Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 10
Ontica Camelia spune:
La multi ani Tiberiu!
Diana sanatate si sa va bucurati d puii vostrii.
Alina sanatate la tot neamul, se pare ca intrati in carantina cu mic cu mare. Iti doresc multa putere.
007 super filmuletul, dar si pozele.
Va doresc o seara buna!
Puii nostrii speciali: Mihaita, Bogdan, Ionut Minoiu, David, Bibi
1 , 2, 3
Eu, Alexandra -Elena & Teodora Lucia
Leditia spune:
Tiberiu
Lulu,santatea multa intregii familii.
Miha,e super,super filmuletul.E la Dervent?Oricum mi-a placut mult cum alerga Mihaita prin apa ..
Georgi,sanatate multa,multa si voua.
Va pup pe toate si va doresc o seara placuta si toate cele bune.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lulu77 spune:
salut sau mai bine zis noapte buna
multam de urari....neamu' e bine, adik suntem neam rezistent domnule.
Luca e fff ok, nici nu zici ca a avut cevam, abia acum 1 ora a intrat in casa de la joaca. Soacra si-a luat portia de plaja azi...neam rezistent sau nebuni...dupa posibilitati nu ne speriem noi din atat.
pisoi_aluna spune:
La multi ani Tibi de Diana!!!
Eu am primit umbreluta Inglesina azi, foarte ok, ma bucur ca se potriveste (merge la orice carucior), au avut dreptate. Ca mi-era frica sa mai scot pisoiul pentru ca se cam parlise pe picioare desi a iesit dimineata la plimbare...
Ma intorc la margelitul meu ca am o comanda pentru ocazie si trebuie s-o termin...
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE
roxanaz spune:
neata doamnelor
Miha hehehe ce funny filmuletul!! sa va fie de bine plimbaricile.
Ghiulten, cum te mai simti? ce zice Ayli???
va pup, o zi frumoasa!
larisel spune:
LMA Tibi!
mihaela Super filmuletzul... si mai ales ideea... Si pozele le-am vizionat!
Weekend placut si insorit! Ar cam fi vremea sa vina si vara... cica suntem in luna ui cuptor .
simonapro spune:
Neata!
La multi ani fericiti si impliniti TIBERIU!
Miha: super filmulete si pozele, mai ales cel in care-si pregatea masa Mihaita
Pisoi: spor la treaba!
Insanatosire grabnica bolnaviorilor!
Mie nu-mi merge adresa de mail si id-ul de messenger, imi zice ca-l am blocat, oare ce s-o fi intamplat cu el,cica sa mai astept 12 ore pana la conetare
Imi pare bine ca se anunta timp frumos in week-end, sa putem merge la plaja, ma gandeam duminica poate ajungem cu trenul pana la Eforie, copiii abia asteapta
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
vladis spune:
La Multi Ani, Tiberiu! Diana, sa-ti traiasca feciorul si sa aiba parte numai de reusite!
miha, ce mi-a placut plimbarea voastra si "balaceala" lui mihaita, se vedea cat e de fericit! cornelia spunea ca i-a facut ziua mariei la eforie, cam greu cu deplasarea invitatilor si parca nu m-as risca totusi cu piscina, ca-s mai micuti.
lulu, mersi de info, trebuie musai sa ajung sa vad locatia. sanatate la tot neamul! stii ca azi trebuie sa dai de baut? faci 11 ani de DC (vezi ce preocupari am )
fetelor, va mai astept si pe voi cu sugestii de petrecere a aniversarii in aer liber, ceva potrivit pt pitici de 6 ani, please.
rox, o fi de la caldura lipsa poftei de mancare? la noi de cate ori se intampla asa, mama sarea repede ca trebuie sa schimbam aerul la copii; o fi ceva adevar si in asta ca vlad a rupt anul trecut cand ne-am intors de la munte, asa ca o vacanta, ceva...
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
roxanaz spune:
Angi cum 11 ani de DC?? ca forumul e facut in 2002, pe platforma noua...? ha?
asta cu schimbatul aerului la noi nu functioneaza. nu mergea nici la Patrick, nu merge nici la astalalta. ei cand sunt in deplasare mananca si mai prost, daca se poate asa ceva. pe de alta parte Ledi o vazu ieri si jura ca arata bine. adevarul e ca toata lumea zice la fel.... deci probabil mai are inca de unde sa slabeasca
lulu77 spune:
2011-2003 egal 8 ani, dar daca Angi zice ca fac 11 eu o cred, nu o contrazic ca e mai "batrana si inteleapta " ca mine
ce trece vremea domnule...deci dau d ebaut
AZI FAC 8 ANI de bantuit pe DC