LMA Tudor si Aida - Delfinasi in sarbatoare(153)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Noi nu putem veni nici pe 20 nici pe 27...pe 19-20 plecam in grecia...nu stiu cum vom sta cu banii la intoarcere...poate alta data

Eu si Antonia suntem pe Antibiotic...eu pt gat ea pt ureche dupa ce termin antibioticul trebuie sa fac cate 1 moldamin pe sapt timp de 1luna ....nu se mai termina...daca nu prea o sa mai scriu...stiti de ce...sunt pe fundul butoiulul

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Bambo, da bolnaviori mai sunteti!!!

Eu m-am bucurat ca a venit soacra acassa, nu stiam ce sa aleg, sa merg la cumparaturi sau sa fac curat. Am zis ca merg pe a doua varianta. Am imbracat copilul, merg sa il duc dincolo-acolo o femeie cu chestionare de la prefectura ( o actiune pe tara) privind calitatea vietii. Si cu o multime de intrebari, legate de casa, masina, cat lapte/zahar/ ulei/ paine, etc pe luna, cat pe haine, cosmetice etc. Pana la 7 juma am tot raspuns la intrebari. Deci nu am facut nici curat, nici cumparaturi... Aia imi era matusa, deci exclus sa o dau afara... Acum stau cu v, sper sa adoarma rapid, sa fac un pic pic de curatenie

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

salutare

noi nu putem merge la munte nici in 20 nici in 27, suntem ocupati cu nunta finilor. asta e, poate alta data

bambi ce sperietura, bine ca s-a terminat totul cu bine

si eu sunt cu ochii pe andrei ca pe butelie, baga toate porcariile in gura si cand e obosit face tot, dar tot ce stie ca nu are voie ridica chestii de jos, mi le arata si in secunda urmatoare le baga in gura, inclesteaza falcile si mai scoate-i daca mai poti

si e maarraait, nu stiu daca de la dinti sau asa este el are momente cand iti vine sa iti iei lumea in cap, bine, dar si momente cand vine sa ma pupe si ma topesc toata

pufescule dar de la conjunctivita?

bumbleeblee ce sperietura si la voi mai bine ziceti la pediatru, poate nu e nimic, dar macar sa fii linisita...deci nu il mai lasati sa planga de acum pe maraila

saddie eu zic ca medeea voia sa se tine si de sotii si voi cred ca v-ati speriat cand ati vazut usa inchisa la balcon

mai fetelor, mi=am luat o carte "o chema sarah", e despre exodul miilor de evrei din paris in 1941, iulie, din ordinul francezilor, nu nemtilor. au fost omorati mii de copii atunci e o carte trista, dar nu o pot lasa din mana. si cand citesc trairile fetitei de 10 ani, ma apuca plansul si ma rog pentru viitorul copiilor nostri, pentru o viata linistita si lipsita de griji, incredibil cat de schimba faptul ca esti mama, cum simti fiecare grija gandindu-te la propriul tau copil, la fericirea si buna-starea lui.

va ma duc sa pap niste inghetata, asta dupa ce m-am vazut intr-o poza cu burta pe afara trebuie musai sa imi fac timp sa merg la sala

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bambo, offf.. Nici vara nu scapati? Insanatosire grabnica!

Crissy, Bea cum mai e?

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010
La mare, la soare!

MAREA INTALNEALA
- MUNTE
pt 20 aug - 3
pt 27 aug - 3
pt ambele variante - 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Mamici dragi, sarbatoritii de maine sunt Tudor si Aida!

Le puteti ura La multi ani urmand linkurile de mai jos:

30 iunie- LMA Tudor Andrei, delfinas de Coteasca
30 iunie- LMA Aida Alexandra, delfinasa de Alina2005

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Insanatosire grabnica Bamboletta.

Lasa mai Cris, ca tot a fost sarbatoare azi. Ce atata curatenie...

Noi am fost la cumparaturi azi, un pic prin parc si apoi acasa. Iar pe seara am mers la casa. Am reusit sa gasim o femeie care sa faca curatenie ptr ca vineri vine o parte din mobilier. Si surpriza...placuta..femeia a ramas sa munceasca toata noaptea. Ca a zis ca ea are nevoie de bani si ptr ca mai are un serviciu, cand isi gaseste de facut curat prefera sa o faca noaptea. Ok, mi-am zis.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

LA MULTI ANI
SEBASTIAN PETRU ANDREI
STEFAN ANDREI

Victor Petru
Petru

PAULA
VICTO

La multi ani si de la noi!

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Oana ce sa-ti povestesc de hotel, a fost impecabil!in afara faptului ca m-a terminat aerul conditionat folosit in mod excesiv peste tot( m-am si racit si am si facut febra pe acolo 39 de a si venit medicul),nu am ce sa reprosez.Mancarea f buna(si eu sunt cam mofturoasa),de ex la micul dejun erau de la somon afumat,la fructe de mare,la zeci de feluri de branzeturi,salate,fructe,la pranz nici nu iti poti imagina cate feluri de mancare reci si calde erau,legume facute in n feluri,miel,curcan,peste,fructe de mare,rata,vita,pui,scoici etc...de dulciuri nu mai vorbesc ca deja imi lasa gura apa.La supe turcii nu stau f bine dar nu asta e important.Ospatarii:pai daca nu veneau 2 deodata la masa sa te intrebe ce vrei de baut sau orice altceva,pai atunci nu venea nici unul!Amplasarea e perfecta,insa resortul e imens,din cauza asta iti ia 10 min sa ajungi de la hotel la plaja,dar traversa e plina de flori,gradini impecabil ingrijite,strabatute de cascade formate din piscine de decor dar si din piscine utilizabile......Ajungi la terasa principala,unde ai 3 baruri,inghetata pe tot parcursul zilei,poti lua pranzul,gustarea de 5 dar si fructe cam toata ziua. Miniclucbul de copii e pus la punct cu trenulet,tobogane,piscinute,masute de colorat,tot felul de nebunii pt copii intre 4-7 ani.Plus un baby room pt copiii de la cateva luni la 1-2 ani cu covoras streilizat,rotobile,premergatoare,rontaiotare,jucarii,blendere,storcatoare etc....

Plaja e superba,apa calda,curata,lin adancita,fara nici o piatra,scoici si alge.Toate baile au aer conditionat inclusiv cele de pe plaja.Asa multi angajati au si asa bine organizati,ca parca imediat cum ieseam din baie statea unul dupa mine sa vina sa curete sa spele pe jos, sa stearga ceva!o hartie nu vedeai pe jos.700 angajati se vad!nopatea la 11 repara unul un spot ce se arsese pe marginea piscinei.Pe spatiul verde organizau des discoteci mobile.In 3-4 ore le amenajau cu tot cu bar si fotolii ca dimneata sa fie luna si bec,ba si taiata iarba si tropita la prima ora 6.
Eu am mai fost in concedii de genul dar asa organizare ca aici mai rar am vazut.
Pe mine m-a impresionat f mult artistul locatiei,nu era pictor ci grafician cred.Facea portrete in grafica transpuse din fotografie,insa marite.Lua detaliile cu lupa....Niste lucrari exceptionale!le-am si pozat.

Nasul meu e maniac cu cautarea locatiilor f bune de vacanta si are rabdare,studiaza analizeaza!el fusese la Delfin anul trecut si a vizitat Cornelia intr-o zi.Tot asa acum intr-o dupa masa s-a dus sa vada Susesi,dar nu prea a venit incantat de acolo,spunea ca prea erau toate ingramadite,nu iti dadeau aerul acela de relaxare ca unde am stat.eu nu am vazut nuc stiu.A mai gasit o locatie f buna,Master parca,hmmm nu mai stiu,o sa-l intreb daca te intereseaza!

fetele au facut si hamam,eu nu am avut cand,plus ca era si scump,au venit in extaz de acolo.

m-am intins cam mult,sorry

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Am pus si noi pozici de la aniversare. Le puteti vedea la semnatura.

Mergi la inceput

Denisa ma bucur ca ati avut o vacanta superba. O meritati. Dupa atata efort cu cele doua minuni ale voastre.

Cred ca ai facut o descriere adecvata a felului in care se prezinta resorturile turcesti de 5 stele. Citind ce ai scris tu, mi-am amintit de vacanta petrecuta acum 4 ani si parca descriai locul in care am stat noi.

Cred ca cine ii alege pe turci ca destinatie de vacanta nu prea are cum sa dea gres.

Mergi la inceput