Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

pe moment nu voi mai intra pe forum pana sambata; am sa va tin la curent cu rezultatul dar sunt asa low ca maine voi lucra de acasa si conexiunea e mai proasta sa ca ma voi cocentra doar pe munca; si asa am facut nspe greseli azi, bine macar ca nu sunt grave

pana atunci sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Porumbita, te rugam mult sa te linistesti.
Ne gandim la tine si tragem nadejde ca bebe sa fie sanatos si vioi in burtica.
Nu uita ca si mie mi-au zis ca e extrauterina, ca ar trebui sa se vada si ca nu se vede si asa mai departe. Putin curaj draga mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Porumbita sper sa te mai prind.

Eu sunt o viitoare mamica de bulgaras cu DPN pe 10.02.2012 si va citesc de cand am aflat ca sunt insarcinata.
Am o fetita de 3 ani si in saptamana 5 am avut hemoragie , sange rosu curat nu ca la mentruatie, ca si cum m-am taiat.
Am luat ac folic si Duphaston intai doza soc 2x2 pe zi cateva zile si apoi cate 2 pe zi. Sangerarea s-a oprit cam dupa o sapt cu tot tratamentul dar nu era cantitate mare doar ca nu face bine la psihic sa tot vezi cand te duci la baie sange.
Totul s-a rezolvat cu bine apoi nu am mai avut nici o problema.
Poate asa se intampla si la tine.
Tinem pumnii!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

bine ai venit anca

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Anca bine te-am gasit.
Ce ma bucur ca esti printre noi, o sa ne ajuto cu sfaturi
Cum a fost prima nastere la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

Bun venit, Anca! Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anca, ce bine ar fi ca toate povestile sa aiba un final fericit...Sara este nascuta a doua zi dupa mine...Sa te bucuri de ea si de minunea ce va veni!Eu am descoperit hematomul la 6 saptamani, a curs o saptamana, a stat inca noua zile si apoi a inceput sa curga iar, la 8 saptamani.Sambata fac noua saptamani si la mine inca se mai taraie mizeria asta maronie care ma scoate din minti.Dr mea spunea ca pana la 12 saptamani cam tot asa va fi, iar bebe este bine, creste, fara ca hematomul sa-i obtureze in vreun fel calea de alimentare...Ma tot intreb..daca duminica avea 8/14 mm, si de atunci se tot scurge cate putin, oare cand se va termina???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

buna seara viitoare mamici , buna aerlilian, si eu sunt o viitoare mamik de bebel pe 2.02.2012,
eu am avut scurgeri maronii prin saptaman6-7 si mi-a spus dr k este normal si mai am un sac gestational fara embrion kre poate se scurge sau din cauza mariri uterului. acum este bine azi am facut o echografie la un prieten apropiat si am vazut ingrasul cum se misca in burtica luni ma duc la dr meu sa ma vada la echo de 10 sapt si 4 zile .
aerlilian ma bucur k esti bine pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

bine ai venit printre noi

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

ola, burtici!
Mai primiti o gretoasa?
Initial mi-am propus sa nu intru in odisee pana nu am o confirmare oficiala, dar cum aia e in august, vin si eu in vizita. Am si eu cam 7 sapt, greturi, oboseala, uneori arsuri, uneori ma tine burtica, ce mai, tacam de sarcina. Aici se fac doar 3 ecografii in sarcina, la 12, 20 si 32 de sapt (eu oricum vroiam sa fac max 3, deci nici ca se putea mai bine). Am avut o intalnire cu moasa, mi-a facut carnet de sarcina, am fost la analize, m-a programat la niste cursuri prenatale, o sa ma mai vad cu medicul de fam din cand in cand, iar cu un ginecolog cred ca prin s38 cand se face analiza aceea de secretie.

Ma mancau tastele sa va scriu, as fi vrut sa va linistesc, sa va spun ca in primul trimestru fiecare burtica se dezvolta atat de diferit si ca sunt atat de multe alarme false. Eu am pierdut o sarcina din cauza de stres, multe consulturi gineco, multe eco transv, dr ca nu vedeau sarcina sau imi spuneau ca e extra-uterina, in final, cand mi-au confirmat ca era totul bine, s-a dus.

La a doua sarcina n-am mai calcat la dr pana in sapt 13 cand am si aflat, la primul consult, ca vom avea baietel. Acum voinicul sta sa faca 2 anisori.

A, iar cu varsta sarcinii, ecografele astea dau rateuri, ele sunt programate pt femei cu menstruatie de fix 28 de zile si ovulatie in ziua 14 si de multe ori nu dau varsta reala a sarcinii. De-aia am si avut problema la sarcina pierduta, dupa eco si calcule trebuia sa fie mai mare, doar ca eu stiam cand am ramas gravida. La a doua las fel, mi-au zis ca nasc pe 20 iulie, n-au tinut cont cand le-am zis ca ovulez mai tarziu de fel si am nascut pe 1 august. Eu am stiut tot timpul ca imi dau sarcina mai mare decat e, dar na, daca nu eram in standarde?

Am citit niste articole despre despre ecografiile in sarcina, care m-au pus pe ganduri, va pun si voua 2 linkuri daca va intereseaza:
http://apologeticum.wordpress.com/2010/04/13/avertisment-ecografiile-sunt-foarte-nocive/
http://hrana-vie.blogspot.com/2011/06/copiii-nostri-despre-ecografii.html

Sa avem toate sarcini usoare, greturi putine si muuult somn!

Mergi la inceput