Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
neata doamnelor!
Tibi la multi ani fericiti!!! Diana sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos, sa va bucurati de el!! mai asteptam vesti si poze noi!!!
noi suntem ok... cu exceptia faptului ca Eva e din nou la faza in care nu mananca nimic, in afara de lapte, apa si eventual inghetata si Barni dupa pofta ei. sper sa ii treaca si de data asta.
va pup, sa aveti o zi buna!
georgipuia spune:
Neata fetele si.... La multi ani Tibi!...[s] Mai ce de racusori avem noi acilea...
Eu l-am bagat pe Teo pe antibiotic pentru ca intr-adevar are raluri la plamanul drept... mai sa zica dr ca nu are si cand a schimbat pozitia a strambat din nas... semn ca nu-i bine... ii dau acelasi antibiotic de care i-am dat lu Mony acum 2 saptamani, pentru ca sigur e acelasi microb si clar sunt aceleasi simptome... bine ca nu face febra...
Eu azi am program scurt si va pup din mers pe la pranz... sa nu va mire absenta mea...
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
happymumy spune:
La multi ani Tiberiu! Diana, sa-ti traiasca domnisorul si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
mihaela77O spune:
helau....
la multi ani,Tibi de Diana,sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mult noroc!!!
va las un filmulet din plimbarea noastra de ieri....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
Georgi,sanatate lui Teo!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
mihaela77O spune:
pt cele care nu aveti cont pe FB,va las poze
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...
lulu77 spune:
Tiberiu LA MULT ANI! Dana sa va traiasca
Io mi-am dus familia la dr azi, adik soacra la chirurg si echo, si are ...de toate si nimik din ce credea ea- colecist malformat si calculi la bila, destui cat sa o bagam la cutit peste vreo 2 saptamani.
Si pe Luca l-am dus la Sima, aseara brusc la ora 22 febra 40 si atat. nu a scazut deloc pana la ora 1, si de atunci nu a mai avut decat stare de subfebrilitate, diagnostic faringinta- dupa vizionarea gatului/ urechi/ ascultat plamani/tot tacamul. am reusit sa ii fac si exudat.este pe homeoptae si atat.
si sa va zic ca l-am lasat afara cu bunica-sa si a mancat si inghetata
acum doarme bine mersi.
maine revin in campul muncii.
Geo, santate lui Theo.
Miha, FELICITARI ptr reusitele lui Mihai, l-am admirat pe FB cum isi intinde tacticos icre pe paine
Rox, Eva isi pastreaza silueta, nu altceva
mihaela77O spune:
Alina,sanatate multa la amandoi!
multumim de aprecieri!
Blogul lui Mihaita
A&M
Viata...