Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 7
madabout2003 spune:
Nu sunt suparata rau, ca nu e grav, si stiu ca ea e o scumpa si cand e bolnavioara, nu face urat... dar na' ma gandeam ca we asta poate mergem la piscina, la un parc de distractii acvatice, o lasam pe alta data..
Plec acum in pauza de masa sa o dragalesc pt o ora
Multumesc pt gandurile bune!
Luny sanatate socrului!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+
dianalaura spune:
Dia, asa e si al meu sot. Nu vine cu nimic in materie de nume, doar asta nu-mi place, asta nu.... De fapt a zis cand l-a intrebat sor-sa cum ii punem numele la baietel: Victoras! Da sincer mie nu imi place Victor. Deocamdata am zis asa ceva de genu: Ovidiu, Calin, Radu, cristian..ca merg cu numele de familie...dar inca nu am gasit un nume care sa imi placa de numa, sa zic: asta e! Poate dupa ecografia de peste 2 saptamani daca sigur ramane baiat ma voi documenta mai indeaproape. Fara nume tot nu va ramane.
diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
georgia79 spune:
Dragelor... eu m-am saturat rau de stat pe scaun la serviciu...asa mi-as lua un concediu de pe acum...
Si mai am vre 2-3 sapt de asteptat...
Medicul meu mi-a zis ca-mi da medical cand vreau eu si ca ar fi chiar indicat sa stau acasa... dar am eu prea mult bun simt...
Sefa mea a plecat acum vreo luna si am ramas singura, inchiderea de luna dureaza vreo 2-3 saptamani ( primele din luna)... de aceea am zis ca stau pana pe 20 iulie si dupa plec si ma intorc pe 1 august. se pare ca imi vine si sefa intre timp ( de la jumatatea lunii iulie).
intre timp cica mi-au dat pe cineva sa ma ajute dar saraca ea n-a predat lucrarile de unde a plecat asa ca in continuare lucreaza pentru aia ( tot la noi in companie) dar sta fizic langa mine... maaare ajutor.
Maine incepe iar inchiderea si e si de trimestru si m-apuca frigurile cand ma gandesc cate-s de facut!
Offf... si tocmai am aflat ca o colega de la un departament cu care colaborez in inchidere e in concediu de odihna si a lasat-o singura pe cealalta colega! Asa m-am enervat!!! Nesimtire curata... adica eu care chiar ar trebui sa stau acasa vin moarta coapta si nesimtita aia isi ia concediu de odihna... ce sa mai zic... hai ca m-am enervat rau!
Referitor la durerile de burta... si eu mai am si incerc sa nu mai panichez asa rau... ca de fiecare data cand m-am panicat si m-am dus la eco bebe era bine si mi s-a spus ca e normal sa se contracte uterul... Asa ca incerc sa ma potolesc si iau no spa, scobutil ( mai rar) si magneziu ( zilnic).
Referitor la nerabdare, mai ales fetele la primul bebe va dau cel mai prietenesc sfat : bucurati-va cat mai mult de perioada de graviditate si savurati fiecare saptamana... greul incepe abia dupa nastere! eu imi amintesc ca la fel ... vroiam sa nasc si maine si dupa mi-am dat seama cat de lipsita de griji eram cu el in burtica!
Dupa ce s-a nascut in primul rand m-am simtit coplesita de responsabilitatea pentru o noua viata, apoi nu stiam sa-l tin in brate, sa-l imbrac, sa-i schimb scutecul... de alaptat numai vorbesc ca stateam super incordata de intepeneam si m-am chinuit mult pana am invatzat cum sa-l si tzin si sa-l si stimulez sa suga ca el adormea la san!
Off... ce greu a fost... plangeam zilnic din orice! Pana la urma mi-a reusit si a fost o experienta frumoasa...
Ce-i mai tare e ca eu cat am fost gravida ii ziceam mamei ca e instinct matern si o sa ma descurc si o sa stiu instinctiv ce sa fac! Aiureaaaaa... totul se invata... sau am eu instinctele mai slabe! Mi-am dat seama ca mama nu ma mintea si nici nu vroia sa ma sperie cand imi spune ca e greu si am nevoie de ajutor cat mai mult... asa era!
Concluzia: as sta gravida si 60 de saptamani! ( glumesc)... avetzi rabdare pana la termen si bucurati-va de fiecare moment!
Sper sa nu-mi luati sfatul in nume de rau! Dar v-am spus din suflet ca asa a fost la mine!
+20 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
pica1 spune:
Georgia stii cum am fost eu la prima sarcina? Cind ma durea cite ceva sau eram ingrijorata imi doream sa treaca timpul cit mai repede, iar cind imi era bine ma delectam cu fiecare moment. Asa e grijile abia dupa nastere vin. Eu mi-s mai nesimtita asa de felul meu si nu am avut probleme de acomodare cu copilul, dar totusi as dori sa il nasc deja mare sa fie intarcat si sa doarma noaptea si sa aibe 1 singur somn pe zi si sa mearga pe piciorele lui sa nu mai trebuie sa il car in brate de colo colo
+17
georgia79 spune:
pica perfect de acord!
Cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa-i sustin capul, sa o invat sa stea in fund... offff sid e somn... fiul meu se trezea fix la 3 ore noaptea iar ziua dormea foarte greu cu leganat si tot tacamul!
+20 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
andreea_78 spune:
Simo la multi ani!!!!!!
Luny sanatate multa socrului tau
Mada nu ai ce face, asa e in colectivitate. Sanatate multa.
Georgia nu te mai enerva. Nu iti face bine nici tie si nici bebelinei. O sa o scoti la capat cu inchiderea.
pica1 spune:
Ehe la mine a fost mult mai usor si tot am pretentii...dupa 1 luna de la nastere dormeam de la 11:00 la 5:00 ceea ce era ok, de adormit adormea pus in pat, la mine cel mai greu mi s-a parut cind a trecut pe mincare solida de la lapte si pe urma cind a trecut de la 2 somnuri in timpul zilei la 1 somn ca imi bulversa tot programul pe care il aveam deja facut. Dar chiar si asa m-a placut perioada aia pina pe la 1,5 ani cind m-am cam simtit inutila ca simteam ca are nevoie de socializare cu copii si efectiv avea nevoie de ghidare ca sa zic asa "specializata" a unei gradinite.
+17
dana84 spune:
fetelor eu plec putin printr-un supermarket ca am o mega pofta de ficat cu mamaliguta si cu castraveti murati si ma duc sa fac o aprovizionare ca nu am nimik in casa din toate astea decat malaiul
revin mai pe seara
puuuuupppp
20+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne
alinuknuknuk spune:
georgia multu' pentru sfaturi, la perdioada de dupa nastere nici nu vreau sa ma gandesc, ca sigur voi fi deprimata..ma voi simti cel mai probabil incapabila
dar toate la timpul lor, o luam si noi incetul cu incetul..si ne ingrijoram de actual
deja ma gandesc daca o sa am de toate luate cand va veni bebe, daca nu voi uita ceva, daca voi avea lapte, daca..daca...daca...daaaam un bebic in burtica si asta ma face pe moment fooooarte fericita!
18+
abramburika spune:
Bau si de la noi ....
Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Doamne-Doamne, ai grija de noi 19s
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!