Mamici inimoase de Constanta***153***
Raspunsuri - Pagina 11
lulu77 spune:
aha, stai ca te-am prins...Angi, maine dai tu de baut, nu te pun sa calculezi cati ani faci....lasa, matematica nu e punctul tau forte, ai calitati mult mai bune
vladis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lulu77 2011-2003 egal 8 ani |
matematica asta mi se trage de la "anatomia lui grey" de cand au reluat astia serialul, numai pe la ora 1 ma culc, a doua zi jur ca nu ma mai uit, da' nu rezist
EDIT: daaaa, maine fac eu 5 ani (daca mi-au iesit bine calculele ), dau de baut de azi ca maine nu-s prin zona, ma duc sa ma bronzez uniform asa ca luati de serviti va iubesc pe toate
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
citat din mesajul lui vladis va iubesc pe toate mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005) Si Mihaita are nevoie de voi! Speranta si incredere pentru David www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE |
Si io I LOVE YOU
mihaela77O spune:
aha,deci va intreceti,care,cum,cati ani faceti pe DC....pai la mai multi si sa dati de baut si real,nu doar virtual!
eu mi-am petrecut dimineata,alergand ca o bezmetica prin oras(cu masina,of course),cautand directia judeteana de tineret CTA...pe care in final,tot n-am gasit-o...m-am umplut de draci...
ma bucur ca v-au placut filmuelete cu Mihaita...uneori,e atat de usor sa-l faci fericit....
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
georgipuia spune:
Ola inimoaselor...
Miha... am rasfoit si admirat si eu pozicile... filmuletul m-a distrat la culme.. El fericit si tu calma... mi-am dat seama ca aveai schimburi ca altfel... Imi place de voi ca va plimbati...
Lulu sanatate la tot familionul si tie La multi ani![flo]
Eu am tras azi cu matematica... am facut la calcule de m-a luat somnul... cine da o cafea? Vreau si eu la plaja we asta... Maine avem de onorat 2 aniversati (iubitica lu Teo de la gradi face acasa si alt baietel al unor prieteni fac la gratar... la aceeasi ora...), azi e ziua lu tati meu... mananc numai in deplasare si uite asa se invecheste ciorba mea
Poate duminica ajung si eu la plaja... as visa sa merg la namol sau la eforie... sa vad cum conving sotul... pana una alta sunt acilea pe baricate asteptand ora de plecare.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
happymumy spune:
Hello tuturor!
Rox, merci de intrebare, fac bine, doar ca as dormi non-stop si mai ales, pe la ora asta ma apuca un somn la servici de imi vine sa pling. Iar noaptea ma trezesc deja de N- ori pe noapte sa ma duc la toaleta . Nu -i bai ca si ziua ma duc din 10 in 10 minute.Si la Ayli la fel am patit, dar parca nu atit de devreme, sau nu mai tin eu minte ?? Ayli e mega fericita, vorbeste cu burtica, ii spunea ieri prietenei ei: -Vezi ca nu o sa te las sa pui mina pe fratiorul meu daca nu te speli pe maini! sau - Sa stii, ca o sa am mare grija de el, dar nu o sa-l schimb de caca, ca nu-l suport decit pe al meu !. Si alte multe perle de genul acesta.
Miha, am admirat filmuletul de pe fb.
Lulu, sanatate multa familionului!
Ziceti-mi si mie care dr homeopat imi recomandati Sima sau Soescu?
Pupici!
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
mihaela77O spune:
Happy,Soescu stiu ca nu mai primeste pacienti noi!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
vladis spune:
miha, uite www.dsjconstanta.ro/ro/102/contact/" target="_blank"> aici si www.dsjconstanta.ro/ro/274/comunicate-de-presa-2011/" target="_blank"> aici , poate iti e de folos.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
happymumy spune:
citat din mesajul lui mihaela77O Happy,Soescu stiu ca nu mai primeste pacienti noi! MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Serios??Nu stiam asta! Mai stie cineva informatii despre chestia asta?Oricum, nu-i problema, nu tin neaparat sa merg la ea, mi-a recomandat o prietena sa merg din timp la un dr homeopat ca sa-mi prescrie niste lucruri doar in caz ca racesc sau in situatii din astea, tinind cont ca nu pot lua medicamentele clasice. Viata... |
Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 8+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/
pisoi_aluna spune:
Buna seara, hop si eu...azi am margelit toata ziua cu o prietena pentru targ si speram sa mergem la plaja dup-amiaza dar a batut vantul prea tare si apa e rece asa ca ne-a lipsit...Maine sper macar sa se lase vantul...
Pisoiul si-a descoperit ieri vocea si de aseara se cearta cu noi ca-n mahala, vorbeste, canta si tipa la toate jucariile...azi ne dadea indicatii la margelit
www.breslo.ro/Shop/dannasrainbow" target="_blank">GIGELELE MELE