LMA Tudor si Aida - Delfinasi in sarbatoare(153)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Roxana_Theo spune:
Va spun noapte buna tuturor.
Piticul meu deja s-a mutat din patutul lui in patul nostru (caci trecuse o ora de cand l-am culcat si ceasul lui interior nu-i da voie mai mult sa stea in patut ) si acum doarme cu sotul meu. Ma alatur si eu caci sunt franta de oboseala.
De cand a inceput sa mearga (tot tinut de manuta atat in casa cat si afara) 'cad' si eu seara dupa alergatura de peste zi cu el. Ma dor piciorele destul de tare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Am pus si noi pozici de la aniversare. Le puteti vedea la semnatura. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 https://picasaweb.google.com/100654139411746033779/AmImplinitUnAn?authkey=Gv1sRgCOmX8ZODpdG7lgE# |
am vazut pozele,ce scump s-a facut Theodor!!!!dar carliontii unde sunt?avea carlionti cand era mai mic!
si paturica cu gaurele de unde ai luat-o?
![](pupic.gif)
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
tina_80 spune:
Buna seara fetelor!
Va mai amintiti de noi?
Nu am mai imtrat de 2 sapt pt ca sunt f f ocupata.....
Tata este pe ultima suta de metrii si mergem f des la el ....simt cum ma paraseste pe zi ce trece si ma simt inutila......
Cu apartamentul care nu l-am luat ne ocupam de cadastru si nu gasim pe nicaeri prin arhiva o decizie.....deci nu vom fi priprietari si pe pamantul pe care e construit blocul.......
Am fost si noi 4 zile in concediu, la Bulgari (din 8 zile care erau platite) pt ca a trebuit sa venim sa-l vedem pe tata si numai concediu n-a fost ca si zilele alea am stat cu teama si indispozitie........
Luni tb sa depun tema de dizertatie si am facut cam 50% din ea.....nu stiu daca reusesc sa o termin.......
Raducu a luat rosu in gat de la varul sau si azi am chemat dr acasa ca avea ceva febra si inca nu-i dau antibiotic(la recomandarea lui) si mi-e teama ca tb sa-l cocolosesc sa-i treaca cu Nurofen...dar vad eu maine sau poimaine cum este si cred ca ii dau antibiotic pana la urma ca nu mai am putere sa risc si asta.....
Cam atat despre noi......am sa revin, poate si cu poze de la mot
Imi pare rau ca nu am fost alaturi de fiecare delfinas in parte sa le urez numai de bine la implinirea primului anisor din viata lor......am pierdut momente importante......dar sper ca intr-o zi sa o pot face, sa scriu cate ceva si voi sa ma iertati
Va pup, va doresc multa sanatate!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
Tudor si
Aida, pentru prima lor aniversare!!
Denisa Maria, imediat vine si randul tau
am implinit un anisor!!
am implinit 10 ani!!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rodyka/rodyka.jpg)
rodyka spune:
tina, . imi pare asa de rau ca in perioada in care ar fi trebuit doar sa va bucurati de prima aniversare a minunii voastre, intampinati atatea greutati: apartamentul, dizertatia, tatal tau... imi pare rau si ca nu ati putut sa va bucurati de concediu in tihna, dar cred si eu ca nu te-ai fi putut relaxa. ce sa zic, n-am cuvinte sa te imbarbatez. dar tu stii ca trebuie sa fii tare, pentru tine si pentru familia ta!
am implinit un anisor!!
am implinit 10 ani!!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
carla_2008 spune:
Crispro te felicit!!!!!!!esti senzationala!!!!!!!!!citesc postarile tale din Subiectele dedicate cu urarile de LA MULTI ANI!!!!poate ai recitit anumite pagini sau nu,dar sa iti amintesti atatea detalii?!!!esti senzationala repet!bravos!si multumim ca te ocupi de noi!iti cere timp sa faci asa ceva,tu ti-ai rapit din timp si te amir!
Crissy si pe tine te felicitam ca si tu ai contributii la subiectele dedicate!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/puiutz_mic/puiutz_mic.jpg)
puiutz_mic spune:
acum am terminat si eu de spalat vasele...am citit un pic pe aici...tina, mai mult si mai frumos decat a spus Rody nu gasesc cuvinte...cel mai greu de suportat mi se pare despartirea de tatal tau! ma gandesc si eu la ai mei si nu-mi vine sa cred, nu reusesc sa accept faptul ca imbatranesc si ca ne apropiem cu fiecare zi de despartire dar ce putem face, decat sa privim catre copiii nostri, ei ne dau putere si dorinta de a merge mai departe! Dumnezeu s-a indurat de noi si ne-a daruit minunile acestea mici, care sunt dependente de noi intr-un mod sublim si ne fac sa trecem mai usor peste greutati si necazuri!
racusor daaa... asa este, privim totul din perspectiva copiilor nostri, ne rugam sa aiba parte numai de experiente frumoase, de oameni buni in viata lor, sa fie inteligenti, frumosi, norocosi! si tot ce i-ar putea afecta vreodata ne infioara...asta e viata, plina de emotii de tot felul!
am cazut in butoiul cu melancolie
Bambo...offf, imi pare rau ca sunteti bolnaviori in continuare am promis ca iti trimit PM cu detalii despre folie dar nu m-am tinut de cuvant - rusine sa-mi fie! maine iti scriu neaparat, iertare! insanatosire grabnica!
Carla ce vacanta superba ati avut! mi se pare ireal de frumos! ma bucur pentru voi! imi este greu sa imi inchipui ca mai exista si asemenea locuri si asemenea oameni...la noi nu stiu cand vom vedea asa ceva, poate niciodata...eu imi cam pierd speranta pentru tara asta
ma duc si eu la nani, ma tot astept sa avem parte de treziri cu plansete ale lui Raducu, ca dintisorul ala inca nu a iesit la suprafata, se vede doar putin!
maine sper sa ma intalnesc cu Alice, Paula si cu Victo. Fetele din Constanta: Baby, Rubia, Lauri_ca - voi puteti veni in jur de ora 18?
Noapte buna!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka![]() ![]() ![]() ![]() am implinit un anisor!! am implinit 10 ani!!! ![]() |
multumim de urare!
![](pupic.gif)
carla_2008 spune:
tina ca sa vezi cum functioneaza telepatia sau cum s-o numi. Exact cand scriam aseara mesjele,urarile ,ca am lipsit si eu mult, vroiam sa imtreb de tine sa vad ce faci cum e tatal tau. Insa nu am scris, am visat ceva cu tine si Raducu. Nu stiu ce. Deja sunt treaza. Ceva m-a bulversat. Si vad acum mes tau. Offff Tina iti doresc putere multa pt familia ta. Tatal tau,puiul tau, sotul, toti au nevoie de tine! Esti f importanta pt ei. Te pup dulce dulce
crispro spune:
Tina, mi-e greu sa imi imaginez ce e in sufletul tau... Bucurati-va de fiecare clipa ramasa cu tatal tau (spune-i cat de mult il iubesti- eu mereu regret ca asta nu am apucat sa ii spun niciodata tatalui meu). Fii tare, draga mea! Iti doresc multa putere! Si sanatate lui Raducu.
Fetele din Cluj, stiti un kineto bun? As vrea sa merg la un control, pe zi ce trece is mai stresata. Is stresata nu ca nu umbla in 4 labe ( ca stiu ca pot sari peste etapa asta) , dar nici nu sta pe genunchi, nu ii stie folosi, ca sa nu mai zic de stabilitate. Sau nu la kineto ar trebui sa merg?
Aseara la 9 juma a adormit, fara nici o foiala pana la 7 , cand am venit eu la el, i-am dat lp-ul si acum doarme iar.
L-am vazut pe zambaretul de Theo, e un scump si un zambaret!
Denisa, am mai citit postarile de acum un an ca sa fac subiectele de aniversare. Multe detalii mi le amintesc-dar asta numai in cazul fetelor ce au nascut inaontea mea-sorbeam orice poveste legata de nastere, curiiasa cum va fi a mea. Dupa ce am nascut eu, am citit mereu pe fuga...
Sa-l ajutam pe Alex