LMA Tudor si Aida - Delfinasi in sarbatoare(153)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Puiutz, pai ai vb ceva cu fetele? Ati stabilit si locatia? Nu mai stiu daca ti-am lasat nr meu dar iti trimit acum pm

Denisa, ce bine arati
Tina,

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Puiutz, pai ai vb ceva cu fetele? Ati stabilit si locatia? Nu mai stiu daca ti-am lasat nr meu dar iti trimit acum pm

Denisa, ce bine arati
Tina,

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Paula nu mi-a raspuns la tel. O sun peste vreo ora. In principiu noi am vrea pe la ora 18, chiar 19 sa ne vedem.

Va anunt imediat ce stabilim ceva concret.

Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_Theo

Buna dimineata.

La multi ani Tudor si Aida!

Tina suntem alaturi de tine in aceste momente grele. Incearca sa fii tare pentru cei care depind de tine. Si asa cum spunea Cristina mai sus, profita de timpul ramas pt a-i spune ce mult inseamana ptr voi.

Tatal meu a murit anul trecut chiar pe 8 martie dupa ce o luna a stat la pat paralizat. Accidentul vascular s-a intamplat peste noapte, astfel incat atunci cand eu am ajuns sa-l vad, el nici nu mai putea vorbi si nici nu dadea semne clare ca m-ar recunoaste sau ar intelege ce ii spun. Am regretat si regret foarte tare ca nu i-am putut spune nimic din ceea ce ai putea sa-i spui unui parinte atunci cand stii ca in curand se apropie momentul despartirii.
In plus eram insarcinata si ma gandeam cu durere ca nici el nu-si va cunoaste niciodata nepotul si nici copilul meu nu va putea sa petreaca timp atat de pretios cu bunicul lui.

Asta-i povestea noastra. Macar l-am botezat pe Theo cu numele tatalui meu. Sa incercam sa pastram mai vie amintirea lui.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010

https://picasaweb.google.com/100654139411746033779/AmImplinitUnAn?authkey=Gv1sRgCOmX8ZODpdG7lgE#

Roxana, imi pare tare rau pt. pierderea tatalui tau tocmai anul trecut, cand erai insarcinata. Imi dau seama ce greu trebuie sa-ti fi fost si ce durere ca nu va apuca sa-l vada! Exact la fel mi s-a intamplat si mie cu socrul meu. A murit si el tot anul trecut, pe 27 martie...burtica mea incepuse sa se vada f. bine...nu pot sa uit ziua in care am chemat preotul, cum se uita socrul meu la burtica mea . De soacra-mea ce sa mai zic, ea a murit in 2009 in februarie, nici macar nu ne gandeam ca in iarna voi ramane insarcinata. Tare mult isi dorea sa ne vada cu copil

Ma bucur ca macar parintii mei sunt in viata si inca sanatosi si in putere ca sa se bucure de Raducu cat mai mult timp posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Ilinca, da i-am tinut numai pe plaja pt ca pt asta am mers de fapt,piscine avem garla si acasaE drept ca am intrat cu ei de vreo 2 ori in piscina pt ca erau valuri prea mari in mare,dar am cam evitat ca apa acolo e tratata,e circuit inchis nu ca in mare ,in sensul ca intra si alti copii,poate unul are vreo enetrocolita etc.... stiu, eram la 5 stele dar nu se stie niciodata!
Da le-a placut in mare,Carla un pic mai reticienta,dar am obisnuit-o pana la urma dupa cateva crize.Au inceput chiar sa repete miscarile de inot invatate la cursul la care am mers in Debrecen inainte de mare .Apa era placuta,nu f rece nici f calda,eu pot sa zic ca am fortat un pic nota ca acasa le fac baie la 35-36grade,iar apa de mare avea cam 25-26.I-am calit.Cam a 4-a si a 5-a zi le-au curs un pic muciosori dar aia sigur erau de la aerul conditionat turbat din tot compelxul,hotel,bai,restaurante,holuri(si eu facusem 39 febra,muci,rosu in gat,tot tacamul). nu i-am catntarit dar lumea zice ca s-au ingrasat putin!bronzati,imbujorati,grasuti,neaparat repetam experienta ca tare bine le-a facut!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Alice
cum te simti graviduta draguta? de abia asteptam sa ne spui ce detine intre picioruse

TUDOR,AIDA LA MULTI ANI pui frumosi!!!!!!!sa va bucurati parinti,sa cresteti mari,sanatosi,ca frumosi si destepti deja v-au facut mamicile voastre!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Hello girls!

Uf, unde zboara timpul asta..nu mai am timp de nimic

Multumim pt urarile de ieri, am sarbatorit de 3 ori(eu,sotul si Victor),si v-am pastrat din prajitura cu visine si inghetata de pepene galben)

De citeva zile fac bagaje,trebuie sa ma incadrez in trei valize,luni decolam spre tari mai calde,ca aici e toamna de-a binelea

RACUSOR, mersi mult de tot pt site -ul cu colacei,pina la urma i-am luat si costum de neopren si sapcuta uv,e asa haios imbracat, si da, la anu'nu-i mai vine

DENISA,sexy mami, la hotel ati inchiriat carucioarele? Aveau si borcanele?Foarte frumoasa vacanta ati avut, si voi frumosi toti

Victor doarme mult ziua de cind cu vremea asta urita si ploioasa, de 2 nopti nu prea mai dormim, cred ca se arata niste dintisori.

Despre intilnire :pe 20 luam si noi motul(suntem la coada), iar pe 27 plecam la Disneyland :(
Eu tot sper sa ajung la Cluj in vara asta

TINA, te imbratisez cu drag

LA MULTI ANI
TUDOR

LA MULTI ANI
AIDA

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tina_80

Tata este pe ultima suta de metrii si mergem f des la el ....simt cum ma paraseste pe zi ce trece si ma simt inutila......

Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010

Fii puternica pentru puiul tau! Noi suntem alaturi de tine

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Tudor si Aida, pentru prima lor aniversare!!

Denisa Maria

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

maine sper sa ma intalnesc cu Alice, Paula si cu Victo. Fetele din Constanta: Baby, Rubia, Lauri_ca - voi puteti veni in jur de ora 18?

Noapte buna!

Eu nu cred ca reusesc sa ajung, mi-am luat un notebook si merg cu el sa-mi instaleze chestii, programe. Oricum daca stabiliti ceva, ne scrii si mai vedem. Daca e vreme de plaja fetele cred ca vor sa profite la maxim ca si-asa nu prea au avut noroc pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

IULIANA, ce mai faci mami frumoasa, ce mai face TUDOR(asa mult imi placea acest nume, dar nu mergea Tudor Tudoran)

Ha, eu ma dau hutza pe net, sortez citeva poze ,sper sa vi le arat,

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput