Copii furati din parcuri

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

din pacate majoritatea copiilor sint "furati" si apoi, in general, violentati de oameni care le sint cunoscuti, care fac parte din anturaj.

cit despre educatoarele care pleaca cite doua si treizeci de copii, e de neimaginat ca se pot plimba asa... aici e un supreveghetor la 6 copii sau mai putin, la fie-mea la cresa sint cite una la doi-trei copii.

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

aici si in pauza au supraveghetori care stau doar cu ochii pe copii si cu walkie talkie la ureche sa comunice intre ei si office in caz de ceva. culmea, ca le stie si numele la copii.

iar cand ii duc in excursii mici trebuie amindoi parintii sa-si dea acordul si sa semneze o hirtie.

tot in excursii la 25 de copii sunt 5-6 parinti voluntari, profesoara si 1-2 supraveghetori pe clasa.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

On topic la radio-sant nu ma bag.

In schimb, legat de educatoare, eu sincer, daca as avea banuiala ca ar putea sa uite un copil prin parc sau sa nu fie in stare sa-l supravegheze si in spatiu deschis, nu l-as lasa deloc la gradinita respectiva. Bineinteles ca asta presupune un numar rezonabil de copii la o educatoare (aici sunt intr-o grupa cam 15 copii la 3 educatoare, copiii fiind intre 1 si 6 ani, iar la grupele de cresa 10 copii la 3 educatoare, ca aia au nevoie mai multa sa fie luati in brate).

Si, cu toate ca au curte unde sa se joace ies de 2 ori pe saptamina in parc (parcul in care iese gradinita noastra este imens, cu mai multe locuri de joaca, lac, etc) alte gradinite duc copiii o data pe saptamina in padure, exista si gradinite unde activitatea se desfasoara in fiecare zi in padure. Mie mi se pare foarte normal sa iasa cu ei in natura si la fel de normal sa "stea cu ochii pe ei ca pe butelii" (in parcurile de la noi nu-i aglomeratie la locurile de joaca, in schimb sunt tot felul de "instalatii" de catarare unde copii mici trebuie ajutati, iar la plimbare trebuie atentie la biciclisti, ca de-astia sunt cu gramada).

Michelle-usa, iarta-ma, dar nu ma pot abtine, daca-l tin intr-o camera fara computer sau televizor n-au cum sa fie rai, din punctul meu de vedere ii fac chiar un bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AgnesLuca

Michelle-usa, iarta-ma, dar nu ma pot abtine, daca-l tin intr-o camera fara computer sau televizor n-au cum sa fie rai, din punctul meu de vedere ii fac chiar un bine

"Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian)

Agnes si Alexa (21.06.2009)

normal. dar din punctul de vedere al unui copil de 7-8 ani, e ceva groaznic.

asta a fost un fel de "sperietoare" ceva care el sa inteleaga si sa-i fie frica, asta mi-a venit pe moment sa-i spun.

chiar l-am auzit povestind foarte serios la o fetita -vecina noastra ca treb sa fie atenti sa nu se duca la straini ca, ii duc intr-o camera fara televizor etc. la care ea a adaugat:si ne pun sa facem si curat in casa (-ceea ce ei nu-i place si asa i-a spus maica-sa ca sa o sperie)

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AgnesLuca spune:

si atunci si tu daca nu-l lasi sa stea la televizor, esti rea, nu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Eu am fost martora la incidentul asta:

http://www.antena3.ro/romania/copilul-de-5-ani-disparut-in-zona-parcului-regina-maria-a-fost-gasit-in-prelungirea-ghencea-128477.html

adica eram in parc cu fetele cand a disparut copilasul.

Eu personal nu am vazut in ce conditii a disparut, cu cine a plecat, insa l-am vazut pe tatal copilului disperat, plangand, jandarmii, politisti, masini de politie in zona si o multime de "gura-casca"...

Din "gura lumii" am aflat ca baietelul ar fi plecat cu cineva pe o iesire a parcului, tatal statea pe o banca, nu am inteles daca si-a vazut copilul luat de acea persoana, sau doar pur si simplu i-a observat disparitia la un moment dat..

Copilasul avea 5 ani, zici ca la varsta aia nu mai stai in coasta lui non-stop... dar tot trebuie supravegheat de la distanta, observat...

In fine, am plecat din parc cu inima stransa, se faceau cautari in zona, aria se tot extindea... am citit a doua zi pe net ca baietelul a fost gasit. Nu am inteles daca era singur sau cu cineva...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel
din pacate majoritatea copiilor sint "furati" si apoi, in general, violentati de oameni care le sint cunoscuti, care fac parte din anturaj.

Aha, deci rinichii se plimba doar intre rude.

Mergi la inceput

Citat:

"Copilului mic, da-i radacini adinci, celui mare, aripi sa zboare" (proverb indian)

Agnes si Alexa (21.06.2009)

ok, vad ca nu ai inteles. i-am spus ca: il va tine toata viata intr-o camera fara tv, computer... fara sa vada pe tati si pe mami. inteles?

mai bine decat sa-i spun despre cazuri reale cand au fost copii furati, apoi violati si ingropati de vii...cel putin nu la virsta de 7 ani

voi ce spuneti la copii, ca le fac cei rai daca sunt furati?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

Citat:

ok, vad ca nu ai inteles. i-am spus ca: il va tine toata viata intr-o camera fara tv, computer... fara sa vada pe tati si pe mami. inteles?

mai bine decat sa-i spun despre cazuri reale cand au fost copii furati, apoi violati si ingropati de vii...cel putin nu la virsta de 7 ani

michelle

Nu e de ras dar....Matei stie de ex. ca ciocolata si dulciurile pe care i le ofera persoanele straine nu sunt bune ca cele pe care le primeste de acasa (nu vroiam sa-i dau, dar decat sa fie momit cu ceva interesant....) ba chiar au "chimicale" si i se face rau de la ele.
Bine...el e micut, la el functioneaza basmele si analogiile "capra cu trei iezi si lupul", "scufita rosie si iarasi lupul", "alba ca zapada si vrajitoarea"

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Citat:

michelle

Ca ii pune pe linia de tren si le taie picioarele si pe urma ii scoate in intersectie la cersit.

Intre varianta ta si asta de mai sus, sunt o sumedenie de alte variante. A ta e prea soft, a mea e prea horror. Desi din burta nu e scoasa, e din copilaria mea. Nu mi-a spus-o mama dar circula printre copiii de varsta mea.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Citat:

michelle

Ca ii pune pe linia de tren si le taie picioarele si pe urma ii scoate in intersectie la cersit.

Intre varianta ta si asta de mai sus, sunt o sumedenie de alte variante. A ta e prea soft, a mea e prea horror. Desi din burta nu e scoasa, e din copilaria mea. Nu mi-a spus-o mama dar circula printre copiii de varsta mea.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput