Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (41)
Raspunsuri - Pagina 11
arleza spune:
Buna dimi,
LUNY, sper sa fie bine socrul tau,si sa nu fie nevoie totusi de operatie.
MADA,nasol ca are Emily bronsita,dar asta e tre sa trecem peste toate bolile copiilor,chiar daca imi imaginez ca pe parinti ii doare mai tare decat pe copii.
Si felicitari pt miscarile lui bebe.
ANE2,mai bine ii iei un catel,mai ales daca isi si doreste.
GEORGIA,stiu ca ar trebiu sa ne bucuram de perioada sarcinii,ca e tare minunata,si ca apoi o sa vina greul ca ai intradevar o mare responsailitate pt puiul de om,dar uneori e greu,mai ales cand sunt durerile de burta.
MIHAELA si MARIUCAS,felicitari pt carucioarele roz.
gravi 19+ cu Sara Elena
arleza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corina_s neata felicitari pentru carucioarele colorate conduc oare fetitele acum? eu am avut o zi fff grea ieri la munca..si azi se anunta la fel de abia astept sa vina ora 18 sa plec acasa sapt viitoare cred ca ajung si pe la medic pentru un medical, ca nu mai rezist sa stau 8-9 ore pe scaun..si o gramada pe cap la munca Lia pe unde umbli? sper sa mai apuc sa va citesc azi, daca nu..va doresc de acum sa aveti un weekend placut 16+ |
LIA s-a internat ieri,la recomandarea medicului,care mai vrea sa-i mai faca in spital o serie de perfuzii sa-i mai relaxeze uterul.
De indata ce mai vb cu ea va spun.
gravi 19+ cu Sara Elena
madabout2003 spune:
Si eu i'am spus lui J dar nu cred ca s'a simtit la "exterior" adica nu cred ca ar fii putut simtii inca. Oricum acum daca i'am simtit odata putem sa ne asteptam sa avem senzatiile astea din ce in ce mai des!!
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+
arleza spune:
Eu slava Domnului m-am simtit mai bine.Ieri a iesit nitel si in supermarket(pt mine acum o iesire afara e ca o mare bucurie,ca de daca nu prea am voie),m-am delectat cu un Album al bebelusului;tre sa ma mai uit sa vad de care cumpar.Chiar voi v-ati hotarat ce Album luati?
Am mancat si un pepene duuuulce,de la noi din tara,ca au aparut astia de Dabuleni.A venit nepotelul meu pe la mine si ma mai distrat nitel,ca e un scump(face 2 ani in august),il cheama David(am mai zis asta) si mie imi zice "momo";si ieri vroia sa ii fac baloane din alea de spuma,din recipiente din alea de sufli prin ele.Si ele vine la mine ma dragaleste nitel,ma pupa,apoi zice:"momo, bononu",ca asa zice el la balon.Si e mort dupa mixer,ii place tare sa se joace cu el,ii zice "mitetu" cu care vrea el sa bata "tita" adica frisca.E un scump.Sa vedeti cum ma ajuta la facut de prajituri,mai mult cu mancatul si tinutul mixerului,dar tot e ceva la varsta lui.
Aseara bebelina mea mi-a dat niste suturi in burta de am zis ca nu e adevarat,nu imi venea sa cred ca are atata forta.A simtit si sotul ca lumea la mana.E o miscacioasa si o iubesc de nu mai pot.
Hai ca m-am intins o gramada ca o zi de post.
Va pup pe toate,si va rog aveti grija de voi.
gravi 19+ cu Sara Elena
arleza spune:
Maine schimb si eu saptamana,fac 20 de saptamani.YUUUUUPI!!!
Abia astept sa schimb si 20 sa trec 30.Atunci chiar ca mai e nitel pana vine bebe.
gravi 19+ cu Sara Elena
arleza spune:
Fetele voi cat platiti pt ecografia morfofetala,asta de la 20 si ceva de saptamani?Eu dau 430 ron.Si cand o faceti,la cate saptamani?
gravi 19+ cu Sara Elena
baby_r7 spune:
intram si noi dupa trei capitole de lipsa.
de la ploaie netul meu s-a stricat iar....am inteles de la ei ca s-a inundat nu stiu ce canal...si abia aseara tarziu l-au reparat...........si acum avem net si fix acasa yupiiiii!!!!!!!!!
capitolele inca nu le-am citit, dar recuperam zilele viitaore.
am retinut cateva vesti bune:
Petro pentru ziua de nume!!!!!!!!!!
Irina cu intarziere!!!!!!!!
ruxulic felicitarii si te astept cu un test pozitiv clar.......si numai cu vesti bune despre bebe!!!!!
noi suntem bine, lui Bianca i-a treccut febra de doua zile deja, eu am reusit sa nu fac febra, dar inca tusim amandoua...........deci facem inca tratament, dar tot raul este spre bine!!!!!!!
Lia ma bucur ca am vazut ca iti merge netul
georgia, multa sanatatte mamei tale, tine-ne la curent cu tot ce se intampla si daca te putem ajutta sa ne spui
va pe toate!!!!!!!!
Roxana mami de Bianca Maria 3 ani in august
www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
19+
madabout2003 spune:
Arleza ce pofta mi'e de pepene dulce, dulce! Il rec si pe asta pe lista cu ce "trebuie" sa mananc in Romania: cas scartaitor in dinti, pepene, rosii de gradina, cporumb fiert/copt, sorici (sper ca mi'a pastrat mama in congelator), ciorba de urzici, ardei umpluti (aici nu prea gasesc ardei mai normali, numai giganti care mi'ar intre 3 intr'o oala mare..)
Ma bucur ca te simti mai bine! Eu mrofologica o fac pe 8 august, o sa am 20+2 sapt..
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 si 15+
rania_s spune:
Buna dimineata si de la mine!!!Eu sunt aici dar va citesc din umbra nu prea am ce sa zic
Arleza eu merg luni la morfofetala cand o sa am practic 22sapt si o zi!Asa e aici poate ca e la fel si in ro!
Lia73 esti o adevarata luptatoare pt bebele tau la fel ca multe alte fete de-aici!
Ane2
Felicitari pt carucioare...deci din cate vad eu fetitele conduc!
In rest noi suntem bine,facem gimnastica toata ziua la mama in burtica nu stiu de unde are atata putere!cateodata cand misca mai tare se vede cu ochiul liber burtica.
Sa aveti un weekend placut si toate burticile!
21+