Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Nici eu nu am chef de nimic,cred ca e si de la vreme,dar si ca nici eu nu ma simt prea bine.Din pacate cred ca o sa ma ia o raceala,ii dau cu ceai si oscillo si paracetamol de acum(doar stranut zdravan) si ieri pt ca am facut combinatii ucigatoare de mancare m-am stricat si nitel la stomac(mamaliguta,am baut si lapte,apoi cirese,cu peste si nitel soric)deci va imaginati.Am luat ceai de menta si covrigi,mai mult uscaturi dar nu prea am pofta de manacare.

LIA nu ai plecat la spital?Ce a zis doctoresa ta,ai vb cu ea? si ai grija de tine.

Apropo am facut si eu aseara un nos-pa si scobutil la poponet ca nu ma lasau durerile mele usoare de burta.Mama a zis ca am exagerat ca nu trebuia sa fac injectabil pt ca nu ma durea prea tare ci doar usor,dar ca sa fiu eu mai calma.

Chiar,voi va faceti griji cand va doare putinel burtica,ca eu ma impacientez cand simt si o usoara senzatie de durere de burta?
Nu vreau sa par paranoica dar a intrat frica rau in mine,si vreua doar sa fie bebe bine.

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Luny si eu fara chef...Te scot la o cafea sau esti la serviciu? Eu am chef de duca de la serviciu...imi miroase a concediu, chiar daca ploua afara.

+17

Mergi la inceput

Doamne cateodta simt ca nu mai trece odata timpul asta si sa am si eu 36,38 de saptamani sa ma duc sa nasc si sa scap de grijile astea cu contractiile.
Il intrebam pe sot aseara,daca a mai vazut vreo femeie care nu mai are rabdare sa nasca odata(si natural bineinteles,cu epidurala,dar sper sa nu mai fie nevoie,sa decurga mai repede treaba).Eu asa simt ca vreau sa treaca repede lunile care au mai ramas,adica 4 luni mai sunt.

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Arleza paranoia s-a instalat cind te-au alarmat doctorii. O sa scapi de ea cind o sa iti vezi mindra nascuta si sanatoasa. Cred ca trebuie sa iti asculti si mama si ar trebui sa te relaxezi putin . O sa iti spun de acum incolo Panicoasa . Hai nu ma lua in seama ca sunt sigura ca o sa fie bine bebelina ta.

+17

Mergi la inceput

Ma mai uit la Odisea de mai-iunie,care au terminat cu nasterile,apoi cea de iulie-august,unde cateva au nascut si restul se asteapta deja din clipa in clipa.Urmeaza Odisea ce sept-oct si apoi noi,cele de NOIEMBRIE-DECEMBRIE.Abia astept sa incepeti pe la sfarsitul lui octombrie(ca am vazut ca sunt cateva,care s-ar putea sa nasca atunci la sf lui oct)sa ne dati de veste ca ati nascut.

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

arleza nici eu nu stau bine la capitoul rabdare..si eu vreau sa treaca timpul rpd ca sa-l tin pe bebe in brate

18+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pica1

Arleza paranoia s-a instalat cind te-au alarmat doctorii. O sa scapi de ea cind o sa iti vezi mindra nascuta si sanatoasa. Cred ca trebuie sa iti asculti si mama si ar trebui sa te relaxezi putin . O sa iti spun de acum incolo Panicoasa . Hai nu ma lua in seama ca sunt sigura ca o sa fie bine bebelina ta.

+17

Da PICA dar pana o sa se nasca mai e atat.Nu ma supar stai linistita,ca sunt chiar panicoasa.

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuknuknuk

arleza nici eu nu stau bine la capitoul rabdare..si eu vreau sa treaca timpul rpd ca sa-l tin pe bebe in brate

18+

Ma bucur ca nu sunt singura ALINA care e nerabdatoare.Poate ca e din cauza faptului ca e primul bebe si de asta si atatea griji si muuuuuuuulta nerabdare.

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Parca cineva cauta nume de baiat,nu mai stiu cine,va rog sa ma scuzati.Eu vroiam sa ii pun ROBIN ANDREI daca era baiat.Dar mai aveam si altele:PATRIK,LUCA,TUDOR,VLAD,TIBERIU,ALBERT,RARES,SEBASTIAN,MATEI,PETRU,MIRON,CODRIN,MIHNEA,MARK,COLIN

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Ma uitam acum pe nu stiu ce site cu haine pt capra mea cea mare si am vazut set de 3 boxeri cu 70 lei. Pai astia sunt plecati cu pluta, cum s dai 23 lei pe o pereche de budigai pe care o poarta 1 an.

+17

Mergi la inceput