Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Aerlilian, s-ar putea sa le primesti mai devreme. Mie mi-a recoltat dimineata si dupamiaza o parte din analize erau gata. Cele mai complicate au venit dupa cateva zile dar inainte de data pe care mi-o spusesera ei

Sanatate multa si vesti bune sa aduceti azi!

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Bun venit fetelor noi! Sa aveti sarcini usoare!!

Porumbita doamne ajuta! sa vii cu vesti bune de la eco!

Fetele eu ma simt asa rau de ieri...Am probleme cu stomacul, am avut ieri arsuri groaznice, am facut si bubite pe limba de la arsuri, nu pot sa mananc nik, imi vine totul inapoi si imi sta in gat..e tare urata treaba.. Am tot citit pe net, cred ca e esofagita de reflux. Maine oricum am programare pt eco morfofetala si o sa vad ce imi spune si dr ..Cred ca am cam exagerat cu atatea acrituri, muraturi & co, si mi-am dereglat flora gastrica..

Chiar ca e urat afara, parca e toamna....

Alina 10+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

buna fetelor si... curaj, optimism, incredere!
eu vin de la eco si mi-a spus ca bebe este in regula, nu mai am hematomul, bebe are dimensiunile corecte pentru 7 saptamani, insa se pastreaza iminenta de avort. asa ca, pana la 12 saptamani stau cu sufletul la gura... vreau sa va spun ca a participat la eco si sotul si cand a iesit de acolo ii sticleau ochii de entuziasm.
dr mi-a recomandat sa inlocuiesc utrogestanul cu o injectie ce trebuie facuta la 3 zile (nu mai retin denumirea). a mai avut cineva aceasta recomandare?

Mergi la inceput

si inca ceva.... urmaoarea eco urmeaza sa o fac la 12 saptamani si cateva zile (peste o luna)... parca este o imensitate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Alina, pe mine m-au ajutat mult grisinele.
Si eu incepusem cu multe muraturi si limonada si am simtit ca nu-mi mai face organismul fata si am gasit varianta asta.
Incearca si niste cirese sau piersici.
Eu sufar de refluk de ani de zile. Daca situatia e asa de grava la tine te mai poate ajuta si niste zeama de varza. Nu stiu cat suporti tu, mie una imi place la gust.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Raluca, poate imi povestesti si mie despre hematomul tau...Cum era, cat de mare...Ai avut si tu scurgeri?Si de ce se pastreaza iminenta de avort, mai sunt si alte probleme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Fetele, imi e tare rau.
Greata la maxim, durere de cap si tremurat si vaga senzatia de frig.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81

Fetele, imi e tare rau.
Greata la maxim, durere de cap si tremurat si vaga senzatia de frig.

ce temperatura ai? nu cumva este vreo infectie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Va vulmutumesc tuturor pentru primire !
Porumbitza, tin pumnii, sper ca esti ok si tu si bebele!
La prima sarcina , nici eu nu am luat decit acid folic, dar acum sta altfel treaba, bine macar ca nu am greturi si ma simt foarte bine.Doar azi ma apucasera niste stari de voma in masina, dar asta pentru ca am plins si m-am enervat, ca m-a oprit un politist si mi-a dat 6 pct si 600 ron amenda.
In rest, doar mici dureri de burta din cind in cind, dar poate ca e normal, cu toate ca, pe moment, ma ingrijorez.Urmatorul eco il am la 10 saptamani si abia astept sa merg sa vad ca e totul ok.
Nu mai stiu cine zicea de pantaloni, scuze ca am uitat numele , si eu mi-am cumparat saptamina asta 2 perechi de pantaloni, super faini, de la Kiabi, si i-am luat si la promotie, am luat 2 perechi si am platit doar una. Asa ca ... da-ti fuga!
Pupici! Si tin pumnii fetelor cu probleme!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 7+
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Raluca, poate imi povestesti si mie despre hematomul tau...Cum era, cat de mare...Ai avut si tu scurgeri?Si de ce se pastreaza iminenta de avort, mai sunt si alte probleme?

hematomul avea 23 mm (sper sa nu gresesc, ca nu am documentele la mine) si a disparut singurel, fara nicio scurgere, eu cred ca din cauza tratamentului cu aspenter. oricum dr mi-a spus ca daca am o mica scurgere sa stiu ca este din cauza hematomului, care se elimina, insa nu a fost cazul, ca s-a resorbit.
inca mai am eminenta de avort pentru ca peretii uterului sunt neregulati, sau ceva in genul asta. ar fi trebuit sa fie rotund perfect, dar la mine avea diverse forme. ma rog sa fie totul bine!

Mergi la inceput