Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

buna seara doamnelor!

Petro, carola

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Petro, multumesc frumos pt parola . deja am vizionat fotografiile.

Am vazut muuulte mamici tinerele, si niste copii tare frumosi (fratii mai mari), peisajele din Australia...

Poate reusesc sa ma invrednicesc sa pun ceva foto cu Raducu...dar imi e tare sa greu sa aleg ca am mii de foto cu el

o seara buna in continuare!

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Buna fetelor. Ce harnicute sunteti, scrieti de zor.
Noi am fost azi toata ziua pe drumuri asa ca abia acum am reusit sa va citesc.

Vin si eu cu vesti bune de la eco, suntem bine avem 178 grame, mai mare cu 5 zile decat dupa saptamani su suntem FETITA. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior roz.

Felicitari celor care au aflat sexul. Am retinut aici pe miere si parca alina.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Miha inca un baietel pe lista! Felicitari!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucas spune:

Am fost la la analize si eco pt. TT. O sa avem o fetita!!!
Are 175 gr si 13.92 cm de la cap la fundulet. Sarcina merge bine, mai putin un fibrom care a crescut de la 3 cm la 5.6 cm in doua saptamani si asta determina contractiile frecvente ale uterului din ultimul timp. Nu prea mai pot sa stau pe spate din cauza contractiilor. Colul are 3.1 cm, sper ca e bine. O sa am rezultatele la TT intr-o saptamana (Giulesti).
Felicitari tuturor fetelor pt. fetite si baietei!

Mariuca, de maine 17 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Deci 2 fetite dintr-un focFelicitari Miha si Mariuca!!!!!

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
14 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

buna seara,

hai ca deschid si eu listuta cu felicitari:

Paula, Brambu, LA MULTI ANI, cu multa sanatate si liniste interioara (e nevoie, nu?) !! cu 2 zile intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.

Irina, Alinutza, Mariuca si Mihaela felicitari pt rochite si fundite roz!! sa creasca sanatoase bebelinele

Andreea felicitari pt baietel!! sa fie sanatos si voinicos!

mi se pare mie sau conduc fetele?

Ruxulic ma bucur mult pt cele 2 liniute!! sa fie intr-un ceas bun si sa ai mare grija de tine de-acu' incolo!

Mada sanatate multa lui Emily! off prin cate mai treceti si voi.

vreau sa va spun ca eu cu Scumpi am deschis sezonul intalnirilor face-to-face de la odiseea noastra. Azi tocmai ce ne-am intalnit in parc in Antwerp si am stat la palavragit.. cred ca am mai fi stat cateva ore bune daca nu ne apuca foamea

20+ cu Anna

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Eu cautam nume de baiat. Mie mi-ar fi placut Vlad, dar se poate face confuzie cu numele meu pe care nu mi l-am schimbat dupa casatorie, asa ca iese din discutie, la fel si Sebastian ca e numele lui fra-su. O sa ii citesc listuta si lui ta-su ca eu il las pe el sa aleaga din ce imi place si eu aprob sau nu...

+17

Pica, si pe mine ma chema numele de fata Vlad, dar mi l-am schimbat dupa casatorie, iar pe baiatul meu l-am botezat Luca-Vlad (Luca e numele de familie al nasilor, iar Vlad al meu de fata )

de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgia79

pica perfect de acord!
Cand ma gandesc ca o sa trebuiasca sa-i sustin capul, sa o invat sa stea in fund... offff sid e somn... fiul meu se trezea fix la 3 ore noaptea iar ziua dormea foarte greu cu leganat si tot tacamul!

+20 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009

bobitza mea

Hahaha, si al meu era la fel, pana a inceput sa mearga, noroc ca a mers f repede, mi-a mancat toti nervii si m-a terminat cu somnul. Sotul mereu imi zicea, nu mai te plange ca tu ti l-ai dorit energic , acum am grija ce vreau si parca cu un copil care nu are nici 3 ani si unul nou-nascut imi doresc un copil cuminte, care sa doarma si sa nu planga!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaela.1975

Buna fetelor. Ce harnicute sunteti, scrieti de zor.
Noi am fost azi toata ziua pe drumuri asa ca abia acum am reusit sa va citesc.

Vin si eu cu vesti bune de la eco, suntem bine avem 178 grame, mai mare cu 5 zile decat dupa saptamani su suntem FETITA. Asa ca va rog sa ma treceti si pe mine cu un carucior roz.

Felicitari celor care au aflat sexul. Am retinut aici pe miere si parca alina.

16+

Felicitari, sa fiti sanatoase!

Mergi la inceput