Aspirante optimiste> 20ani (698)
Raspunsuri - Pagina 8
miky82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna fetelor. Eu ma pregatesc de beta pe maine si sunt stresata, abia astept sa scap, plus ca sunt un pic suparata ca sotul se comporta astazi de parca nu ar fi nimic special, ma suna vorbeste cu mine dar nimic special, eu i-am zis ca il iubesc si el nimic nici o reactie. Sper sa nu ma imbat cu apa rece dar cred ca el reactioneaza asa acum si diseara vine la mine.Nu stiu ce sa mai zic. ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Nu fi suparici poate iti face o surpriza mai tarziu... daca nu trage-l de urechi
J.D. spune:
Fetelor, primiti inca o aspiranta? Noi incercam din februarie anul asta pt bebe 2 si mai serios din mai dupa ce ne/am casatorit.
Finn Constantine 15.10.2009
magddalena spune:
buna fetelor ce mai faceti ??
eu binisor suntem ok am fost la doctor si nu am facut mai nimic mi-a facut eco si nu se vede nnimic cum banuiam doar ca sarcina e in uter unde trebuie sa fie si atat.E prea mica pt a se vedea si merg joia viitoare.Incep de luni injectii in fiecare zi cu eparina si cam atat.
sunt ff agitata am goluri in stomac cand ma gandesc nu reusesc sa ma linistesc ca o sa fie bine pana la sfarsit am devenit cam paranoica,..daar ma rog sa fie bn de data asta
va pup pe toate aa nu am greturi sau alte simptome si mi se pare ciudat o fi prea devreme
un weekend frumos va doresc la toate pupa pupa pupa mare
dreambaby spune:
Buna fetelor
. Mihaelafalt, poate iti pregateste o mega surpriza cand ajungi acasa (sau o partida nebuna de amor
). Cand a fost mama internata in spital, vreo 3 saptamani, tatal meu slabise de nu il mai recunosteai daca il vedeai pe strada. Ficare reactioneaza diferit la problemele vietii... Magdalena, e f bine ca este in uter. Stai linistita ca il superi si pe bebe daca esti agitata. Si doamne ajuta ca la urmatoarea eco sa vezi si bobul de mazare de la tine din burtica 
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui dreambaby Buna fetelor . Mihaelafalt, poate iti pregateste o mega surpriza cand ajungi acasa (sau o partida nebuna de amor ). Cand a fost mama internata in spital, vreo 3 saptamani, tatal meu slabise de nu il mai recunosteai daca il vedeai pe strada. Ficare reactioneaza diferit la problemele vietii... Magdalena, e f bine ca este in uter. Stai linistita ca il superi si pe bebe daca esti agitata. Si doamne ajuta ca la urmatoarea eco sa vezi si bobul de mazare de la tine din burtica ![]() |
Ce partida nebuna de amor ca eu am interdictie, chiar nu stiu cat timp de acum inainte dar sigur nu am voie pana nu se desprinde de pe trompa, vreau doar sa fiu langa el si in casa mea, sa imi fac ceva usor sa mananc si dus.
Nu cred ca imi pregateste nimic ca e la servici si vine diseara foarte tarziu acasa iar maine are treaba ca vine masina cu marfa.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
Mihaelafalt spune:
Unde sunteti fetelor?
Ce faceti? Ati plecat toate la mare la soare, la piscina? Cum si pe mine m-ati lasat singura in spital? Am deschis geamul si miroase atat de bine de afara.Sotul inca nu a ajuns acasa deci la mine sigur nu mai vine.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
lorena_86 spune:
miha
ai grija de tine
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui lorena_86 miha ![]() ai grija de tine ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Am grija lore dar sunt asa suparata ca pe fratele meu l-a luat salvarea astazi si l-a dus la mine in oras cu hernie de disc si de atunci ma framant ca acolo nu au nici aparatura nici medicii nu sunt asa buni, are nevoie de operatie numaidecat si trebuie umblat pe drumuri ca nu are nici asigurarea platita, mama a ramas singura acasa si e suparata, imi e frica sa nu se intample nimic.

mihacor spune:
of doamne,miha...si la tine vin toate odata...
sa dea DD sa treci peste toate si multa sanatate fratelui tau...
si eu am o groaza pe cap...dar nu mai am curajul sa ma plang.
7+
gabyv spune:
| citat din mesajul lui J.D. Fetelor, primiti inca o aspiranta? Noi incercam din februarie anul asta pt bebe 2 si mai serios din mai dupa ce ne/am casatorit. Finn Constantine 15.10.2009 |
Bine ai venit printre noi!

Si iti dorim sa pleci cat mai repede