica. m-a sunt imediat cum a aflat ca sunt insarcinata. cred ca accept oferta dar dupa 30 de saptamani ca sa pot fi mai relaxata.
20+
dianalaura spune:
Brambule, chiar ma intrebam cum de nu apari pe aici! Cu gandurile tale, te inteleg perfect. Din fericire nu mi-a fost dat sa trec prin ce ai trecut tu si alte fete (cum vad ca a trecut si carola). Numai ca asta este viata, trebuie sa continuam mai departe, pentru noi, pentru copii, pentru soti....
Uite eu de 4 ani de cand a murit bunica mea nu ma pot bucura pe deplin de ziua mea (ca sa zic asa). Si era bunica, nu copilul meu, asa ca nici nu pot sa imi imaginez durerea voastra. Bunica era nascuta pe 6 iulie, eu pe 7, si intotdeauna ne aniversam impreuna. de fapt pe 6 mergeam cu parintii mei la ea, cu tort, suc etc. Ei, acum parca am asa o tristete, si ma doare ca nu a apucat sa il cunoasca pe Stefan, decat cand era in burtica. Stefan e nascut in mai, si bunica a murit in februarie. Tocmai de aceea daca aveam fetita voiam sa ii pun si numele Elisa, dupa bunica care era Elisabeta. Imi cer scuze, nu mai pot scrie, m-au busit lacrimile.
diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
luny spune:
Brambu, Carola
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!