Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ms de raspunsuri!

nu mai ca acum sunt terminata psihic; stiu ca sunt pers cu probleme mai mari sau care au trecut prin asta insa nu ma asteptam; nu am avut nici un fel de probleme pana azi

si evident ca a inceput sa ma doare un pic mijlocul (spatele)

acum doar numar orele pana maine sa ajung la un alt ecograf; dupa aia ma gandesc ca poate ar tr sa astept pana vineri sa nu fie prea repede una dupa alta

va multumesc pentru sustinere!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

n-are treaba ecograful unul dupa altul..e pe baza de ultrasunete,nu dauneaza bebelusului..

fe-ti un ceai de tei sau o cana de lapte cald si incearca sa te odihnesti!

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

ms de raspunsuri!

nu mai ca acum sunt terminata psihic; stiu ca sunt pers cu probleme mai mari sau care au trecut prin asta insa nu ma asteptam; nu am avut nici un fel de probleme pana azi

si evident ca a inceput sa ma doare un pic mijlocul (spatele)

acum doar numar orele pana maine sa ajung la un alt ecograf; dupa aia ma gandesc ca poate ar tr sa astept pana vineri sa nu fie prea repede una dupa alta

va multumesc pentru sustinere!!!
eu sunt sigura ca e totul bine...ai sa vezi...linisteste-te si maine mergi la eco din nou...si eu daca plang sau ma necajesc ma doare burtica si spatele...si eu am plans ieri toata ziua...acum stau in pat si mi-e rau...eu sunt programata peste 21 de zile la eco din nou...si pana atunci stau cu sufletul la gura...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Porumbitza-sper ca sunteti bine amandoi,Doamne ajuta!

*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

nu prea pot fi optimista; la ecografia de vineri avea 6 sapt si o zi, ieri la fel, ma gandesc ca tr sa creasca un pic (dupa menstra tr sa fie 8 sapt si 3 zile) ; ecograful de la sanador e performant si am mai facut de n ori la el si a fost ok

azi e si prima zi cand nu am stare de greata; ma doare mijlocul da asta si ca am plans o gramada

am facut aseara Bhcg si o sa il repet vineri; asa ca probabil pe luni o sa am rezultatul; insa o sa ma mai duc la o ecografie azi dupa pranz.

la naiba, simt ca mor asa pe interior, acum tr sa incept sa caut ce si cum e cu avortul... nu am facut niciodata si nici nu stiu cum ar tr procedat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Porumbita, imi pare nespus de rau ca treci prin asa ceva! Eu zic sa nu-ti pierzi inca speranta, azi vei stii sigur, dar o sansa tot mai exista! Iti doresc mult curaj si putere!
Aly_k, ma bucur ca ai revenit, gata cu examenele?
My_lady, cum mai e finuta ta?
Eu de ieri dupa-masa am stari usoare de ameteala, iar dimineata starea de greata era mai accentuata decat de obicei. Sunt fix pe dos, tocmai cand ma apropii de sfarsitul perioadei greturilor, pe mine ma apuca. Oricum acum ma simt mai bine, doar ameteala nu a disparut chiar de tot. Cred insa ca ameteala asta e si de la vreme si de la presiunea atmosferica, ne-au zapacit schimbarile climatice in ultimele zile, am avut ba 36-37 de grade, ba, a doua zi, 20.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 11+
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacor spune:

buna dimineata...
porumbita si eu cred ca nu ar trebui sa iti pierzi speranta...si eu am zile cand nu mai simt nici un simptom si a doua zi e catastrofa...
eu inca sunt in pat fetelor...ma doare spatele rau de tot si mijlocul...dar astea le pun 50% pe seama patului...dar nu pot sa maridic ca ametesc si am niste stari de greata de mor...pana la voma...si eu sper ca bebele sa fie ok...eu normal azi am intrat in sapt 7...si mie nu mi-au facut nici o analiza...mi-a zis medicul ca la urmatoarea intalnire ne pregatim cu adevarat...si mi-a dat doar acid folic si cateva sfaturi...
cand va aud pe voi deja cate ati facut,ma speriu putin....ma rog la DD ca bebe meu sa fie bine...si prietenii lui de aici ,la fel...

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ma laudam ieri ca nu mai am maroneli.Am avut din nou dimineata...Desi mi s-a spus din doua parti ca e ok, nu ma pot linisti nicicum.Tocmai am venit de la Synevo.Mi-am facut si profilul antifosfolipidic,primesc rezultatul pe 14.07.
Porumbita, ma rog pentru tine si pentru noi toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Porumbita, fugura la doctor si da-ne de stire.
Doamne ce zi urata.

Mergi la inceput

nu pot, e prea repede si nu e relevant
am platit o taxa de urgenta pt BhCG sa il am azi; fac si maine unu (sa fie la 48 de ore) care iese sambata dimineata pana in ecografie;

dr Horhoianu zice ca tot la sanador sa repet dar dupa cateva zile deci am pus pt sambata dimineata
o sa am o noua eco + dinamica la Bhcg deci nu prea o sa mai fie dubii: ori ori

cum reusesc sa supravietueisc mental pana atunci alta poveste; si tr sa ma adun cumva ca baiatelul meu a plans de dim cand l-am lasat la gradinita (si nu a mai facut asta de multtttt timp) deci clar m-a simte;

Mergi la inceput