Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_78 spune:

Mada felicitari pentru "maritarea" dulapului.
Si eu astept vacanta, care inca nu stiu cand va fi. Dar o asteptcu nerabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

pe minunea noastra de fetita o cheama MAYAdar nu stim al doilea nume ...asaera ne-am gandit la Maya Elena ....am zis noi ca rimeaza frumos

Andreea 16+

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Mada nu stiu de Carla....or fi plecat pe litoral? parca asa avea obiceiul vara, nu? Nici pe mess nu e.

mami de Matei 28 iulie 2007 si12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

neata fetelor

BRAMBU SI PAULA vreau sa va urez si eu La Multi Ani!!!!pentru ieri si scuze ca nu am putut intra ieri chiar de ziua voastra.va pup si va doresc sa fiti sanatoase in primul rand si sa aduceti pe lume copilasi sanatosi si frumosi

IRINA SI ALINUTA felicitari pt fetite...sa fie sanatoase si frumoase ca mamicile lor

fetelor acum sa va povestesc ce am patit eu....buuuunnn.....deci marti am fost la dr ... si dimineata cand m-am trezit , m-am trezit direct cu gandul la castronul cu vinete din frigider si m-am pus sa mananc...si am mancat...si am mancat de nu ma mai opream...finalul a fost ca am mancat aproape tot castronul de vinete cam cu 3sferturi de paine...va dati seama...fetelor cand am ajuns la dr am zis ca mor de rau...ma durea stomacul si aveam o senzatie de voma de nedescris...si uite asa marti noapte si ieri toata ziua am fost varza si m-am ales si cu no-spa injectabil...ca sa imi fie invatatura de minte sa nu mai mananc ca sparta

asa acum sa va spun de bebelina....are 15cm de la cap pana la fundulet si cantareste 350gr...dr a zis ca e bine...si dormea pitica asa frumos cu capsorul intr-o parte si se tinea cu o manuta de cordonul ombilical......mi-a masurat si colul si a zis ca este bine ....si cam atat.acum astept sapt viitoare sa ma duc la morfofetala.

20+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

dana ma bucur pentru beblina ta ...sa fie sanatoasa si iubita....tu esti bine acum? multa sanatate iti doresc..te....eu sunt la fel ...cand imi place ceva uit sa ma mai opresc

Andreea 16+

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

dana ma bucur pentru beblina ta ...sa fie sanatoasa si iubita....tu esti bine acum? multa sanatate iti doresc..te....eu sunt la fel ...cand imi place ceva uit sa ma mai opresc

Andreea 16+

MINUNEA MEA

tia acum sunt mai bine dar tot ma mai apuca din cand in gabd senzatia de voma...oricum nu se compara cu ce a fost ieri.
vreau sa te felicit si pe tine pentru fetita...sa fie mega sanatoasa si mumoasa

20+ cu Diana Maria
Iti multumim Doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bau
nu am chef de nimic...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Citat:
citat din mesajul lui carola

fetele, trimiteti si voi un SMS la 858 pentru dotarea sectiei de neonatologie de la Polizu. Sa contribuim si noi cu putin la viitorul unor copii nascuti prematur. www.daruiesteviata.ro

20+

www.flickr.com/photos/carola456

"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Eu am trimis de acum o luna sms,si sper sa mai trimit,ca imi e asa de mila de bebelusii nascuti prematur acolo.Ai vazut in materialele date de astia de la pro tv de bebei mici sunt si imi trezesc o stare de duiosie si de mila in acelasi timp.Saracele mamici care terc prin asta.Sa le ajute Dumnezeu sa-si ia si ele copilasii acasa.

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

Alina si Andreea, felicitari pt fetiza si respectiv baietel! Sa creasac frumusei si sanatosi si sa stea in burtica pana la 9 luni!!!

Luny deschid un club pt cele fara chef... sunt varzuca, fara chef, ma doare si capul putin...si spatele..o in rest o zi minunata

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Neata fetili,hai ca am apucat si eu sa citesc din urma ca tare ati mai scris ieri dupa-amiaza.

RUXULIC,ce ma bucur pt testul pozitiv.Sa dea Dumnezeu sa fii sanatoasa si tu si bebe si sa fie bi9ne de data asta,de fapt o sa fie bine sigur.

ALINA si MIERE felicitari pt ca ati aflat carucioarele,fetite parca(sper ca neuronul meu gravid a retinut bine),sa fie sanatoase si voioase.

gravi 19+ cu Sara Elena

Mergi la inceput