Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 10
anna-mama spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucas Am fost la la analize si eco pt. TT. O sa avem o fetita!!! Are 175 gr si 13.92 cm de la cap la fundulet. Sarcina merge bine, mai putin un fibrom care a crescut de la 3 cm la 5.6 cm in doua saptamani si asta determina contractiile frecvente ale uterului din ultimul timp. Nu prea mai pot sa stau pe spate din cauza contractiilor. Colul are 3.1 cm, sper ca e bine. O sa am rezultatele la TT intr-o saptamana (Giulesti). Felicitari tuturor fetelor pt. fetite si baietei! Mariuca, de maine 17 saptamani |
Felicitari, sanatate multa, ai grija de tine si nu te obosi prea tare
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
anna-mama spune:
Acum va las o cafeluta calda
Noi suntem la pescuit, am inchiriat o casuta. Eu am tras o tura de somn si uite cum m-am trezit la ora 4.00 sa mananc ciocolata si am intrat sa va si citesc
Acum va las, poate mai apuc sa mai dorm un pic pana se trezeste baiatul meu
Pup
de steluta norocoasa (09.02.2009) si 15+
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
alinuknuknuk spune:
anna -mama imi place numele LUCAsi eu il voi numi pe baietelul meu asa, mai am de cautat al doilea nume
18+
corina_s spune:
neata
felicitari pentru carucioarele colorate
conduc oare fetitele acum?
eu am avut o zi fff grea ieri la munca..si azi se anunta la fel
de abia astept sa vina ora 18 sa plec acasa
sapt viitoare cred ca ajung si pe la medic pentru un medical, ca nu mai rezist sa stau 8-9 ore pe scaun..si o gramada pe cap la munca
Lia pe unde umbli?
sper sa mai apuc sa va citesc azi, daca nu..va doresc de acum sa aveti un weekend placut
16+
luny spune:
neatza!
ma pregatesc si eu sa merg la control...
Anna, unde sunteti la peste?.. si al meu e pasionat rau de pescuit, m-a innebunit, ar pleca saptamanal
Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum
Life is to precious to worry about stupid Shit!
alinuknuknuk spune:
Azinoapte pe la 1 l-am simtit si eu pe prichindel cu mana cand se misca asa de fericita am fost..nu-mi venea sa cred...
EU aveam insomnii si ma tot foiam de pe o parte pe alta si bag seama ca nici lui nu i-a fost prea somn.
Ma Corina tu lucrezi muult rau! Cum rezisti? Ca eu si dupa 6 ore ma simt franta, si deocamdata nu am nici cine stie ce activitate la birou.
fetelor
18+
Mihaela.1975 spune:
Neata si de la mine. Sunt la serviciu cu cafeluta si nu am chef de munca deloc. Sper sa pot pleca azi mai devreme.
Felicitari pentru carucioare colorate. Parca in ultimul timp au aparut mai multe fetite decat baietei. Conduc fetele?
16+
corina_s spune:
alinuk vreau din iulie sa trec la 6 ore..sau sa imi mai bag un medical..ca nu mai rezist nici eu
16+
madabout2003 spune:
Buna dimineata!
Felicitari pentru vestile rozz! Sa creasca mari si sanatoase!
Alinuk si eu tot aseara l'am simtit prima oara! Ma uitam la un film si am simtit doua "lovituri" finute in stanga doua degete mai jos de buric! Sunt sigura ca era bb, dupa am incarcat sa il "gadil" sa mai miste dar nu, asta a fost tot! Mi'era asa dor de senzatille astea!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+
alinuknuknuk spune:
Mada eu am l-am trezit si pe barbatamiusi cand a pus el mana..bebe nu a mai miscat, apoi imediat ce am pus-o pe a mea, iar a inceput. I-am zis io lu barbatamiu ca tre sa vb mai mult cu el.
Oricum ssenzatia este nemaipomenita si starea de dupa de neinlocuit!!!
Mi-as dori tot timpul sa ma bucur asa!
18+