Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Numai numele fetiei mele va rog sa nu mi-l luati.
Am si nume de fetite,pe cine intereseaza:NATALIA,EVA,SOFIA,MAYA,SANDRA,KARLA,SONIA,SABINA,MARA,ALICE,FIONA,LARA,CLARA,IRIS,RAISA,TIMEEA(la care am renuntat pana la urma),ALESSIA,MALINA.

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Eu cautam nume de baiat. Mie mi-ar fi placut Vlad, dar se poate face confuzie cu numele meu pe care nu mi l-am schimbat dupa casatorie, asa ca iese din discutie, la fel si Sebastian ca e numele lui fra-su. O sa ii citesc listuta si lui ta-su ca eu il las pe el sa aleaga din ce imi place si eu aprob sau nu...

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Luny si eu fara chef...Te scot la o cafea sau esti la serviciu? Eu am chef de duca de la serviciu...imi miroase a concediu, chiar daca ploua afara.

+17

sunt la munca, in pana mea!! si ma dor salele de la statul pe scaune de rahat...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

simo La multi ani fericiti si sarcina usoara in continuare. Multumim de tratatie!
Andreea, felicitari pentru baietel!

diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

si la noi sunt probleme cu alegerea numelui...
nu cadem la un conses prea usor...
ce-i frate, cu vremea asta???!!!
..sunt si suparata, socra-miu e in spital, are nasoale probleme cu o aorta operata (ptr circulatie proasta, era infundata), care cica s-a necrozat, prin stomac.. saracu'.. ii mai fac analize si investigatii sa vada daca e de operat... sper sa fi nimerit la cineva competent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Luny si eu fara chef...Te scot la o cafea sau esti la serviciu? Eu am chef de duca de la serviciu...imi miroase a concediu, chiar daca ploua afara.

+17

sunt la munca, in pana mea!! si ma dor salele de la statul pe scaune de rahat...

Ce burtici plictisite !
Nici eu n'am chef de nimic, tot cu fundul pe scaunul asta cre o sa'mi rupa coccisul pana diseara ... + ca m'a sunat al meu ca Emily are bronsita.. cum naiba frate, abia terminasem cu otitele acum o dam in altele... Eu nu inteleg cum pana la 3 ani nu avea nimic si de cand a inceput scoala tot dintr'una in alta o ducem

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

arleza sa stii ca si eu sunt ca tine...ma panichez cand ma doare burta mai tare si abia astept sa treaca timpul mai rpd sa tin bebelina in brate...dar trebuie sa ne linistin si sa ne bucuram si de perioada sarcinii care este o perioada destul de frumoasa daca nu am avea noi paranoia...mai ales acum ca ni se vad burticile si ii simtim pe bebei

20+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Si eu tot fara chef...la noi e atmosfera bacoviana, ploua marunt si des, mi-e somn de numa'...

LA MULTI ANI SIMO! SA FII FERICITA SI SA AI O SARCINA USOARA IN CONTINUARE!

Luny multa sanatate socrulul! Imi pare rau de probleme!

Mada bine ca ai scapat de magaoaie! Imi pare rau ca e bolnava piticutza! Sa stii ca si Miruan o tine tot in probleme de cand e la cresa...anul asta a fost de coma...Totusi, nici o boala nu a fost chiar foarte grava, plamanii au scapat neafectati. Sper ca la anul sa fie mai bine, ca incepe gradinita. Macar am scapat de varicela...

Si eu sunt in pana cu numele, din cauza de sot fffff mofturos...da' el nu vine cu nimic. Daca-l intreb ce nume vre el, spune la bascalie "Gicuta"...no! Singurul nume la care a percutat pana acum a fost Aurora...da' parca eu nu is convinsa...

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)
18+ cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Mada hai nu fii suparata ca trece. 2 saptamini de tratament si se face bine. Eu m-am invatat cu bronsitele astea. SeB a facut de citeva ori pina acum, deja m-am specializat pe detectarea respiratiei suieratoare.

Luny sanatate socrului.

+17

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

tutror sarbatoritelor!!!!!

A-ti scris atat de multcu greu tin pasu cu voi

Ruxulici felicitari!!!!!Sa-ti dea D-zeu un bebe snatos si frumos!!

Arlenza si eu sunt ptr Sara Elena

Nume de fetite mai imi plac,Anelise,Vanessa, Carina,Maya,Anastasia...nume de baieti, pauza

Si eu ieri m-am simtit tare rauma durut burta si am avut o stare tare nasola, azi ma simt mai bine.Copii trag de mine sai duc la plaja iar eu nu am nici un chef
Plus ca fimea ma dispera ca vrea catel si nu orice rasa vrea un yorkshire terrier miniatura si pretul e cam piperat,plus ca la noi nu se gasec si tre sal comand din rosi nu stiu ce sa facimi e tare mila de ea viseaza zi si noapte la catelus si ma dispera de vrun an
Am zis ca poate o prostesc si i-am luat un iepuras e de rasa si e frumos foc insa il chinuie rau , ia pus lesa , il scoate afara mereu il lasa in casa se suie pe canapea ma dipserat.A sarit de cateva ori pe mine de-am sait ca arsa, m-am speriat rau de tot
Acum ma gandesc ca na fost buna ideea cu iepurasu si as prefera un catelus.
Hai ca m-am vaicait destul....
Rania ce faci?

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput