Aspirante optimiste> 20ani (698)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor, un pupic de la mine pte mihacor si Mihaelafalt! Fuga cu tine acasa
Eu sunt la ai mei si ma simt minunat.
Va pup!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Miha, e bine deci pleci acasa

Cine se testeaza weekendul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

[green]Mihaela- multa sanatate,odihna placuta acasuca la tine in pat,multa rabdare pina la urmatoarea incercare.
Monique-
Dianalaura- tu faci torturile alea? wow arata grozav si sunt convinsa ca si gusta la fel.Ma simt mica si furnica pe linga torturile tale(io in afara de stiramisu cu ingrediente gata cumparate si tort la pachet nu sunt in stare).
[size=2]Mihacor- treceti voi peste asta,sanatate maxima pt celula ta!!!sa creasca mare si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Am mai luat o gura de cafea- poate de data asta postez si io acatari!

Mergi la inceput

Cine a reusit sa vada nunta de la Monaco? superb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele
Katy la multi ani multa sanatate si dorinta de a deveni mamica sa ti se indeplineasca foarte repede

gabyeu am vazut doar putin

Mergi la inceput

Katy

(Draguta multumim ca ne-ai facut atente)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Katy, iti urez sa primesti cel mai frumos cadou, pe care stim ca ti-l doresti din suflet! Urmatoarea aniversare sa fie cu un bebel la semnatura!
ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

katy la muti ani si multa sanatate si bebeu cat mai curand...
fetelor multumesc de pupici si de sfaturi...
miha te pup si ma bucur enorm pt tine...ai sa vezi ce mult are sa se bucure si sotul cand te intorci acasa...
eu azi am lucrat...de dimi am vomitat de numa...bebe asta e mofturos rau...
eu una fetelor nu ma pot dezlipi de voi...mai intru si la odisee,dar tot aici imi place mai mult...poate transformam asipirantele in mamici...
maine sunt din nou la munca...
am vorbi cu parinti mei si m-a ajutat mult...stim ca nu suntem singuri si avem sprijinul lor...
la toate fetele si bun venit la noile aspirante...sunt sigura ca veti ramane repede gravidute,dar de aici nu o sa va puteti rupe...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

eu apar cand nu mai e nimeni pe aici. la ora asta lumea doarme, dar eu nu pot. nu mai am rabdare deloc si vreau si eu un bebe.

de trezit ma trezesc dimineata la 6 pt ca baiatul meu imi face program. e ora lui de trezire si nu sta singur. il aud de la el din camera cum spune car, car si trebuie sa ma duc sa/l dau jos din pat ca sa se joace.

va urez o noapte linistita.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput