Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(56)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

m-ati pus pe ganduri cu bonele,aseara ma apucasera depresiile nasoale cand ma gandeam ca va trebui sa plec 9-10 ore/zi..si cu cine ii las
m-am enervat pe al meu ,''ma..imi deschizi o firma,ma faci patroana si lucrez de acasa''..se uita cam crucis la mine.
ar fi buna ideea job-ului de acasa..le-as duce toate,numa sa fiu langa ei. ooof..mai vedem.

Roxx..gata,vinzi ap? bv.
si noi suntem in cautari,avem un credit de refinantare aprobat,rata muuult mai mica..si mari sanse la prima casa. ne-a zis ca ne incadram lejer. doar ca nu gasim ca pret. ei ne dau 60000..mai punem noi vreo 6..si tot degeaba. mai cautam.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

simo mai ai cafea?
vreau si eu....
ai mei s au trezit pe la 7
acumau adormit in scoici,
nu mai pot pe scunul de langa patutul lor, asa ca m am asezat in fotel si ei in scoici

Razvi parca e mai bine, inca mai are bubite de la rubeola
inca e foarte ragusit, dar macar imi bea laptic, iar aseara a halit iaurtel foarte bine
pe fata i au aparut si petele de la dermatita, nu mi vine sa l mai dau cu nimik, il mai las pana i dispar si bubele de la pojarel
off

le am pus pantalonei pe ei ca aveau cracii reci

ralukara...cand eram mica visam sa am 3 copii, dar daca as fi stiut cat e de greu, sincer nu mai visam la asa ceva
cu Vlad nu stiu cum s o scot la liman, mai ales ca a devenit foarte obraznic, n am nici spatiu asa cum are el la mama, nu i pot oferii camera lui, nici nu permitem sa ne luam o casa mai mare
ar fi fost altfel daca avea locul lui, asa sta ingramadit cu mine si picii in dormitor,
ziua eu stam prin sufra, pe la bucatarie, dar tot e aiurea, ca tre sa culc picii si el s ar juca si face galagie si astia, in special Robi, imediat face ochii mari si tipa...
l as duce la o scola de vara sa aiba activitate, dar cea mai ieftina e vreo 7 mil, hai sa zic ca as gasii eu banii, dar ce ma fac cu el, care nici nu vrea sa auda de scoala
pt el cea mai mare distratie este laptopul si jocurile lego
offf, dificila situatie, complicat tare cand mai ai un copil din alta casatorie
daca tatal lui ar fi fost un om ca lumea, l as mai fi trimis la el, sa l plimbe si el, sa l duca la mare sau eu mai stiu pe unde, dar ala e vai steaua lui, plus ca nu sta nici in tara, in bunicii din partea lui nu am incredere, asta vara cand a fost la ei a stat tot asa inchis intr un apartament la bloc,plus ca vine de acolo cu tot felul de idei ciudate, plin de fitze si foarte obraznic, deh Resita e un oras mic, unde sa l plimbe
vad ce oi face

sa se faca bine picii si iesim din nou in parc,pacat ca n am permis ca ii puneam in masina ........

pupi fetelor

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Mirela..si eu vreau sa o duc pe Cami macar o luna la o scoala de vara..vreau sa se obisnuiasca cat de cat cu copii aici,sa socializeze,sa vada cum e aici fata de tara..sa stie ce o asteapta.
acum sunt in cautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Neata si de la mine!

Nu am apucat sa va citesc din urma, sunt in ultimele zile, si chiar nu mai am timp. Si as vrea totusi sa tin pasul in continuare, desi incep sa se aglomereze chestiile.
Am terminat de strans cele necesare dosarului, mai ramane plata si saptamana viitoare il trimitem.
Maine avem cununia, iar saptamana viitoare o gramada de chestii (vaccin, botez, plecat in vacanta la Moldo...) ne-bu-ni-e!

Am intrat doar sa va pup, sa imi cer inca o data scuze lui Tunde (si aici!) daca din cauza asta nu mai intra
si sa va urez o zi minunata tuturor!
i shall be back!

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare
sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

simo uite www.amadeus-afterschool.ro/" target="_blank">asta
pare a fi ok si ca pret si ca activitati

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

simo uite www.amadeus-afterschool.ro/" target="_blank">asta
pare a fi ok si ca pret si ca activitati

da..acolo ma uitam acum
mi se pare super ok,au programa interesanta

Mergi la inceput

restul sunt foarte scumpe
450-550 euro pe luna

Mergi la inceput

............"........., asa ca nu va scriu decat sms-ul de la Mamutz!!!

"30.06.2011, ora 22:10, a venit micul Nectarie, 3200, 51, Apgar 9. Toate bune, am tras din tzatzici imediat ce au pus-o pe mami de pe targa pe pat. Motate pentru cine urmeaza."

felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Neata, neata!

Ce mai faceti? Mi-a fost dor de voi !

De doua saptamani nu va citesc din motive de sanatate. Mi s-a facut tare rau de la bila, am trecut pe la spital, operatie de urgenta ca mai aveam putin si dam in pancreatita, am trei noi gauri in burta, bila scoasa, dar stare tot nasoala. Totusi incet, incet incep sa ma pun pe picioare.

Trebuia sa-mi diversific puiul, n-am putut. Acum incerc sa ma diversific pe mine si pe el in paralel.

Bravo Mamutz!!! Sa-ti traiasca micutul Nectarie!!! Sa fie sanatos si voios!!!

Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011

Mergi la inceput

Felicitari Mamutz..sa fiti sanatosi!

Catalina..multa sanatate,imi pare rau ca ai avut prob

Mergi la inceput