Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 3
alinutza2bby spune:
Buna dimineata si de la mine
Multumim de cafea (ceiut),
Brambu si Paula La multi ani ! pentru ieri (scuze de intarziere)
Sanatate multa si bebei cuminti ,frumosi si destepti
Am fost la echo si avem..... ,in parametrii normali 172 gr....
si suntem foarte entuziasmati.....
Va roggg sugestii pentru nume de fetitza......pentru baiat aveam pregatit(asta pt ca la prima echo ni s-a spus ca e posibil sa fie baiat) dar pentru fetita....suntem in ceatza.
Va rog sa ma treceti si pe mine in lista cu carucior si sa-l adaugati si pe bbl-ul meu mai mare Vlad (2000)
Va multumesc si va pup
PS azi schimbam saptamana
Alina 17
dianalaura spune:
Neata si de la mine! Multu de cafea dia!
Eu imi beau acu cafeluta, dimineata am program artistic: hraneste copilul, imbraca-l etc...am pushaine la spalat...
acu tre sa ma decid ce blat si ce crema sa fac pentru tortul finutei. Nu-l fac din ciocolata, dar vara-mea nu vrea nici cu fructe, ca are niste nepoate mofturoase, care nu mananca fructe si tort cu fructe, si tre sa multumeasca pe toata lumea. Asa ca ma gandesc la ceva blat de negresa si ceva crema de vanilie, cu un pic de ciocolata alba topita. Am gasit o reteta de genul. La decor de datqa asta nu ma stresez, mi-a zis vara-mea sa nu-mi bat capul cu tot felul de decoratiuni, asa ca a cumparat o folie de napolitana cu Alba ca zapada si niste floricele pentru decor.
diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
dianalaura spune:
Alina felicitari pentru fetita!!!! Te trec imediat!
Lia, ai plecat la spital?
diana 15+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze
pica1 spune:
Alinutza vrei sa facem schimb de nume? Ca eu aveam nume de fata, dar de baiat pauza...Nume de fata: Miruna, Marta, Clara, Teresa (Tereza), Denisa, Ruxandra, Eliza, Ema, Lavinia, Teodora. La nume de baiat pentru moment am Filip, dar i-am spus sotului sa imi gaseasca alt nume .
+16
Simo78 spune:
Buna dimi!
Azi dau un pahar de vin rosu pentru cele cu tesniunea mica, o apa plata cu lamaie pentru cele care au grija la kg si un suc natural pentru toate celelalte!
Felicitari pentru noile carucioare!
O zi buna sa aveti!
mami de Matei 28 iulie 2007 si12+
corina_s spune:
neeaata
Dia multumim de cafea
Diana, ma bucur ca nu sunt probleme de sanatate pentru concediu..sa te bucuri de timpul ceva mai liber acum..ca pe urma
Lia esti la curent cu tot ce se intampla..si zi si noapte
eu din contra as dormi si dimineata si la munca si seara
Alina felicitari pentru bebelina si sa fie sanatoasa
incet incet mai recupereaza si fetitele
va pup si sa aveti o zi frumoasa
16+
georgia79 spune:
Mneatza dragelor!
ana multumesc pentru preocupare, sunt mai bine!
Ieri am stat pana la urma la serviciu pana pe la 17:45... nu stiu de la ce m-a durut burta... nici de la ce mi-a fost rau.
Oricum mi-a fost bine dupa.
In rest nimic nou...
Mama mea numai are rabdare si s-a apucat deja sa cumpere pentru bebelina!
Va pupacesc pe toate!
+20 Ioana Teodora
mami de Iustin 09/04/2009
bobitza mea
andreea_78 spune:
Buna dimineata.
Multumim de cafea, Dia.
Ruxulic felicitari. Te asteptam cu vestile mari.
Alina felicitari pentru fetita.
Diana chiar vroiam sa iti zic si eu sa treci in somaj, dar intr-adevar de anul trecut s-a schimbat legea somajului.
Va rog sa ma treceti si pe mine pe lista cu carucior albastru. Am fost marti la triplu si ne-am vazut puiutul. Am luat cateva zile avans si avem cam 146 de grame. Acum mai asteptam rezultatele la analizele de sange de la triplu.
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Multumesc de cafea si de tratatie!
Dia gata am maritat dulapul! Vin luni sa il ia! Tipa care l'a cumparat e tot gravida cam prin 7 luni iar tipa de la care l'am cumparat eu era gravida la fel de 7 luni ... Al meu cica traficul de sifoniere intre femei gravide !
Si cred ca o sa ne "fabricam" un dulap incastrat cu usii culisante, asa putem folosii tot spatiul de la tavan pana jos si sa il facem destul de ingust sa nu ocupe mult spatiu + sa imi fac ce sertare si sertarase vreau eu O sa fac poze cand o sa fie gata!
Alina Andreea felicitari pentru bebelina si bebelin! Sa creasca mari, frumoasi si sanatosi!
Eu am un chefff de vacantaaaaa! numar zilele ..mai sunt fix 15!
Simo tu stii mai stii ceva de Carla? Nici pe Fb nu am mai vazut'o de mult.
Edit ca am neuronul gravid! Simo la multi ani mamico! Sa fi iubita, sa te bucuri de cei doi baieti ai tai si de samburica din burtica!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+
tia_Mia spune:
Neata,
multumim de cafeluta
Alina felicitari pentru fetita ....sa fie sanatoasa si sa stea la mami in burtica pana la termen
Suntem la egalitate la caricioare confirmate
Nu reusesc sa va prind din urma ...sunt prinsa cu treaba la servici si abea astept sa intru sa va salut macar
va pup dragele mele
Andreea 16+
MINUNEA MEA