Aspirante optimiste> 20ani (698)
Raspunsuri - Pagina 9
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihacor of doamne,miha...si la tine vin toate odata... sa dea DD sa treci peste toate si multa sanatate fratelui tau... si eu am o groaza pe cap...dar nu mai am curajul sa ma plang. 7+ |
Mihacor, spune aici!!! Sa te descarci... Ai zis ca ai plans ieri, de ce? Iar probleme cu rudele tale?
Katy82 spune:
Buna fetele! Eu am fost cam ocupata zilele astea asa ca nu prea am mai apucat sa intru. Va pup pe toate. Bun venit fetelor noi, bafta multa aspirantelor, sa auzim de cat mai multe II, sarcina usoara burticilor.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
mihacor spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabyv
Mihacor, spune aici!!! Sa te descarci... Ai zis ca ai plans ieri, de ce? Iar probleme cu rudele tale? ![]() |
amandoi suntem dezamagiti de viata,am mai si venit aici in oras cu neamurile mele,care ne-au facut felul pana la urma...ne-am intoarce inapoi acasa,dar stiu ca nu ne-am descurca numai cu un salar,si pe mine nimeni nu ma mai angajeaza gravida...deci,depindem de locul meu de munca si de orasul asta imputit,mai ne-am luat si locuinta aici si am investit o groaza de bani in ea...
dar ce sa ma mai plang eu,ca sunt alti cu probleme mai mari...am noroc ca sotul ma iubeste si bebe e cuminte la locul lui...si de aici mai departe vom razbi noi cumva,ca doar nu e dracul atat de negru...
va pup fetelor cu drag si pana maine seara va las sa dicutati,ca eu maine dimi merg la lucru...

7+
gabyv spune:
Mihacor, te inteleg perfect, cand pleci in strainatate si te bazezi pe altii si apoi te trezesti singur... si trebuie sa te descurci.
Ceea ce iti pot garanta este ca o sa se rezolve, de un fel sau altul, o sa reusiti
. Important e sa fiti sanatosi, impreuna si sa va iubiti, ca apoi rezolvati voi.
Din pacate asa este, ai mai mare baza in straini decat in rude.
Sa va dea Bunul putere! 

J.D. spune:
Neata si poftiti la cafea! Eu deja am baut una dar as mai avea nevoie de cateva.
Asa m/am saturat de trezit la 6 in fiecare dimineata... Si nu am chef de nimic pt ca e urat afara. 
Finn Constantine 15.10.2009
ankcta spune:
Neata si de la mine. Sa traim o zi linistita si insorita!
JD
pt
si eu sunt tot la a doua
, dar ma bag
Ancuta ,cu voia Universului, in cel mai scurt timp dau viata unei minuni!
Mihaelafalt spune:
Buna gagici.
Eu sunt un pachet de nervi ca astia de la laborator exact astazi lucreaza mai greu analizele si astept beta sa vad daca plec acasa sau nu, pana acum era gata rezultatul pe la 10,30-11 si astazi am de asteptat cel putin inca o ora.Mi-au stricat ziua dar eu tot sper sa iasa bine si sa plec.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
gabyv spune:
Buna 
Ma bag si eu la o cafea daca mai e...
JD de ce te trezesti la 6? pana si sambata?
Miha, lasa ca o sa rezolve azi si o sa fii deseara acasica.
Un weekend minuntat! 

Mihaelafalt spune:
Da fetele valoarea mea la beta a scazut astazi e 137,3 si miercuri era 379 e de bine, astept sa iasa doctorita din sala de operatii sa imi faca iesirea si de maine vorbim de acasa.
Va pup pe toate

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
dianalaura spune:
Mihaela in sfarsit o veste buna! Fratele tau cum mai e?
Noi suntem bine, ocupati weekendul asta, azi mergem la aniversarea de 2 ani a finutei noastre, uite si aici tortul pe care i l-am facut https://picasaweb.google.com/dianalaura.musat/Torturi#5624692760022368050 si maine mergem la aniversarea de 1 an a baietelului finilor nostri, asa ca numai intr-un chef o tinem!
diana
15+
si mami de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com
Buburuzul
Poze