Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(56)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor

eu s cu nervii pe bigudele
nu mai pot cu 3 plozi
Razvi inca e cu febra,maraieli, bazaieli, nu manca,nu bea, e ca n filmele cu prosti
frasu manca si apoi varsa, ca l zgubileste ala mare, ca cica n are cu cine se juca...si eu mor si inviez de furie cand il vad cum varsa si totul pute a voma
plus ca mai aveam un pic si l luam la palme, l am certat de numa, ca apoi sa i dea mesaj lui masa mare ca vrea acasa, ca nu mai vrea la mine......val vartej a sunat tata ca ce si cum.....

nu stiu ce sa ma mai fac cu el....ca de ce le dau atata mancare la aia mici, ca de ce stau in curul lor atat, ca.......si iar ca......ioiiii, la asta nu ma asteptam
nu vrea sa faca nik din ce i spun eu, abia scrie, abia citeste, apoi se roaga de mine pt laptop si nu l mai scoti din fata lui......nu vrea sa iasa afara, sta in varful patului si butoneaza sau daca il inchid, casca gura la tv sau zgaltaie motanii
nu care cumva sa le fac motanilor ceva si lui sa nu i fac, ca lasa un bot de 10 kile, off

si ca a fie treaba treaba cred ca si Razvan a facut rubeola, prea multa febra pt niste amarati de dinti..in seara asta cand l am dezbracat l am vazut plin de pete
toata iarna n au avut nik, acum a dat strechea in ei
si marti am licenta si eu n am citit decat 3 randuri.....oooooo viata meaaaaaaaaaaa, vb cantecului

multi ani Petricilor
pupi fetelor, pazesc motanii, unul e pe burta si unul nu vrea laptele, il pandesc sa vad cum ii var bibele in gurita si poate am noroc si l si accepta

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lavi pup, il astept , sunt acasa mama, nu am cum sa plec
fragrant pup si tie

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A! Stiam eu ca mai vreau sa va spun ceva interesant: la magazinul Z din Carrefour Baneasa (probabil si la altele, eu de asta stiu, de asta zic) orice produs se vinde cu 50 % reducere!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Fragrant, ai PM!
Pup

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Salutare intru si eu sa dau raportul cam tarziu dar peste zi nu ma lasa Yannis e cam maraici a prins sa topaie si acum nu mai vrea nici cum nu mai vrea in fund in leagan in carut nu mai sta deloc vrea doar sa simta el cum topaie deci cine a stat geboasa toata ziua cum il puneam jos cum urla de numa numa....... Dar in rest ok papam bine bine mami e fffff bucuroasa fructe cereale mancarica cu legume si carnita, iaurtel iar dimineata si seara laptic :)))) dupa luni de chin respir usurata odata cu diversificarea sau linistit lucrurile si a intrat totul in normal acum pot sp ca ma bucur din plin de fiecare zi. Ma bucur tare cam intrat iar pe sait va urmaresc toata ziua sper sa putem comunica mai usor, sa ne cunoadtem mai bine din cate vad aici este o legatura fff stransa intre voi spe sa ma primiti si pe mine alaturi de voi. Va doresc o noapte odihnitoare si o dimineata plina cu spor. MIRELA esti o mamica eroina eu cu unul si nu mai pot cateodata dar tu cu trei......... Cred ca te-a dat Dumnezeu extra puteri si calm de reusesti, e ceva demn de tot respectul, toata munca si toata dragoste pe care o depui. Mult respect din partea mea

Cu ajutorul lui Dumnezeu Cea mai de pret ComoaraYannis (12.01.11)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

Poftiti la

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Eu m-am dus val-vartej sa ma ''chiombelesc''(vai ce tare suna)..la harta puseelor.
sa imi explic de ce noaptea papa asa mult la ora 4..cand seara la 9 papase 200 ml..
acu dimineata inca 200..
si am vazut ca suntem in puseul de crestere de 6 luni...plus puseu cerebral intre sapt 23-27
plus ''puseu'' de dinti

Mergi la inceput

eu sunt singura treaza ??

azi am prog numai de infrumusetare,epilat,pensat,masaj,gimnastica,pedichiura,manichiura..ieri am facut mancare,curat..de toate
azi oricum e innorat.

chiar..eu tot la suvitze ma gandesc si soata imi zice ca sunt dragutza asa..dar vreau o schimbare. pe urma ma gandesc ca stric parul,il ard..daca nu imi place

ma rog..pana una alta mai dorm o ora

Mergi la inceput

inca una si ma duc

Roxx..mai stii ceva de Lori?
Mayane,Anka,Tunde..ce faceti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Simo si eu bantui pe aici. M-a trezit piticul pe la 8, dupa de mi-a facut noapte franjuri cu mancatul lui din 2 in 2ore. Simt ca sunt zombi, asa imi face de vreo 3 sapt. Abia astept sa treaca puseul asta de crestere.
Copilul meu nu mai are stare. Face ce face si se intoarce numai pe burta, iar daca il iau in brate, dai si sari, si sari(de nu mai pot e maini). Daca ar fi dupa el, as sta numai cu el in brate sau sa-i dau atetie in fiecare minut.

Laura de mic si neastamparat Stefan-Mihai (06.01.2011)

Mergi la inceput