Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (7)
Raspunsuri - Pagina 4
kraluca spune:
de acord cu aerlilian... nu stiu daca exista in GB utrogestan, eventual poate cauta compusul sau principal: progesteron. numai bine
Porumbita spune:
am vb cu medicul
mi-a zis 2 utragestan acum si si dim pranz seara cate 2 sa il sun maine
insa m-am mancat undeva si la insistentele sotului am fost sa fac o eco la sanador; ecografistul zice nu aude bataile inimi si a trecut suspiciune de sarcina oprita in evolutie
sa fac BhCG azi la 48 de ore;
da cum se poate asa ceva dc eu nu am nici o crampa, picaturile alea au fost maronii?
sunt terminata
m-as duce maine sa mai fac o eco ca pana fac BhCG ala mor de inima , dar nici macar nu stiu unde sa ma mai duc
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita am vb cu medicul mi-a zis 2 utragestan acum si si dim pranz seara cate 2 sa il sun maine insa m-am mancat undeva si la insistentele sotului am fost sa fac o eco la sanador; ecografistul zice nu aude bataile inimi si a trecut suspiciune de sarcina oprita in evolutie sa fac BhCG azi la 48 de ore; da cum se poate asa ceva dc eu nu am nici o crampa, picaturile alea au fost maronii? sunt terminata m-as duce maine sa mai fac o eco ca pana fac BhCG ala mor de inima , dar nici macar nu stiu unde sa ma mai duc |
*Blackmoon Lady 8+si lipistocul meu iubit
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Porumbita-nu mai bine mergi tu la Urgente-ginecologie?parerea mea,decat sa iti faci mii de scenarii pana maine.tu ai nevoie de liniste acum,rapid.
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
kraluca spune:
porumbita.... eu am facut analiza beta hcg la prima sarcina si mi-a dat rezultatul in cateva ore, in aceeasi zi. din pacate am pierdut acea sarcina si am suferit foarte mult. aveam doar 5 saptamani si mi s-a spus ca nu arata asa cum ar trebui pentru acea varsta. nu vreau sa te sperii, poate nu este cazul. la 4 luni de la acel eveniment am ramas din nou insarcinata si, cu voia domnului, merg pe 8 saptamani.
Porumbita spune:
nu am cu cine sa las baiatul;
sunt blocata in casa
stau si fac scenarii
am 8 sapt si 2 zile
la eco de vineri si la eco de azi bb avea insa 6 sapt si 1 zi
vineri se auzeau bataile
azi nu
exceptand scurgerea aia maronie de acum cateva ore nu am avut dureri/sangerari crampe
acum adoare un pic burta dar nici nu e de mirare la cat am plans
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Porumbita nu am cu cine sa las baiatul; sunt blocata in casa stau si fac scenarii am 8 sapt si 2 zile la eco de vineri si la eco de azi bb avea insa 6 sapt si 1 zi vineri se auzeau bataile azi nu exceptand scurgerea aia maronie de acum cateva ore nu am avut dureri/sangerari crampe acum adoare un pic burta dar nici nu e de mirare la cat am plans |
incearca sa te linistesti-te rog eu mult,gandeste-te ca bebe e bine,dar tu il agiti prin plansul tau...fii puternica,din suflet iti spun,sperii si baiatul..nu-i bine.
sotul tau unde e?n-ai o ruda-nimic pe aproape?
daca nu poti in noaptea asta,macar dimineatza..
Nush cum sa te ajut,ma doaresufletul ca imi imaginez ce-i in mintea ta acum.
eu sunt aici..nu adorm acum,nu pot decat sa incerc sa vb cu tine,sa te mai alin.nu esti singura...
lalitzuza spune:
Salutare !!! Bun venit noilor viitoare mamici Kraluca, Mamaluidavid si Happymummysa dea Domnul sa aveti sarcina usoara si bebei sanatosi frumosi si la termen.
Porumbita sunt de aceeasi parere cu My_Lady0091 mergi la urgenta si scapi de un stress, oricum cu statutul de graviduta se vor purta f frumos cu tine cu siguranta .
Aly_kfelicitari ptr rezultatele de la echo, cat despre placenta jos inserata nu te stresa f mult ...se poate ridica odata cu cresterea uterului deci nu este obligatoriu sa ramai cu placenta previa , ideea este sa ai grija sa nu faci efort sa stai mai cumintica..probabil ca ai sa spui ca iti este greu dar ptr bebe merita sa incerci
Mihacor sa te faci repede bine si tu si bebelasul dar de ce iei antibiotic ? scuza-ma poate ai scris si nu am retinut ...
My_Lady0091 pentru finuta ta .. stiu problema cu programarile si in Anglia si in alte tari ....probabil ca este un hematom care s-a spart si ptr asta repaosul la pat este esential. Sigur tb sa aiba in oras, regiune unde sta un spital ptr femei gravide cam in toate tarile am vazut asta, poate sa mearga in regim de urgenta si nu are nevoie de programare, In Canada era unul chiar langa mine si ma gandeam ca daca doamne fereste apare ceva .. acolo m-as fi dus ca altfel este dezastru cu programarile si la ei .
Fetelor va doresc noapte buna somn usor si pufos si maine sa auzim vesti bune de la toate .
kraluca spune:
la ultimul ecograf la care am fost dr mi-a spus sa fiu optimista si sa am incredere. asa ca, draga porumbita, repaus pana maine dim, daca este posibil utrogestan (nu stiu daca esti sub tratament... daca nu, ar fi bine daca iti poate aduce cineva). sunt multe mamici care au avut scurgeri si acum bebei sunt mari si frumosi.
daca reusesti sa ajungi la urgenta, s-ar putea sa te puna sub perfuzie cu medicamente de mentinere, care isi fac efectul mult mai eficient. depinde de dr. peste care dai. eu cand am ajuns la urgenta (dupa ce am asteptat in frig 1 ora) mi-a spus sa revin daca am hemoragie puternica.
lalitzuza spune:
Porumbita - acum am citit celalalt mesaj al tau , te rog frumos nu mai plange ca nu iti faci bine nici tie nici bebelusului si nici baiatului . Ma bucur ca s-a oprit sangerarea asta este semn bun, si vei putea merge la dr cat de curand si ai sa vezi ca este ok . Daca ai sa citesti ce au scris si alte fete la odiseele anterioare ai sa vezi ca sunt destui dr care te pot speria f usor cu diagnosticele lor .. asta ori ca nu au experienta ori nu au aparatura buna ...
Parerea mea este sa te linistesti atat cat poti sa citesti ceva frumos care sa iti tina mintea ocupata si nu mai plange ca apar contractii si astea nu sunt bune deloc.
Te pup ai grija de tine si de bebelas si sa auzim numai de bine